Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΕΝΕΙ ) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ θα ζουμε σε μια αρρωστη και ψυχικα διαταραγμενη κοινωνια..............



Παρατηρωντας γυρω μας την σημερινη εποχη το μονο που μπορουμε να διακρινουμε ειναι ψυχωτικους ανθρωπους..

Μια κοινωνια νοσηρη καλα κρυμμενη πισω απο προτυπα,διαφημησεις,και ψευτικους χαμογελαστους ανθρωπους,ιδαλματα και προτυπα των ανθρωπων σε διαφορους τομεις.

Οι ψυχικες διαταραχες βρισκονται μεσα στον ανθρωπο και εκδηλωνονται με τετοιο τροπο που δεν γινονται αντιληπτες ουτε απο εμας ουτε απο τον ιδιο γιατι το θεωρουμε σαν κατι το φυσικο,οντας δυαλυμενοι εσωτερικα,με πολλα προσωπα αναλογα με την περισταση,και χωρις κεντρο ειμαστε αγνοουμενοι απο τον ιδιο μας τον εαυτο.

Ανθρωποι ψυχοπαθεις,σχιζοφρενεις αρωστημενοι κυκλοφορουν αναμεσα μας,ειναι οι φιλοι,οι γνωστοι,οι συναδελφοι,και ολοι αυτοι που βρισκονται γυρω μας,που κοροιδευουν τον εαυτο τους και τους ομοιους τους αυτοι με τα πολλα προσωπα αλλο στο σπιτι αλλο στην δουλεια, αλλο στην παρεα.

Σχιζοφρενεις καλα κρυμμενοι πισω απο κουστουμια,στολιδια,στολες.

Δεν τους διακρινουμε πρωτον γιατι ειμαστε ιδιοι,και γιατι στην σημερινη εποχη δινουμε περισσοτερη εμφαση στην μοδα το στυλ, και ολα αυτα που καμουφλαρουν την ψυχωση μας και οχι στον ανθρωπο.

Εχουμε βαλει βαθμιδες στις ψυχωσεις μας,ετσι αν καποιος παρεκλινη λιγο περισσοτερο τον λεμε τρελο και τον κλεινουμε μεσα ετσι αισθανομασται εμεις καλλιτερα, το ιδιο ομως συμβαινει και αν καποιος υγιης δεν ταιριαζει με το μοτιβο τους θεωρειται τρελλος η διαφορετικος.

Εμεις οι φαινομενικα ηρεμοι, πραοι,με τους καλους τροπους,ευγενεις και γλυκομιλητοι, αρκει μια στιγμη που θα μας χαλασει θα ταραξει την ψευτικη εικονα που εχουμε φτιαξει και θα βγαλουμε τον ψυχωτικο αρρωστημενο πραγματικο εαυτο μας.

Δεν χρειαζεται ειδικες γνωσεις,ουτε επιστημονικες θεωρειες,μονο μια μικρη αλλαγη στο τροπο κατανοησεις των πραγματων. 

Και να αντικταταστησουμε το κοιτω με το ΒΛΕΠΩ. 

Φαινεται το ιδιο η διαφορα ειναι αμυδρη ομως η ουσια τεραστια, τοτε ολα αποκαλυπτονται αρχιζουμε να διακρινουμε την διαφορα οχι μονο στα αντικειμενα αλλα και πανω στους ανθρωπους δεν μπορουν πλεον να κρυφτουν, και οταν το καταλαβουν αυτο η θα μας απομακρυνουν οι θα μας θεωρησουν τρελους.........

Μερικοι  απο αυτους χωρις να το καταλαβαινουν ωθουνται απο επαγγελματα βιαια,η που εχουν να κανουν με διαφορες κοινωνικες υπηρεσιες βγαζοντας ετσι ολη  την ψυχοπαθεια ,σχιζοφρενεια,και εκδηλωνοντας την μικροπρεπεια,και το νοσηρο εγω τους,ειτε μεσο της βιας,ειτε παιζοντας με τον ανθρωπινο πονο.

Ολοι οι υπολοιποι εκδηλωνουμε τις ψυχωσεις μας με την πρωτη ευκαιρια που θα μας παρουσιαστει στο δρομο στο σπιτι και γενικα σε οποιον μπορει να γινει το θυμα ωστε να αισθανθει το ψυχικα αρρωστο εγω μας,καλα.

ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  (ΜΕΝΕΙ ) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΕΠΙΓΝΩΣΗ θα  ζουμε σε μια αρρωστη και ψυχικα διαταραγμενη κοινωνια..............


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα