Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Στο μέλλον μια εντελώς νέα επιστήμη θα αναπτυχθεί για να καλωσορίζει τα μωρά

Αποτέλεσμα εικόνας για Στο μέλλον μια εντελώς νέα επιστήμη θα αναπτυχθεί για να καλωσορίζει τα μωρά

Στο μέλλον, τα νεογέννητα βρέφη θα εξετάζονται από πολύ εξελιγμένους ψυχιάτρους που θα μπορούν να βλέπουν τη διαφορετική ψυχολογία, τη διάθεση και την ακτινοβολία των μωρών.

Μια εντελώς νέα επιστήμη θα αναπτυχθεί για να καλωσορίζει τα μωρά και να ανιχνεύει πολύτιμες πληροφορίες για το ταξίδι που έκαναν για να φτάσουν στο φυσικό πεδίο. Αυτή η επιστήμη θα είναι σε θέση να διαχωρίζει τις γονικές επιδράσεις, ακόμη και τις κληρονομικές επιδράσεις, από την ψυχική κατάσταση των μωρών και θα διατυπώνει διάφορες μεθόδους χειρισμού των μωρών.

Μερικές φορές θα είναι ακόμη δυνατό να βλέπουν στον καθρέφτη της αύρας των βρεφών τη "βιντεοταινία" του ταξιδιού τους.

Μια τέτοια επιστήμη τελικά θα ανακαλύψει όχι μόνο τον «τόπο» απ' όπου αναχώρησαν τα μωρά, αλλά και τις αποδείξεις της γήινης ζωής τους στο παρελθόν.

Μέσω αυτής της επιστήμης θα ανακαλυφθεί και το μυστικό των καρμικών σχέσεων με τους γονείς και τις αδελφές και τους αδελφούς.



Αυτή η συναρπαστική επιστήμη θα αναπτυχθεί σιγά-σιγά προς το έτος 2050. Οι ψυχίατροι εκείνη την εποχή θα έχουν πτυχίο στην αστρολογία και την ηλεκτρονική, και μερικοί από αυτούς θα είναι ενορατικοί.

Αφού παρατηρήσουν το μωρό ιατρικά, αστρολογικά και ψυχολογικά, μια καλή πρόβλεψη μπορεί να δοθεί στους γονείς για το πώς να ασχοληθούν με αυτό το μωρό και σε ποια ατμόσφαιρα να το μεγαλώσουν.

Όταν αναπτυχθεί αυτή η επιστήμη, τότε κάθε παιδί θα κατευθύνεται προς το σωστό καθήκον, το σωστό πεδίο και τη σωστή ευθύνη. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομηθεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας, χρόνου και ζωής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τη μνήμη του ντάρμα τους και περιπλανιούνται σε πολλά διαφορετικά πεδία έως ότου φθάσουν σε ηλικία εξήντα ή εβδομήντα χρονών. Τότε θυμούνται τι πρέπει να κάνουν, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια τους σπαταλήθηκαν.

Μια επαγγελματική ομάδα μπορεί να καθοδηγήσει τη ζωή του μωρού, προβλέποντας τις δυνατότητές του, τις τάσεις και τις αδυναμίες του - κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Αυτή η ομάδα επαγγελματιών μπορεί ακόμη να αναπτύξει ένα σύστημα διαλογισμού ή περισυλλογής μέσω του οποίου ο αναπτυσσόμενος άνθρωπος αρχίζει σιγά-σιγά να θυμάται το ντάρμα του και να καθοδηγεί τη ζωή του αναλόγως.

Τα πιο πολύτιμα στοιχεία που πρέπει να παρουσιαστούν στο νεοφερμένο είναι η αγάπη και το καλωσόρισμα. Η ψυχή του μωρού θα νιώσει αυτές τις δύο ουσίες. Συχνά οι περισσότερες μητέρες θα δώσουν αυτές τις ουσίες στα μωρά τους, αλλά το μαιευτήριο πρέπει να είναι ένας τόπος αγάπης, ομορφιάς και ευλογίας.

Ένα παιδί που έρχεται σε μια τέτοια ατμόσφαιρα θα θυμάται το ντάρμα του, τις ευθύνες του και από την αρχή αυτή η μνήμη θα είναι ο οδηγός του.

Εάν η σχέση μεταξύ του Ηλιακού Άγγελου και της ανθρώπινης ψυχής είναι εδραιωμένη και συνειδητή, η μνήμη του ντάρμα δεν θα εξασθενίσει ποτέ, και χρόνο με το χρόνο θα εμπνέει τον άνθρωπο και θα τον ωθεί προς τα εμπρός.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Passage to Higher Worlds 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα