Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Στις ορεινές περιοχές των Άνδεων, στα υψίπεδα του Περού και κοντά στη λίμνη Τιτιτάκα, υπάρχουν τεράστιες σπηλαιώσεις στα έγκατα των βουνών, μέσα στις οποίες βρίσκεται το πνευματικό άδυτο της ανθρωπότητας.
Το άδυτο αυτό, βρίσκεται στο νησί υπόγειας λίμνης που ονομάζεται "Ουρανία Νήσος", πάνω στο οποίο είναι κτισμένη η "Πόλη του Σειρίου". Είναι πανομοιότυπο με αυτό της "Αιώνιας Πόλης των Θεών", που βρίσκεται στον Σείριο.
Η πρόσβαση στην πόλη αυτή, είναι επιτρεπτή μόνον στους μυημένους στα ουράνια μυστήρια. Στο κατάφωτο κέντρο της, υπάρχει βράχος και ναός όμοιος με την Ακρόπολη των Αθηνών και τον Παρθενώνα. Ο βράχος, περιβάλλεται από αδιαπέραστη ηλεκτρομαγνητική νεφέλη για τους αμύητους. Οι δάσκαλοι που ανεβαίνουν στον ναό, την διαπερνούν και γίνονται αόρατοι.


Η πόλη φωτίζεται από τον "Ήλιο του Μεσονυχτίου", με εναλλαγές φωτισμού. Γαλάζιο το πρωί, λευκό το μεσημέρι και από την δύση του ηλίου μέχρι το επόμενο πρωί, πορτοκαλόχρουν, χρώματα απαραίτητα για την ομαλή επιβίωση των δασκάλων.
Οι μυημένοι επισκέπτες, υποβάλλονται στον όρκο της Στυγός από τους ιερείς μπροστά στην πηγή, από την οποία ξεπηδούν οι μαύρες φλόγες του αφανισμού για όσους τον παραβούν.
Η "Πόλη του Σειρίου", είναι το ιερό πνευματικό κέντρο του πλανήτη. Εκεί διαμένουν οι υπερβατικοί δάσκαλοι υψηλών συχνοτήτων και κραδασμών. Είναι μακρόβιοι, ευφυείς,σοφοί και προσπαθούν να αναχαιτίσουν την πνευματική αποσύνθεση της ανθρωπότητας..
["Η Υπέρτατη Μύηση", Γ. Καλογεράκη]



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα