Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Η ΑΟΡΑΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΠΕΡΝΑΙΖ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΥΝΤ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1928 ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΟΓΗ ΜΑΖΑ ΕΝΟΣ ΑΓΕΛΑΙΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ (ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πολυεθνικές δεν χρηματοδότητσαν μόνον τις στρατιωτικές βιομηχανίες τα μεγάλα στρατιωτικά έργα, εδώ και στο εξωτερικό, που βέβαια τους ανήκουν, αλλά τους ανήκει και όλη η παραγωγή καταναλωτικών προϊόντων, καθώς και όλα τα σημαντικά ΜΜΕ .

Και αφού ακούμε και βλέπουμε καθημερινά χειραγωγηθήκαμε σε μαζική κλίμακα σε ότι αφορά τα "πιστεύω" και τα "θέλω" μας, και σε κοινωνικό και σε πολιτικό επίπεδο και στα πάντα.

Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΠΕΡΝΑΙΖ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΥΝΤ συνέχισε λέγοντας πως αυτοί που ελέγχουν αυτόν τον αθέατο κοινωνικό μηχανισμό αποτελούν μια "αόρατη κυβέρνηση" και είναι αυτοί που κυβερνούν πραγματικά.

Αυτοί ορίζουν τα "καλώδια" που ελέγχουν την σκέψη του κόσμου.
Αυτοί είναι που καθοδηγούν όλες τις κοινωνικές ομάδες-δυνάμεις και επινοούν νέους τρόπους που "δένουν" και κατευθύνουν τον κόσμο.
Ο μέσος άνθρωπος είναι αφηρημένος. Μη σκεπτόμενος.
Ασχολούνται με ασήμαντα πράγματα, με διάσημους λες και είναι συγγενείς τους. Αυτό έχει σχεδιαστεί.
 Γιατί οι δυνάμεις που έχουν τα ΜΜΕ ξέρουν πως λειτουργεί το μυαλό μας.
Ξέρουν επιστημονικά πως λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό. Ξέρουν κοινωνιολογία. Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ εδώ και δεκαετίες, για να διασκεδάζουν τον κόσμο με πράγματα που δεν έχουν σημασία.

Όταν τα μεγάλα δίκτυα καλύπτουν θέματα με τους διάσημους λες και είναι ότι πιο σημαντικό, τότε  ΓΙΝΕΤΑΙ ό,τι πιο σημαντικό για εμάς, και αυτό δεν γίνεται τυχαία.

Γιατί αν σε απασχολεί ο πρόσφατος θάνατος ενός διάσημου ή ένα διάσημο ζευγάρι ή κάποιος χωρισμός διάσημων ή η ομάδα σου που πάει για το πρωτάθλημα..είναι πολλές οι πληροφορίες σχετικά με αυτά που μπορούν να συζητηθούν, που "υπνωτίζουν" τον κόσμο και δεν ξέρει ούτε νοιάζεται για τα πραγματικά ζητήματα.

Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του βαθμού στον οποίο τα ΜΜΕ δηλαδή τα "τσοπανόσκυλα" έχουν γίνει οι θεματοφύλακες του συστήματος.

Τα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο) είναι μεγαλοεταιρείες, και όλα ανήκουν στο οικονομικό σύστημα των πολυεθνικών που εδρεύουν στην Γουόλ Στρητ.
Πρέπει να κάνουν υποτίθεται αντικειμενικό ρεπορτάζ, αλλά δεν το κάνουν ποτέ.

Το 2009 γιόρτασαν την διάσωση των μεγαλοτραπεζών στη Ν.Υόρκη και λένε ότι τελείωσε η ύφεση.
Οι τράπεζες ΌΜΩΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ και όχι την χρηματιστηριακή ελίτ που ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.

Ο Μπερναίζ αναγνώρισε επιτυχώς την αόρατη αυτοκρατορία που ελέγχει τα μυαλά των ανθρώπων.
Ο λάός λοιπόν υπνωτίζεται από ισχυρές και αθέατες δυνάμεις.
Αποσπάται η προσοχή τους με τα σκάνδαλα των διασήμων, τα νέα κινητά, και την αγαπημένη τους ομάδα και τόσα αμέτρητα άλλα παρασκευασμένα...Αυτό το δίκτυο μεταμφιέζεται και παραμένει στις σκιές.

"ΥΠΑΚΟΥΣΕ"
"ΥΠΑΚΟΥΩ"
"ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ"
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ"
"ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ"
"ΥΠΑΚΟΥΣΕ" "ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ" "ΚΟΙΜΗΣΟΥ" "ΔΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" "ΑΓΟΡΑΣΕ"
"ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ" "ΠΑΙΞΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ" "ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ" "ΜΕΙΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ"
"ΑΓΟΡΑΣΕ "ΔΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" "ΥΠΑΚΟΥΣΕ"
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ" ΥΠΑΚΟΥΣΕ" "ΥΠΟΤΑΞΟΥ" ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ"
"ΜΕΙΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ" "ΥΠΑΚΟΥΣΕ" ΥΠΟΤΑΞΟΥ" "ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ"
"ΜΕΙΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ" "ΥΠΑΚΟΥΣΕ"
"ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ"
"ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ" "ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"
"ΚΟΙΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ"
"ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ"


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα