Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

sex19
Μια γεύση από κάθε νέο εραστή ή νέα ερωμένη είναι σημαντική για την ιεροτελεστία των προκαταρκτικών και περιλαμβάνει τη μυρωδιά, την απαλότητα του δέρματος αλλά και τη γεύση του φιλιού του νέου αυτού ερωτικού συντρόφου. Πρόσφατη δημοσκόπηση αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η γεύση όταν πρόκειται για έναν νέο ερωτικό σύντροφο και αν είναι πιθανό να μείνετε στα κρύα του λουτρού επειδή φάγατε κάτι που δεν έπρεπε το προηγούμενο βράδυ.

Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη VictoriaMilan  – μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία – 9107 άντρες και γυναίκες μέλη της κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η γεύση στην έλξη που νιώθουν για έναν υποψήφιο ερωτικό σύντροφο.

Η ερωτική έλξη γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν ανακαλύπτει κανείς τη γεύση και τη μυρωδιά του δέρματος του εραστή ή της ερωμένης του, με το 73,2% των αντρών και το 84,4% των γυναικών να δηλώνουν ότι η επιθυμία τους εντείνεται όταν ανακαλύψουν ότι ο ερωτικός τους σύντροφος έχει ωραία γεύση. Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, είναι προφανές ότι μια σχέση της μιας βραδιάς μπορεί να συνεχίσει και δεύτερη και τρίτη βραδιά, ίσως και να γίνει κανονικός παράνομος δεσμός, αν οι εραστές βρίσκουν ωραία τη γεύση του φιλιού ή του δέρματος του άλλου.


Η γεύση του ερωτικού συντρόφου τους είναι τόσο σημαντική που το 67,8% των αντρών και το 61,0% των γυναικών δηλώνουν ότι καλύτερα να πάνε σπίτι για ύπνο από το να πάνε με κάποιον, η γεύση του οποίου δεν τους ερεθίζει. Μην τρέφετε αυταπάτες· όταν ένας υποψήφιος ερωτικός σύντροφός σας σάς μυρίζει στον λαιμό και σας δαγκώνει απαλά το αυτί θέλει να μάθει πόσο νόστιμος/η είστε.

Το 32,3% των αντρών και το 39,0% των γυναικών θα πάνε με κάποιον η γεύση του οποίου δεν τους αρέσει αλλά μόνο και μόνο επειδή έχουν φτάσει σε σημείου που δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, ενώ έχουν ήδη αφιερώσει χρόνο να τον/την ανάψουν. Δεν αναμένεται βέβαια οι συνευρέσεις με άτομα που δεν έχουν καλή γεύση να επαναληφθούν.

Στην ερώτηση αν η γεύση του συντρόφου τους είναι σημαντική, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησαν ότι τη θεωρούν σημαντικό παράγοντα, με το 86,5% των αντρών και το 89,8% των γυναικών να χαρακτηρίζουν τη γεύση ένα στοιχείο που μπορεί να τους ανάψει, ή στο κακό σενάριο να τους ξενερώσει.

Η ερωτική έλξη γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν ανακαλύψουν τη γεύση και τη μυρωδιά του δέρματος του εραστή ή της ερωμένης τους, σύμφωνα με το 73,2% των αντρών και το 84,4% των γυναικών που δηλώνουν ότι το πάθος τους φουντώνει όταν ανακαλύψουν ότι ο/η σύντροφός τους έχει καταπληκτική γεύση.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η περίεργη γεύση δεν είναι το απόλυτο ξενέρωμα. Το 42,3% των αντρών και το 34,2% των γυναικών, ωστόσο, δηλώνουν ότι έχουν διακόψει μια σχέση μόνο και μόνο επειδή ο εραστής ή η ερωμένη τους δεν είχε ωραία μυρωδιά.

Όταν πρόκειται για μακροχρόνιες σχέσεις, η άπιστοι και οι άπιστες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δηλώνουν ότι λατρεύουν τη γεύση του/της συζύγου τους, με το 88,1% των αντρών και το 89,3% των γυναικών να επιστρέφουν ξανά και ξανά στον μόνιμο δεσμό τους. Προσοχή όμως αν σας αρέσουν τα πικάντικα φαγητά. Ο εραστής ή η ερωμένη σας έχουν 7,7% και 7,1% λιγότερες πιθανότητες να απολαύσουν τη γεύση σας τις μέρες εκείνες.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan, κ. Sigurd Vedal, δήλωσε ότι η ζωή είναι πιο νόστιμη όταν οι άλλοι θέλουν να σε δαγκώσουν!

«Όταν ο εραστής ή η ερωμένη σας απολαμβάνει τη γεύση και τη μυρωδιά του δέρματός σας αυτό δεν κρύβεται καθώς δεν λένε να σας χορτάσουν. Ο χρόνος που περνάτε στο κρεβάτι γίνεται ακόμα πιο απολαυστικός, λοιπόν, όταν ξέρετε με βεβαιότητα ότι η γεύση και η μυρωδιά σας είναι σέξυ.

Σκοπός είναι να αρέσετε τόσο εσείς όσο και η γεύση σας αν θέλετε να επαναληφθεί η συνεύρεσή σας με ένας εραστή ή μια ερωμένη σας. Φροντίστε να έχετε ωραία γεύση και βρείτε ταίρι που επίσης να έχει υπέροχη γεύση και η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη καθώς τα one night stand σας θα σας παίρνουν τηλέφωνο την επόμενη μέρα και θα θέλουν και άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Vedal.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα