Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.
Η σκεπτομορφή είναι ζωντανή λεπτοφυής αιθερική ύλη, φωτίζεται από το πνεύμα, εμψυχώνεται από την ψυχή, ζωογονείται από την νόηση, κινείται στο νοητικό και αστρικό πεδίο και εμφανίζεται πολύχρωμη. Τα χρώματα των σκεπτομορφών ιριδίζουν, γιατί δημιουργούνται από νιονικήν ενέργεια και είναι ορατά από ουράνιες οντότητες καθώς και από υπερευαίσθητα άτομα, τα οποία μπορούν να τις ζωγραφίσουν. Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί και τις φωτογραφίζει. Όταν διαμορφωθεί η σκεπτομορφή εξέρχεται από τον εγκέφαλο, αιωρείται με ένταση και δύναμη ανάλογη με την πνευματικότητα της σκέψης, την επιθυμία και το πάθος του ανθρώπου. Εάν οι σκέψεις είναι πνευματικής φύσης και ανιδιοτελείς, εμφανίζονται καθαρές και ισχυρές και μπορούν να διεγείρουν τις σκέψεις και άλλων ανθρώπων ενεργοποιώντας θετικά τα αισθήματα τους.
Μια σκεπτομορφή καθαρή, έντονη και με καθορισμένη κατεύθυνση, γίνεται πανίσχυρη και μπορεί εύκολα να φθάσει στον προορισμό της και να δημιουργήσει τον εαυτό της στο ορατό οπτικό φάσμα. Οι δονήσεις της σκέψης όταν προσκρούουν σε άλλο δονητικό σώμα, προκαλούν κραδασμό της ίδιας έντασης και του ιδίου επιπέδου.
Η σκέψη της μάνας όταν προσεύχεται στον Θεό για να προστατέψει το παιδί της, δημιουργεί σκεπτομορφές που αποστέλλονται σ` αυτό, επικάθονται γύρω του σε κύκλους προστασίας και είναι ορατοί από τις ουράνιες οντότητες και τα υπερευαίσθητα άτομα..

Οι στασιαστές της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο, μετάλλαξαν τον άνθρωπο και του εμφύτευσαν τις θρησκευτικές φοβίες, ώστε με τα ιερατεία των θρησκειών και τις μαύρες αδελφότητες, να μπορούν να τον χειραγωγούν και να τον ελέγχουν απόλυτα Τους ενδιέφερε να συλλέγουν την μεγάλη θετική ενέργεια και τις θετικές σκεπτομορφές που εκπέμπουν οι προσευχόμενοι στις εορτές και λατρευτικές τελετές των θρησκειών. Οι πιστοί πιστεύουν ότι η εκπεμπόμενη θετική ενέργεια της προσευχής θα φθάσει στον Δημιουργό και τους θεούς. Οι αποστάτες κατόρθωσαν αυτή την θετικήν ενέργεια, να την συλλέγουν σε ειδικό πλέγμα το οποίο κατασκεύασαν γύρω από τον πλανήτη και να την χρησιμοποιούν για να ενδυναμώνονται οι ίδιοι.
Μετά το 1985, όταν άρχισε η περίοδος σύγκλισης και επιτάχυνσης των κοσμικών γεγονότων, σκάφη της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας κατέστρεψαν το πλέγμα συλλογής της θετικής ενέργειας των προσευχομένων, με αποτέλεσμα έκτοτε, να παρατηρείται άμβλυνση του θρησκευτικού αισθήματος. Τα ιερατεία ενήμερα, άρχισαν να αντιδρούν σπασμωδικά και φοβισμένα..
Οι διάφορες Αδελφότητες Φωτός που υπάρχουν στον πλανήτη, αντιπαλεύουν συνεχώς με τον απόλυτο υλισμό των σκοτεινών αδελφοτήτων, προσπαθώντας να βγάλουν την ανθρωπότητα από το υλιστικό τέλμα, για να μπορέσει να ανορθωθεί και να ενωθεί με το φως..
[Πηγές: "Η Μεγάλη Προετοιμασία", "Η Υπέρτατη Μύηση" Γ. Καλογεράκη]



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα