Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

7 πράγματα που σας προκαλούν τα άτομα με χαμηλά επίπεδα ντοπαμίνης

Όσο παρακολουθώ τα άρθρα, τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια του Dr. Jack Kruse, τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι. Προς το παρόν κι επειδή δεν είναι μεγάλο το διάστημα δεν έχω βρει κάτι που να με ξενίσει, αντιθέτως, πιστεύω ότι ο άνθρωπος βρίσκεται δεκαετίες μπροστά στην ιατρική. Ή… κι αυτό πιθανό, δεν κωλώνει να πει αυτά που και άλλοι γνωρίζουν, αλλά για πολλούς λόγους δεν θέλουν να πουν…

Καρδιολόγος ο γιατρός, τον έχω βαπτίσει… “ο γιατρός της καρδιάς μας”!
Βάζει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στη σελίδα του, Surprising neural communication mechanism revealed, και ο ίδιος σχολιάζει:
7 πράγματα που σας προκαλούν τα άτομα με χαμηλά επίπεδα ντοπαμίνης
1. Εξευτελίζουν την αξία σας
2. Καταστρέφουν την εικόνα σας
3. Σας τρελαίνουν
4. Απορρίπτουν τα όνειρά σας
5. Δυσφημίζουν την φαντασία σας
6. Ξεχαρβαλώνουν τις ικανότητές και την καινοτομία σας
7. Αποτιμούν τις απόψεις σας
Κόψτε τους αρνητικούς ανθρώπους από το δίκτυο της ντοπαμίνης σας!

Οι καλές ψυχές αναγνωρίζονται η μια με την άλλη, από τα vibes που είναι συχνότητες μεταμφιεσμένες, όχι εμφανείς. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βλέπετε και να μιλάτε σε πραγματικούς ανθρώπους και όχι μέσω διαδικτύου. Γιατί; Είμαστε ένα παραπροϊόν των πέντε ανθρώπων με τους οποίους συνδεόμαστε στενότερα, επειδή διαμορφώνουν τα επίπεδα ντοπαμίνης μας.
Λοιπόν θα πρέπει πάντα να αναζητάτε μια πραγματική ανθρώπινη σύνδεση επειδή το ανθρώπινο πρόσωπο απελευθερώνει το ELF του φωτός UV και το φως αυτό συζητείται στο βιβλίο Roeland van Wijk, Φως που διαμορφώνει τη ζωή. Το φως ELF-UV μπορεί να κατασκευάσει ντοπαμίνη. Αυτό το φως είναι δείγμα από εμάς, από τους φίλους μας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει ντοπαμίνη.
Εάν έχετε ενεργειακούς βαμπίρ στο δίκτυό σας, με αυτόν τον τρόπο σας κλέβουν τη δύναμη της ζωής σας επίσης. Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πρωτεύοντα επειδή οι κεντρικές οδοί του αμφιβληστροειδούς τους είναι χρόνια κάνουν δειγματοληψία φως για να πάρουν κάποια επίπεδα ντοπαμίνης στους μετωπικούς λοβούς απλά βλέποντας άλλα ανθρώπινα πρωτεύοντα με σάρκα και οστά.
Μόλις αισθανθείτε μια μεγάλη σύνδεση ντοπαμίνης, θα θελήσετε να κάνετε φίλο αυτό το άτομο. Αν η σύνδεση είναι ισχυρή, θα νιώσετε την επιθυμία να δώσετε τα χέρια για μια ακόμα μεγαλύτερη δειγματοληψία, για να έχετε μια πιο ακριβή ανάγνωση.
Η σεξουαλική επαφή, είναι ο πιο ευαίσθητος τρόπος για δειγματοληψία για το πόση ντοπαμίνη έχει ένα άτομο.
Αυτό σας δείχνει ότι η αγάπη βασίζεται στο φως που διατηρούμε. Βοηθά επίσης να εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι χωρίζουν και παίρνουν διαζύγιο εάν δεν μπορούν πλέον να χτίσουν τα αποθέματά της ντοπαμίνης τους. Οι νευρώνες είναι σε θέση να ελέγξουν πόση ντοπαμίνη απελευθερώνουν σε αυτή τη βόμβα νευροεπιστήμης. —
Το δε άρθρο που έβαλε (το άνω λινκ) μιλάει για νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι, Η ύπαρξη μη φυσιολογικών επιπέδων των δύο νευροδιαβιβαστών, ντοπαμίνης και γλουταμινικού, έχει προηγουμένως συνδεθεί με διάφορες διαταραχές, όπως σχιζοφρένεια και κατάθλιψη.
Καλό είναι να το διαβάσετε όλοι, ειδικά εκείνοι που έχετε πιστέψει ότι η γλουτένη βλάπτει και καλά την υγεία. Η αντιγλουτενική μόδα είναι αυτή που βλάπτει την υγεία, ειδικά αν δεν έχεις κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα  δυσανεξίας σε αυτήν κι απλά την κόβεις χωρίς κανένα λόγο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα