Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μηδενίζοντας ...



Να λοιπόν που βρεθήκαμε στο μεγάλο κομβικό σημείο, στο Κοσμικό Σταυροδρόμι, βήματα πριν την επανεκκίνηση. Η Πανσέληνος με μερική έκλειψη απόψε, το πλήρες άνοιγμα της Πύλης των Λεόντων αύριο και η επερχόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 21, συνθέτουν ένα τοπίο μέγιστης ευκαιρίας και απεριόριστων δυνατοτήτων για όλους.

Εδώ και Τώρα, όλα μηδενίζουν και μας καλούν να σταθούμε στο κενό που θα εμφανιστεί, με θάρρος και πληρότητα συνείδησης, αναγνωρίζοντας το "Εγώ Είμαι" και επιτρέποντάς του να παραμερίσει όλη την πλάνη και να κυριαρχήσει στο Γήινο πεδίο.


Κάτω από την καυτή νωχελικότητα του Αυγούστου, καλούμαστε να αντιληφθούμε το τέλος ενός κύκλου εμπειριών, να το αποδεχθούμε και ν`αποχαιρετίσουμε έναν εαυτό που μας κράτησε συντροφιά για πολλά χρόνια, εμπλουτίζοντάς μας με ποικίλες εμπειρίες.

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση, η θλίψη του αποχαιρετισμού αναδύεται με ένταση, φέρνοντας στην επιφάνεια συχνά οδυνηρές μνήμες της παιδικής μας ηλικίας γεμάτες με κακοποιημένα συναισθήματα που απωθήσαμε, χτίζοντας τείχη άμυνας που μας στέρησαν κάθε επικοινωνία με την καρδιά μας.

Οτιδήποτε τελειώνει τώρα και κλείνει τον κύκλο του, να θυμάσαι ότι συμβολίζει εσένα και εκείνο τον εαυτό σου από το παρελθόν και τις αντίστοιχες ταυτότητές σου που δεν χρειάζεσαι πια. Ο σκοπός τους στη ζωή σου εξυπηρετήθηκε, οι πληγές σου βρίσκονται ήδη στην διαδικασία επούλωσης και από την προηγούμενη Εαρινή Ισημερία σου έχει δοθεί η πληροφορία για τη νέα σου διαδρομή που πρόκειται να ξεκινήσει μετά την επερχόμενη Φθινοπωρινή Ισημερία.

Στο διάστημα που μεσολαβεί, απεκδύεσαι τον παλιό εαυτό σου, λίγο λίγο, με ένα βήμα κάθε φορά, με σκοπό να εξαγνίσεις την κατώτερη φύση σου των επιθυμιών και ν`ανυψώσεις το συχνοτικό σου πρότυπο σε μια νέα κατάσταση συνείδησης, απαλλαγμένη από κάθε σκιά του παλιού κόσμου.


Σ`αυτή την απαραίτητη αλλά και εξουθενωτική διαδικασία, θα σε βοηθήσει πολύ να θυμάσαι δύο πράγματα:

1. Κανείς δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει κάτι που δεν έχει, ανεξάρτητα πόσο θα ήθελες ή θα ήθελε να το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι καλείσαι ν`αναρωτηθείς αν όλοι αυτοί που σε πλήγωσαν, σε απόρριψαν, σε κακομεταχειρίστηκαν κατ`οποιονδήποτε τρόπο, είχαν μεγαλώσει με αντίστοιχες συμπεριφορές και βιωματικές εμπειρίες που τους ανάγκασαν να ζούν κάτω από μια συνεχόμενη συναισθηματική συστολή για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να επιβιώσουν. Όντας μικρό και ανυπεράσπιστο παιδί, αναπόφευκτα ζητάς και περιμένεις να σε προστατεύσουν και να σου παρέχουν όλα όσα χρειάζεσαι για ν`αναπτυχθείς με τρόπο υγιή και αρμονικό. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, τότε διαιωνίζεις κι εσύ τον φαύλο κύκλο της προηγούμενης γενιάς που παρέμειναν ασυνείδητοι και αποκομμένοι από τον πραγματικό εαυτό τους, κάτω από το άλλοθι που τους παρείχε η συμπεριφορά της προηγούμενης γενιάς κ.ο.κ. Από αυτή τη φαυλότητα και την φυλακή της, μονάχα το κλειδί της Αγάπης θα σε ελευθερώσει. Κάθε θυματοποίηση και δραματοποίηση που συνοδεύουν μια τόσο βαθιά αληθινή συνειδητοποίηση, το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι ένα ακόμα πιο σκοτεινό κελί, ακόμα πιο απομονωμένο από τον πραγματικό Εαυτό σου. Τώρα είναι η ώρα σου να βγείς στο Φως και ν`απελευθερωθείς μια για πάντα απ`όλα αυτά που σε στοιχειώνουν, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σου προς μονοπάτια Χαράς, Αρμονίας και Αγάπης.

2. Καθώς οι παλιές ταυτότητες χάνουν σταδιακά και σταθερά κάθε άδραγμα που είχαν στη συνείδησή σου, μια Αλήθεια που λάμπει με το Φως του Ήλιου σε Αυγουστιάτικο καταμεσήμερο, εμφανίζεται και προσφέρει χέρι βοήθειας για ν`ανέβεις όσα σκαλοπάτια αντέχεις. Η απαλλαγή σου από αυτό το φορτίο, αφήνει χώρο για να εισδύσει οξυγόνο και καθώς παίρνεις την πιο βαθιά ανάσα που χωρούν τα πνευμόνια σου, μια έκλαμψη φωτός σε φέρνει κατά πρόσωπο με την ξεκάθαρη επίγνωση ότι δεν είσαι οι εμπειρίες σου. Όσο κι αν είχες επιτρέψει αυτές να σε δομήσουν ως χαρακτήρα και να σε περιορίσουν σε συγκεκριμένα νοητικά πλαίσια για το τι είναι τι και τι είσαι εσύ, τώρα που αυτά χάνονται αντιλαμβάνεσαι ότι παρασύρουν μαζί τους και τις αντίστοιχες εμπειρίες πάνω στις οποίες είχαν θεμελιώσει την ύπαρξή τους. Ξαφνικά, δεν μπορείς να θυμηθείς πολλά γεγονότα που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσες σημαντικούς σταθμούς της πορείας σου, οι μνήμες μοιάζουν θολές και σε κάθε σου προσπάθεια να τις επαναφέρεις, αυτές ξεθωριάζουν ολοένα και περισσότερο. Η πρώτη σου αντίδραση μπορεί να είναι ένας μικρός πανικός που σε κάνει ν`αναρωτιέσαι αν ήρθε νωρίτερα απ`όσο περίμενες η εποχή του αλτσχάϊμερ. Σύντομα όμως ο φόβος σου εξαφανίζεται και συναντάς έναν χαρούμενο εαυτό που στέκεται απαλλαγμένος απ`όλες εκείνες τις μνήμες που είχαν αλυσοδέσει την καρδιά σου σ`ένα παρελθόν τόσο μακρινό, που δεν θες να κάνεις καμία προσπάθεια πλέον να θυμάσαι. Έτσι, η παιδική σου ηλικία επανέρχεται κάτω από ένα άλλο εσωτερικό Φως και θυμάσαι τον εαυτό σου και τον τρόπο που σε βίωνες και σε αντιλαμβανόσουν τότε. Ανεξάρτητα από τα χρόνια που πέρασαν και τις εμπειρίες που συσσωρεύθηκαν, Εσύ παραμένεις, Εσύ Είσαι Πάντα αυτός ο άνθρωπος που ήσουν και τότε. Γνώρισες και έμαθες πολλά στην διαδρομή και Τώρα μπορείς να κατανοήσεις την έννοια της αποκρυφιστικής δήλωσης: "με ένα μικρό τμήμα του Εαυτού μου διέσχισα ολόκληρο το Σύμπαν, όμως, Εγώ, παραμένω".


Τρίτη 8|8 η Πύλη των Λεόντων ανοίγει διάπλατα και νέα ενεργειακά πρότυπα εισέρχονται στη Γαία, φέρνοντας και μια ισχυρή πρόκληση για όλους:

είσαι έτοιμος/η να συναντήσεις τον Αληθινό Εαυτό σου;

είσαι έτοιμος/η να παραδοθείς στην Ανώτερη εκείνη Δύναμη που ονομάζεται Ψυχή;

είσαι έτοιμος/η ν`ακολουθήσεις με Πίστη κι Εμπιστοσύνη το Ψυχικό σου Πρόγραμμα;

Αν είσαι, κάνε ένα αποφασιστικό βήμα εντός, στον εσωτερικό σου ναό της γαλήνης, εκεί όπου η φωνή της Ψυχής μπορεί ν`ακουστεί. 

Εξέφρασε την πρόθεσή σου να συνδεθείς, να δεχθείς, ν`αφουγκραστείς.

Μείνε σταθερός/ή στη σιωπή.

Αφέσου να οδηγηθείς.

Επιβεβαίωσε μέσα σου: όλα είναι καλά και όλα είναι όπως πρέπει να είναι.

Μείνε.

Αγκάλιασε τον Εαυτό σου με κάθε σου ανάσα.

Άνοιξε την Καρδιά σου να εισχωρήσει το Φως και να διώξει κάθε σκιά, ν`απομακρύνει κάθε σύννεφο.

Αποδέξου ό,τι σου δοθεί.

Μείνε.

Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Είσαι πάντα στην αγκαλιά της Πηγής, όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν σε οδηγήσουν τα βήματά σου.

Μείνε.

Γνώριζε.

Αφέσου.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να προτείνω για να διασχίσεις τις ημέρες και τις νύχτες του κενού που ενδέχεται να βρεθείς, ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο.


Οι ενέργειες που ήδη κατέρχονται στη Γαία, θα μεταμορφώσουν κάθε μόριο της ύλης, σε κάθε μορφή ζωής, αργά και σταθερά, οδηγώντας κάθε συνείδηση στο επόμενο και ανώτερο στάδιο που μπορεί να βρεθεί.

Οι εσωτερικοί μετασχηματισμοί θ`αγγίξουν τα βαθύτερα σημεία της ύπαρξής μας και συχνά θα μας φέρουν στα όρια των αντοχών μας, σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να γειώνεσαι όσο πιο συχνά μπορείς, έτσι ώστε να αποδεσμεύεις ενεργειακά φορτία που δεν είσαι σε θέση ν`αφομοιώσεις.

Η πιο απλή και σύντομη τεχνική είναι να σταθείς σε χώμα/άμμο/έδαφος με γυμνά πέλματα, να ζυγίσεις το βάρος σου σωστά, να χαλαρώσεις τους ώμους και τα χέρια σου, να κλείσεις τα μάτια σου και να οραματιστείς μια στήλη φωτός που σε συνδέει με τον πυρήνα της Γαίας, διαπερνώντας κάθετα το σώμα σου. Όταν νιώσεις αυτή τη σύνδεση ανοιχτή, τότε ζήτα από την Γαία να δεχθεί το φορτίο που δεν μπορείς να διαχειριστείς και να σε απαλλάξει από την έντασή του. Οραματίσου το να διατρέχει ολόκληρο το σώμα σου και μέσα από την στήλη φωτός που λειτουργεί σαν αγωγός να φτάνει στον πυρήνα και να ενσωματώνεται εκεί. Μείνε για όσο χρειαστεί σε αυτή την στάση, μέχρι να νιώσεις ελαφρύτερο το σώμα και το μυαλό σου. Ευχαρίστησε την Γαία μέσα από την καρδιά σου. Κλείσε τον αγωγό και συνέχισε με ό,τι κάνεις, χαλαρά και ήρεμα για λίγη ώρα.

Εξασκήσου σε αυτή την τεχνική ώστε να είσαι σε θέση να την εφαρμόσεις κάθε φορά που την χρειάζεσαι. Τα ενεργειακά φορτία δεν πρόκειται να σταματήσουν και η δυναμική τους θα είναι ολοένα ισχυρότερη. Η μεταμόρφωση θα συνεχίζεται και η πίεση θ`αυξάνεται. Φρόντισε τον Εαυτό σου και μάθε να τον προστατεύεις έτσι ώστε να διευκολύνεις την πορεία σου και ν`αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Όλα θα καταγράφονται βαθιά στη συνείδησή μας και όλα θα λειτουργήσουν συσσωρευτικά όταν τα χρειαστούμε, κάτι που σύντομα θα το κατανοήσουμε πολύ καλά.


Προχωράμε!
Κάθε μας βήμα
μας φέρνει όλο και πιο κοντά
στο μεγάλο ραντεβού
που έχουμε οργανώσει
χιλιάδες χρόνια πριν.

Αφέσου 
με Πίστη κι Εμπιστοσύνη
να οδηγηθείς.
Τίποτα
δεν υπάρχει 
για να φοβηθείς.

Ό,τι και να γίνει
ό,τι κι αν συμβεί
Εσύ
παραμένεις.

[ "Στο τέλος μου είναι η αρχή μου" - T.S.Eliot ]


- artist: Novans V Adikresna -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα