3547bbfab38598323a070bfe68fbcbca

Ο Δίας στις 27η μοίρα του Ζυγού και ο Χείρωνας στην 27η μοίρα των Ιχθύων.
Ο Δίας σε μοίρα της απόλυτης πτώσης της Αφροδίτης, μέσα στο σπίτι της και ο Χείρωνας ανάδρομος στην απόλυτη έξαρση της Αφροδίτης, αλλά σε θέση αδυναμίας μέσα στους Ιχθείς. Ακριβώς λίγο πριν την αντίθεση του Δία με τον ανάδρομο Ουρανό, αλλά και την αντίθεση του Αρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα… και όλοι μαζί Αρης, Δίας, Ουρανός και Ποσειδώνας σε σχηματισμό τετράπλευρου, μεταξύ τους μέσω σκληρών όψεων (45,135,180 μοιρών).
Τι θέλουν να μας μηνύσουν άραγε?
Σίγουρα όχι κάτι εύκολο!
Μας υποψιάζουν για δύσκολες ανατροπές που θα έλθουν …. ίσως για να δοκιμάσουν τις αντοχές μας!
Η χιαστί όψη μας δίνει ευκαιρίες μέσα από δύσκολες καταστάσεις και μας θέτει δύσκολα διλήμματα και προβληματισμούς, που είναι απαραίτητοι όμως, για να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή μας επάνω στο πλανήτη, ως όντα με σώμα αλλά και πνεύμα, με ανάγκες υλικές αλλά και πνευματικές.
Ο Δίας και ο Χείρωνας είναι δύο από τους δασκάλους του ζωδιακού, που ο μεν Δίας μας δίνει την γνώση για να προσεγγίσουμε φιλοσοφικά τις Θείες αξίες, ενώ ο Χείρωνας μας δίνει την γνώση που κερδίζουμε υπηρετώντας τους συνανθρώπους μας.
Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο δάσκαλος Δίας εκεί που βρίσκεται προσπαθεί μέσα από το ζώδιο της Αφροδίτης να μας διδάξει, τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βιώσουμε τα ευεργετήματα του, μέσα από το μοίρασμα του ΕΓΩ μας με τους άλλους, όποιοι και αν είναι αυτοί κοντινοί ή μακρινοί συνάνθρωποι που έχουν τις ίδιες βασικές ανάγκες με εμάς.
Ο δάσκαλος Χείρωνας θα μας δείξει τον τρόπο που θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να γιατρέψουμε τα τραύματα και τους φόβους των δικών μας ή των άλλων. Αρκεί να έχουμε επαφή με τα αιτήματά του που το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι η απόλυτη αγάπη χωρίς όρους έτσι όπως την δίδαξε ο Χριστός!
Η αστρολογική όψη των δύο μεγάλων δασκάλων Δία και Χείρωνα, μας βάζει στον προβληματισμό, να ακολουθήσω τον δρόμο της υπηρεσίας χωρίς να περιμένω τίποτε από κανένα παρά μόνο από την εσωτερική ανάγκη να υπηρετήσω την Θεία μου υπόσταση, ή τον δρόμο των δικών μου συμφερόντων αγνοώντας την ανθρώπινη υπόστασή μου, η οποία πάντα έχει την ανάγκη της αγάπης του άλλου ακόμα και μέσα από μια ματιά ή ένα χαμόγελο ικανοποίησης!
24,9,2017
Να κλείσω την πόρτα μου για να μείνω έξω από την θέα των μεγάλων προβλημάτων, που βιώνουν οι συνάνθρωποι μου επάνω στον πλανήτη…. μέχρι να χτυπήσουν σε εμένα τα ίδια προβλήματα …την δική μου πόρτα?
Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν για να καταλάβουμε ότι ζούμε όλοι επάνω στον ίδιο πλανήτη και έχουμε ως ανθρωπότητα τις ίδιες ανάγκες αλλά και τους ίδιους φόβους…. και μας αφορούν τα πάντα εξ ίσου…. όσο μακρυά και αν συμβαίνουν…. αφού η απόσταση είναι κάτι σχετικό?
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ