Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

7 Σημεία στο Σπίτι σας που Πάντα Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε!

7 Σημεία στο Σπίτι σας που Πάντα Ξεχνάτε να Διακοσμήσετε! 

Υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στο σπίτι σας που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να διακοσμήσετε ή και να εκμεταλλευτείτε ως αποθηκευτικούς χώρους. Δείτε ποια είναι αυτά και πιάστε δουλειά. 
Στη γωνία ενός δωματίου 
Ακόμα και οι γωνίες ενός δωματίου μπορούν να διακοσμηθούν ή και να χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικοί χώροι. Μην τις αφήνετε, λοιπόν, ανεκμετάλλευτες. Στην εικόνα που ακολουθεί, για παράδειγμα, βλέπετε πως έχουν τοποθετηθεί ράφια σε μια γωνιά της κουζίνας που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχει μείνει ανεκμετάλλευτη. Αν μένετε σε ενοίκιο και δεν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον ράφια σε κάποιον από τους τοίχους της κουζίνας σας, μπορείτε πολύ απλά να βάλετε σε μια γωνία μια σκάλα σαν αυτή της φωτογραφίας. Θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει και επιπλέον χαρακτήρα στον χώρο σας. 
σπίτι
Ακόμα και οι γωνίες ενός δωματίου μπορούν να διακοσμηθούν.
Πάνω από τις σκάλες 
Αν το σπίτι σας έχει σκάλες τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια gallery με κάδρα σε κάποιον από τους τοίχους της σκάλας σας. Μην την αφήνετε χωρίς διακοσμητικά. Θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο ο χώρος σας. 

σπίτι
Μην αφήνετε τις σκάλες σας χωρίς διακοσμητικά.
σπίτι
Μια gallery με κάδρα σε διάφορα μεγέθη είναι ό,τι πρέπει.
Κατά μήκος ενός στενού διαδρόμου 
Πολλά διαμερίσματα έχουν μεγάλους, στενούς διαδρόμους. Ένας τέτοιος είναι και αυτός της φωτογραφίας. Επιλέξτε αντικείμενα για τη διακόσμησή του που δεν πιάνουν πολύ χώρο αλλά έχουν μάκρος όπως και ο διάδρομός σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποθηκευτικό χώρο, όπως έχει κάνει και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου διαδρόμου της φωτογραφίας και πάνω από αυτόν να διακοσμήσετε με μικροαντικείμενα. Ένα μακρόστενο χαλάκι είναι επίσης μια πολύ ωραία ιδέα. 
σπίτι
Επιλέξτε αντικείμενα για τη διακόσμησή του που δεν πιάνουν πολύ χώρο αλλά έχουν μάκρος όπως και ο διάδρομός σας.
Μέσα στην μπανιέρα 
Παρόλο που πρόκειται για ένα σημείο που μπορεί οι καλεσμένοι σας να μην βλέπουν ποτέ -μιας και το κρύβει συνήθως μια κουρτίνα μπάνιου- αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να διακοσμήσετε την μπανιέρα σας μόνο και μόνο για να την βλέπετε εσείς οι ίδιοι. Κρεμάστε μερικά γλαστράκια εδώ κι εκεί -ακόμα και μέσα στην ντουζιέρα σας- και επενδύστε σε ένα ξύλο-πάσο (σαν αυτό της εικόνας) στο οποίο θα μπορείτε να ακουμπάτε τα απαραίτητα όποτε αποφασίζετε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. 
σπίτι
Διακοσμήστε ακόμα και την μπανιέρα σας.
Στο περβάζι του παραθύρου 
Μην αφήνετε άδεια τα περβάζια σας. Μπορεί να ομορφύνει πολύ περισσότερο ο χώρος σας αν βάλετε πάνω σε αυτά μερικά γλαστράκια με λουλούδια ή και ό,τι άλλο θέλετε. 
σπίτι
Μην αφήνετε άδεια τα περβάζια σας.
σπίτι
Γεμίστε τα με φυτά και μικρά διακοσμητικά.
Πάνω από τα πάνω ντουλάπια της κουζίνας 
Χρησιμοποιήστε όμορφα αποθηκευτικά καλάθια και βάλτε μέσα σε αυτά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Μπορείτε ακόμα και να αποθηκεύσετε εκεί πιατικά και ποτήρια που είναι πιο καλά και τα έχετε φυλαγμένα για κάποια πιο σπέσιαλ περίσταση. 
σπίτι
Χρησιμοποιήστε ομορφα αποθηκευτικά καλάθια και βάλτε μέσα σε αυτά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.
Πάνω από τις πόρτες 
Μια πολύ ωραία ιδέα -ειδικά αν ο χώρος σας γενικότερα είναι περιορισμένος- είναι να φτιάξετε μια μικρή βιβλιοθήκη πάνω από κάθε εσωτερική πόρτα του σπιτιού σας. Βάλτε μερικά ράφια πάνω από την πόρτα για να φυλάτε τα αγαπημένα σας βιβλία ή κρεμάστε και κάποιο έργο τέχνης. 
σπίτι
Φτιάξτε μια μικρή βιβλιοθήκη πάνω από μια πόρτα σας.
σπίτι
Κι αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα επίσης!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα