Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ψυχοπαθείς εκτός ελέγχου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ψυχοπαθείς εκτός ελέγχου!

Θα το πω στους αναγνώστες μου όσο πιο ευγενικά μπορώ, αλλά όπως δεν το έχω πει ποτέ άλλοτε στα 5 ολόκληρα χρόνια ζωής της AllNewz:

Αν δεν ξεσηκωθείς τώρα, γαμώ το κέρατο μου, σε λίγο θα σε διαγράψουν από τον χάρτη! Κι εσένα, κι εμένα κι όλους μας!

Οι παγκόσμιοι ψυχοπαθείς που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη είναι πλέον εκτός ελέγχου. Έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν στο σύμπαν προκειμένου να σε δουν να πέφτεις στα τέσσερα και να προσκυνάς την Πανθρησκεία τους, την Κλιματική Αλλαγή.
Κι αν το προσέξεις και κάτσεις λιγουλάκι να το σκεφτείς, αυτή η θρησκεία είναι κοινή από τη δεξιά μέχρι την αριστερά. Τι Ν.Δ., τι κεντρώοι, τι Σοσιαλιστές, τι αριστεροτέτοιοι, όλοι σπρώχνουν την ατζέντα των καιρικών τρομοκρατών. Επιτρέπεται 12χρονο να έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου ώστε να λέει αυτό που τρέμω για το μέλλον μου είναι ο υπερπληθυσμός και η έλλειψη τροφής; Τι κάνουν σε αυτά τα παιδιά; Ασελγούν πάνω στην ψυχή τους και τα τρομοκρατούν με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΡΌΠΟ, που τρομοκράτησαν κι εμένα στην ηλικία τους, μισό αιώνα πίσω, με τα απανωτά δημοσιεύματα “Έρχεται εποχή Παγετώνων”. Τα θυμάμαι σαν να ήταν χτες και τον κρυουλιάρη πατέρα μου να αναρωτιέται τι θα απογίνουμε; Τώρα, πως από εποχή παγετών πήγαμε στην υπερθέρμανση του πλανήτη σε 2-3 δεκαετίες, ένας Αλ Γκορ ξέρει!

Πόση προπαγάνδα αντέχεις;


Πρώτα θα παγώσεις:
December 24, 1979 | Vol. 114 No. 26
January 31, 1977 | Vol. 109 No. 5
December 3, 1973 | Vol. 102 No. 23

Μετά θα ψηθείς:

April 9, 2001 | Vol. 157 No. 14
Global Warming: Be Worried. Be Very Worried | Apr. 3, 2006
April 9, 2007 | Vol. 169 No. 15
Από το τέλος δεκαετίας ’70 στο νέο αιώνα, κάποιος γύρισε το διακόπτη κι από παγετώνα πήγαμε σε υπερθέρμανση! Μετά έγινε “κλιματική αλλαγή”, για να μην ξέρεις τι σου γίνεται.
Και πάμε στο κορυφαίο και δια ταύτα:
October 3, 2005 | Vol. 166 No. 14
Αλήθεια, κάνουμε ΕΜΕΊΣ τους τυφώνες και τις καταιγίδες χειρότερους; ΕΜΕΊΣ;;;

“Έρχεται η Irma”!

Καθώς το Τέξας μετρά ακόμη τις «πληγές» του από τον τυφώνα Χάρβεϊ που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 47 ανθρώπους, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές και ανάγκασε 1.000.000 πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο τυφώνας Ίρμα, που δημιουργήθηκε στα ανατολικά του Ατλαντικού Ωκεανού, έχει ισχυροποιηθεί σε τυφώνα κατηγορίας 3 και απειλεί τα νησιά της Καραϊβικής, προς τα οποία κινείται, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να φτάνει μέχρι τις ΗΠΑ.
Αυτά κι άλλα πολλά γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον επερχόμενο τυφώνα ΄Ιρμα που “δημιουργήθηκε” στα ανατολικά του Ατλαντικού Ωκεανού. Δείτε τα topics:
Οι μετεωρολόγοι έχουν σοκαριστεί από το πόσο γρήγορα δημιουργείται η Ίρμα και ουδείς γνωρίζει που θα χτυπήσει. Γιατί δεν ρωτάτε ψηλά; Όχι τον Θεό, τους καιρικούς τρομοκράτες που έχουν όλον τον απαραίτητο στρατιωτικό εξοπλισμό να δημιουργούν τέτοιες καιρικές βόμβες;
The National Huricane Center originally suggested that Irma was going to remain relatively low grade for a while as it crossed the first part of Atlantic. However, it is rapidly intensifying and is already on the verge of being a major hurricane. That was not expected. So, this may be an interesting storm. – scienceblogs.com/
Ο τυφώνας αναμένεται να σβήσει από τον χάρτη ολόκληρες πόλεις και να θερίσει ψυχές. Κι άλλες ψυχές που θα προστεθούν στην εξαιρετικά πλέον μακρά λίστα των θυμάτων του καιρικού πολέμου, του γ’ Π.Π. πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι ψυχοπαθείς γκλομπαλιστές ενάντια στους λαούς!
Ξαναλέω, αν δεν ξεσηκωθείς τώρα ενάντια στην κλιματική τρομοκρατία, μια μέρα ίσως είναι και η δική σου, η δική μου, η δική μας σειρά για delete, κι όπως είδες, κι εδώ κάθε χρόνο χοντραίνει το παιγνίδι. Διαφύλαξε και τα παιδιά σου από την προπαγάνδα που γίνεται ακόμα και στα σχολεία. Διαφύλαξε την ψυχική του υγεία και κράτα το μυαλό του ήρεμο και καθαρό. Τα γεμίζουν ενοχικά συναισθήματα ότι επιβαρύνουν με το οικολογικό τους αποτύπωμα τον πλανήτη και ευθύνονται τα ίδια για την κλιματική αλλαγή.
To όνομα Irma έχει ρίζα από παλιό γερμανικό όνομα, irmin,  που σημαίνει Κόσμος και το όνομα σημαίνει… Θεά του Πολέμου. Ε; Είπατε κάτι; Καιρικό πόλεμο έχουμε!
Η Ίρμα στις 29 Αυγούστου και σήμερα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα