Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Κανίβαλος παραδόθηκε στις αρχές -Βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας

Picture

Μια ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως στη Νότια Αφρική, καθώς άνδρας παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας κανίβαλος και ότι βαρέθηκε να τρώει ανθρώπινο κρέας. Μάλιστα, για να πείσει τους αστυνομικούς παρέθεσε ως αποδεικτικό στοιχείο ένα πόδι και τα χέρια ενός ανθρώπου.

Ο δράστης και αστυνομικοί βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Κουάζουλου-Νατάλ, όπου βρέθηκαν και άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ οι ιατροδικαστές εξετάζουν κατά πόσο τα μέλη αυτά ανήκουν σε έναν ή σε πολλούς ανθρώπους. Από την έρευνα, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών που εικάζεται ότι δολοφόνησαν μία γυναίκα και στη συνέχεια τεμάχισαν τη σορό της, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τσέρμειν Στρούγουιγκ. Οι τρεις ύποπτοι κατηγορούνται για δολοφονία αλλά και παράνομη κατοχή ανθρωπίνων οργάνων και ιστών.

Ένα ακόμη 31χρονος ύποπτος, κατηγορείται μόνο για κατοχή ανθρωπίνων οργάνων καθώς δε φαίνεται να συμμετείχε στη δολοφονία της γυναίκας. Στη σκηνή όπου τελέστηκε το έγκλημα βρέθηκαν υπολείμματα ανθρωπίνων μελών ενώ ανακαλύφθηκε και άλλη μία παρόμοια στην περιοχή Αμάνγκουε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι τρεις κατηγορούμενοι κατανάλωσαν μέρος της ανθρώπινης σάρκας και ίσως μοιράστηκαν μέρος της "λείας" τους με τον τέταρτο ύποπτο.

Μετά το περιστατικό, τέσσερις ακόμα άνδρες, δύο εξ αυτών είναι από τους παραδοσιακούς θεραπευτές, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για δολοφονία και συνωμοσία για δολοφονία, σύμφωνα με το BBC.

Τριακόσιοι χωρικοί έχουν παραδεχθεί ότι είναι κανίβαλοι στο χωριό των μόλις 971 ατόμων, σύμφωνα με την dailymail.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα