Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΌ ΕIΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!! ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εδάφ. 18. Άκουσε τώρα Ερμή και το λόγο που ποθείς, Όταν η ώρα της περιόδου ήλθε και λύθηκε ο σύνδεσμος των πάντων, κατά βούληση του θεού όλα τα ζώα που ήσαν στην αρχή αρσενοθήλυκα ξεχωρίστηκαν σε αρσενικά και θηλυκά και ο θεός μόλις έγινε αυτό είπε: « Αυξάνεστε και πληθύνεσθε εν πλήθη όλα τα δημιουργήματα και τα κτίσματα, κι ας αναγνωρίσει ο καθένας τον εαυτό του αθάνατο και τον αίτιο του θανάτου τον έρωτα και όλα τα όντα

Τοῦτό ἐστι τὸ κεκρυμμένον μυστήριον μέχρι τῆσδε τῆς ἡμέρας. 
ΛΟΓΟΣ Δ

Ερμής Τρισμέγιστος Επειδή ολόκληρο τον κόσμο τον δημιούργησε ο δημιουργός, όχι με τα χέρια του, αλλά με το λόγο, με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύεις πως ο κόσμος ανήκει σ'αυτόν, που τώρα υπάρχει και σ'αυτόν, που τα πάντα δημιούργησε κι είναι μοναδικός, με τη βούληση του οποίου δημιουργήθηκαν τα όντα, διότι αυτό είναι το σώμα εκείνου, όχι απτό, ούτε ορατό, χωρίς να έχει μέτρα και διαστάσεις και χωρίς να μοιάζει με κάποιο άλλο σώμα.

σημ:
Ποια είναι η  βούληση του δεύτερου Νου δημιουργού για τον άνθρωπο; που για να τον κρατήσει στον δικό του κόσμο διέσπασε τα πάντα μέσα στην κτιστή δημιουργία, και από αρσενικοθήλυκα που ήταν διασπάστηκαν όλα τα όντα σε αρσενικό και θηλυκό;

γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ (έχοντας αποκτήσει από τον Άνθρωπο την ελεύθερη επιλογή) τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους. (αρσενικοθήλυκος που αιωρείται).

Καταλάβατε;
Στην αρχή όλα ήταν τέλεια σύμφωνα με το  Αρχέτυπο πρότυπο του κόσμου του Φωτός απ'όπου προήλθε και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός.
Κανένας σύνδεσμος δεν ήταν διασπασμένος!..Μέχρι που ο δεύτερος Νους δημιουργός αποφάσισε να διασπάσει τα πάντα και να εγκλωβίσει στην ΛΗΘΗ τον άνθρωπο Νου και ψυχή!! και να τον εξουσιάζει ως δούλο του λόγω της Άγνοιας του για την Αλήθεια.

καὶ μετὰ ταῦτα, ῏Ω Ποιμάνδρη, εἰς μεγάλην γὰρ νῦν
ἐπιθυμίαν ἦλθον καὶ ποθῶ ἀκοῦσαι·


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· (εκ βουλής του δεύτερου Νου δημιουργού).
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ 
καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως. 

Διέσπασε όλα τα ανθρώπινα ενσαρκωμένα σώματα σε αρσενικό και θηλυκό, και ο Άνθρωπος Νους και ψυχή εγκλωβίστηκε στα σώματα.


Ενώ πριν όλα τα όντα στους επτά ουρανούς ζούσαν ως αρσενικοθήλυκα, άρα δεν χρειαζόταν τις γεννήσεις, διότι ήταν αθάνατα, και σε πλήρη ΑΡΜΟΝΙΑ με τον ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ο δεύτερος Νους δημιουργός Διέσπασε ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ που έδινε την ΑΘΑΝΑΣΙΑ ακόμη και στα πιο κατωφερή όντα της Γης, και ο άνθρωπος έπεσε σε ΛΗΘΗ...ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ και στην ολιγόχρονη ζωή ώστε να μην μπορέσουμε ποτέ να κατανοήσουμε την αλήθεια..Ο ΧΡΟΝΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!! Η ΛΗΘΗ!!.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο δημιουργοί, ο Αληθινός Τριαδικός Θεός Ζωή και Φως που γέννησε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό όμοιο του Zωή και Φως.

Και ο δεύτερος Νους δημιουργός που γέννησε τα αισθητά ανθρώπινα σώματα για να υποδεχτούν τον ΆΝΘΡΩΠΟ ( Νου και ψυχή ).

....


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα