Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Στις 21 Αυγούστου 2017 παρατηρείται ολική ηλιακή έκλειψη στην 28η μοίρα και 53 πρώτα λεπτά του Λέοντα. Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Σάρος 145 και θα διαρκέσει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Για τα δεδομένα της Ελλάδας ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο είναι ο παρακάτω. 
  

Σε ατομικό επίπεδο η έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους από 15-18/2, από 17-20/5, από 19-22/8, από 19-22/11 και όσους έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο από την 26η μέχρι την 29η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 20/4 και 30/10 και όσοι έχουν πλανήτη ή προσωπικό σημείο στην 7 μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού.  
Η έκλειψη συμβαίνει στον έκτο οίκο του χάρτη. Τα βασικά θέματα που ενεργοποιούνται με αυτή την έκλειψη σχετίζονται με την απασχόληση, με την ανεργία και με τους μισθούς. Εργατικά συνδικάτα, όλοι οι κλάδοι των ενόπλων δυνάμεων και θέματα εθνικής άμυνας σχετίζονται με αυτόν τον οίκο, καθώς επίσης θέματα δημόσιας υγείας, ιατρικές υπηρεσίες και υγειονομικό προσωπικό. Μέσα από την σύνδεσή του οίκου με θέματα υγείας αφορά και οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό ή το ποτό και την νομοθεσία που υπάρχει γύρω από τέτοια θέματα. 

Ο κυβερνήτης είναι ο Άρης, καθώς ο χάρτης έχει ωροσκόπο στις αρχικές μοίρες του Κριού και μας προδιαθέτει για μια περίοδο έντονης δράσης και αποφασιστικών κινήσεων. Πρόκειται για μια ολική έκλειψη σε σταθερό ζώδιο και με τον κυβερνήτη να χορηγείται από έναν Ήλιο σε έκλειψη και σε αναιρετική μοίρα, όλα είναι πιθανά. Οι εντάσεις και η απόλυτη στάση που οδηγεί στα άκρα είναι εύκολο με αυτήν την έκλειψη να φέρουν την χώρα σε δύσκολη θέση σε σχέση με αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα και δεν είναι απίθανο να τεθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 


Η ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και το ζώδιό σου

Η ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και το ζώδιό σου



 
ΚΡΙΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Η περίοδος είναι σημαντική γιατί έχεις την ενέργεια και την δύναμη να κάνεις σημαντικά και νέα ξεκινήματα στα παραπάνω θέματα και πλέον έχεις την ανάγκη να αλλάξεις πλήρως και να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί και βουτάς με το κεφάλι σε έναν καινούργιο κόσμο, κάνοντας τα πράγματα έτσι όπως εσύ τα θες. Αν έχεις παιδιά, η περίοδος θα σου δείξει ότι κάτι αλλάζει σε αυτόν τον τομέα ή ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις εσύ ο ίδιος σε σχέση με την επαφή που έχεις με τα παιδιά σου. Γενικότερα μπορείς να πρωτοστατήσεις αυτή την περίοδο και να λάμψεις μέσα από τις πράξεις σου. 

 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Είναι μια σημαντική για σένα περίοδος αυτή που εγκαινιάζεται τώρα με τις εκλείψεις και η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να φέρεις αλλαγές στο σπίτι σου και στην οικογενειακή σου ζωή, αλλαγές που θα είναι για το καλύτερο φυσικά. Χρειάζεται να εξαφανίσεις τα στοιχεία αυτά που δεν είναι πλέον λειτουργικά και να προσπαθήσεις να αρχίσεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου που να σου δίνει έλεγχο και ηρεμία. Το επόμενο διάστημα θα σου φέρει εξελίξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και γενικότερα τα πράγματα θα κινηθούν ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Η περίοδος σου δίνει τόσο τα ερεθίσματα, όσο και τα γεγονότα που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις πολλά στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τις ιδέες και τις ανάγκες σου. Οι σχέσεις σου με αδέλφια, στενούς συγγενείς και κοντινά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν, ακριβώς για να εντοπίσεις τα σημεία που πρέπει να αλλάξουν. Αυτή την περίοδο επίσης ίσως χρειαστεί να παίξεις τον ρόλο του διαμεσολαβητή και να πρέπει να φέρεις σε ισορροπία και συμφωνία άτομα που μεταξύ τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η περίοδος σε αναγκάζει να ασχοληθείς επισταμένως με τον οικονομικό σου κομμάτι και σε οδηγεί να βρεις νέους τρόπους για να κάνεις την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου και των πόρων που έχεις. Θα χρειαστεί να κάνεις ανακατανομή πόρων και ανθρώπινου δυναμικού για να μπορέσεις να συνεχίσεις θετικά και με κέρδος. Σε προσωπικό επίπεδο ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου ξεκινά, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός και περήφανος, αλλά ταυτόχρονα σε γεμίζει σκέψεις και φόβους. Συγκεντρώσου και δώσε προσοχή και χρόνο σε αυτό που συμβαίνει στο σπίτι σου. 


 
ΛΕΩΝ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Είναι μια σημαντική έκλειψη για σένα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς όλα αλλάζουν και παίρνεις αποφάσεις που είναι σημαντικές και που θα καθορίσουν όχι μόνο τον επόμενο μήνα, αλλά ένα μεγάλο διάστημα της ζωής σου. Είναι ακριβώς η περίοδος που συνειδητοποιείς ότι πολλά πρέπει να αλλάξεις και ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα. Καλείσαι να εκδηλώσεις όλα σου τα δημιουργικά ταλέντα και να χρησιμοποιήσεις κάθε όπλο που έχεις στην αποθήκη σου για να πετύχεις αυτό που θες και αυτό που έχεις ανάγκη. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Με αυτή την έκλειψη καλείσαι να αποτινάξεις από πάνω σου και από μέσα σου οτιδήποτε σε περιορίζει , σε κρατά δέσμιο ή σε σκλαβώνει, σωματικά και πνευματικά στην καθημερινότητα και στην ζωή σου. Είναι η περίοδος που πράγματα που κρύβεις, για τους δικούς σου λόγους, θα αποκαλυφθούν και θα έρθουν στο φως. Αυτό γίνεται γιατί μερικές φορές δεν νοιώθουμε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις και παραδοχές, αλλά η ώρα έχει έρθει για να συμβεί αυτό και να προχωρήσουμε. Φρόντισε την υγεία σου, σωματικά και ψυχικά και διατήρησε την ψυχραιμία σου. 
 
ΖΥΓΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η έκλειψη σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, καθώς για σένα οι φιλίες, οι επαφές και η κοινωνικότητα είναι σημαντικά. Όμως είναι η περίοδος που καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος ότι χρειάζεται να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα και να μείνεις τελικά με αυτούς που το αξίζουν και με αυτούς που σε αγαπάνε και στο δείχνουν έμπρακτα. Παράλληλα η περίοδος αυτή σου φέρνει μια νέα αντίληψη πραγμάτων και αλλάζεις πλήρως νοοτροπία και κοσμοθεωρία. Αρχίζεις και κάνεις επαφές, φιλικές, κοινωνικές ή και συνεργασίες που έχουν πλέον διαφορετική ταυτότητα και προσανατολίζεσαι σε διαφορετικά σχέδια και στόχους. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Η έκλειψη είναι σημαντική καθώς σε φέρνει αντιμέτωπο με μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται, που συμβαίνει ήδη ή που σκέφτεσαι να κάνεις αλλά φοβάσαι, στον τομέα των επαγγελματικών σου ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με έναν γάμο ή με την σοβαρή εξέλιξη μιας σχέσης. Είναι περίοδος που χρειάζεται να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να προβείς στις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν, ώστε να μπορέσεις ουσιαστικά να απελευθερωθείς από την ακινησία και το άγχος που σε πνίγει. Κινήσου δυναμικά και διεκδίκησε την άνοδο, την προαγωγή ή την επιβράβευση που σου πρέπει και μην αφήνεις τον φόβο να σε κρατάει πίσω. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Η έκλειψη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου και σε βοηθά να δεις τα πράγματα, την καθημερινότητα , αλλά και την ουσία της ζωής διαφορετικά και με άλλη φιλοσοφία και οπτική. Η επόμενη περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές που γίνονται κυρίως μέσα στο μυαλό σου και καλείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου και να τοποθετηθείς με τέτοιο τρόπο που να αποδίδει την αλλαγή που έχει συμβεί μέσα σου. Στόχοι και επιθυμίες αλλάζουν, βάζεις πλώρη για διαφορετικά λιμάνια και εν ολίγοις γίνεσαι άλλος άνθρωπος και απελευθερώνεσαι. Αυτό μπορεί και να τρομάξει βέβαια τους γύρω σου…

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Η έκλειψη είναι δυνατή και σε φέρνει αντιμέτωπο με εσωτερικές έντονες αλλαγές και μεταστοιχειώσεις που γίνονται στην ψυχή σου και στο μυαλό σου. Καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει η ώρα για να εφαρμόσεις τις αλλαγές και αυτό μπορεί να σε φοβίζει ή να σκέφτεσαι ότι δεν θα είσαι πλήρως αποδεκτός από τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή την κοινωνία. Η περίοδος αυτή σε καλεί να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την δύναμη και το χρήμα και να μετουσιώσεις τον έλεγχο που ασκείς στους άλλους, σε αγάπη χωρίς όρια. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Η έκλειψη είναι σημαντική γιατί γίνεται απέναντί σου και σε καλεί να κάνεις αλλαγές που σε φοβίζουν, αλλά και να δεχτείς τις αλλαγές που έρχονται από τον σύντροφο ή από τον συνεργάτη σου. Είναι δυναμική περίοδος που θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα αισθηματικά σου, το πώς προχωράει η σχέση που έχεις ή σε σχέση με τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Οραματίζεσαι με αυτή την έκλειψη ένα καινούργιο πλάνο ή προετοιμάζεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου.  

 
ΙΧΘΥΕΣ 
Η ολική έκλειψη γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Η έκλειψη δημιουργεί εντάσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και καλείσαι να διεκπεραιώσεις και να διαχειριστείς πολλά πράγματα μαζί. Φρόντισε την υγεία σου και βρες τρόπους να ξεκουράζεις μυαλό και σώμα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να φέρεις τις αλλαγές που επιθυμείς στην προσωπική σου ζωή, ξεκινώντας από απλά πράγματα και δίνοντας βάση στις μικρές λεπτομέρειες, που ως γνωστόν αυτές είναι που κάνουν τελικά την διαφορά. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα