Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η Αργυρή Λεγεώνα (Silver Legion) από τον πλανήτη Vulkan ανάλαβε δράση στην Γη..

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Η Αργυρή Λεγεώνα (Silver Legion) από τον πλανήτη Vulkan ανάλαβε δράση στην Γη..
Ο CREATOR (ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ) ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ
Planetary update από τους Kent Dunn και Drake Bailey..
- Η Αστροπολιτεία του Διός, διαμέτρου 30.000 χλμ, θα γίνει εμφανής τον προσεχή Σεπτέμβριο, που είναι και ο μήνας κατά τον οποίο σύμφωνα με τους δύο contactees, η μάχη για την ελευθερία του πλανήτη θα έχει τελειώσει..
- Το Δια-γαλαξιακό Συμβούλιο και η 8η Αποστολή του Διός, διαπίστωσαν ότι οι Φωτεινές Δυνάμεις συναντούν δυσκολίες στην εκκαθάριση του πλανήτη από τους ερπετοειδείς, οι οποίοι αρνούνται να παραδοθούν, δημιουργούν προβλήματα και προσπαθούν να ανοίξουν πύλες διαφυγής μέσω του CERN..
- Για να τελειώνουν όλα γρήγορα, το Δια-γαλαξιακό Συμβούλιο και οι Δυνάμεις του Διός απέστειλαν την Αργυρή Λεγεώνα (Silver Legion) από τον πλανήτη Vulkan για να αναλάβει δράση. Πρόκειται για όντα ύψους 9-10 ποδών, με τεράστια μυική δύναμη, τα οποία έχουν στρατιωτική πειθαρχία και εκτελούν μόνον εντολές χωρίς να υπόκεινται σε έλεγχο του νου (mind control). Φέρουν ειδικές στολές και εξοπλισμό και δύνανται να αναλαμβάνουν δράση σε τεράστιο υπόγειο βάθος, όπου εξακολουθούν να έχουν απροσπέλαστες βάσεις οι ερπετοειδείς και οι πάτρωνες τους. Βοηθούνται από ειδικό ουλαμό Αρκτουριανών οι οποίοι με τις αυξημένες πνευματικές ικανότητες που διαθέτουν, εντοπίζουν τους στόχους και δίνουν στους Vulcans τις συντεταγμένες..

- Αυτήν την στιγμή η Silver Legion διεξάγει επιχειρήσεις σε υπόγειες βάσεις κάτω από αεροδρόμια των ΗΠΑ και σε άλλα σημεία του πλανήτη. Οι περισσότεροι σεισμοί και οι εκρήξεις ηφαιστείων οφείλονται στην δραστηριότητα τους, επειδή εκτρέπουν ποταμούς λάβας ή θαλάσσιο νερό στις σήραγγες των υπογείων βάσεων, στην προσπάθεια τους να εξοντώσουν τους εναπομείναντες ερπετοειδείς..
- Μια τεράστια βάση των ερπετοειδών βρίσκεται κάτω από το Βατικανό και θα δοκιμάσει την τύχη της από τους Vulcans. Στα έγκατα της κρύβονται όντα χαμηλών δονήσεων, μέχρι και βρυκόλακες. Τρέφονται από ένα είδος σάπιου μύκητα και το περιβάλλον που διαβιούν είναι τόσο απαίσιο, που αν πλησιάσει άνθρωπος το δέρμα του θα λειώσει στην κυριολεξία από τον μολυσμένο αέρα και την βρώμα..
[Ο Kent Dunn είναι contactee των Πλειάδιων και ο Drake Bailey των Ανδρομέδιων]

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα