Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο μύθος της “βλαβερής ζάχαρης” βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζάχαρη

Έχω κυριολεκτικά βαρεθεί και αηδιάσει με αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη διατροφή μας! Το διαδίκτυο, ντόπιο και ξένο, έχει κατακλυστεί με άπειρα δημοσιεύματα κινδυνολογίας και τρομολαγνίας για την κατανάλωση αγαθών που μέχρι πρότινος έτρεφαν επί αιώνες εκατομμύρια κόσμου πάνω σε τούτον τον έρμο τον πλανήτη

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή δεν θα έπρεπε να ζει κανένας Ιταλός που τρώει κιλά μακαρόνια και πίτσες, αφού όλα τα άλευρα δαιμονοποιούνται, κανένας Ολλανδός που έχει γίνει δίμετρος από το DNA του που κολυμπάει στο γάλα, αλλά και κανένας Ινδός, που αν του πεις δεν θα ξαναφάς ζάχαρη γιατί βλάπτει, θα σε κοιτάξει ως νέο, αλλά μη βρώσιμο, εξωτικό φρούτο!
Το άκρως παρανοϊκό είναι ότι, άτομα που δεν υποφέρουν από καμία πάθηση, κανένα καρκίνο, καμία δυσανεξία και είναι υγιέστατα, ακολουθούν τις νέες διατροφικές τάσεις, έτσι, γιατί κάποιος τους τις πάσαρε!
Γιατρός δεν είμαι, οπότε ΑΝ έχετε κάποια πάθηση, αυτοάνοση ή ψυχοσωματική, συμβουλευτείτε έναν ειδικό ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ επιλογής και ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνης.
Ωστόσο θα σας παρουσιάσω την άποψη ενός ατόμου που, όχι μόνο έχει σπουδάσει την ιατρική, αλλά έχει δώσει και αυτοπραγμάτωση σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο, έχει θεραπεύσει χιλιάδες -η ίδια και οι γιατροί που ακολουθούν τη μέθοδο της- δεν πληρώθηκε ΠΟΤΕ γι’ αυτό, δεν πούλησε ΚΑΝΕΝΑ ματζούνι ή συμπλήρωμα ή εγχειρίδιο και στο τέλος, δολοφονήθηκε και για την προσφορά της!
Ο λόγος για την Shri Mataji, την οποία είχα την ευλογία όχι μόνο να γνωρίσω προσωπικά, αλλά και να με “κάνει καλά”.









Όταν τη συνάντησα, ήμουν 48 κιλά, στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, κατανάλωνα κιλά μαύρο καφέ χωρίς ζάχαρη δουλεύοντας ως μεταφράστρια κάπου 12-14 ώρες ημερησίως και έκλεινα τη μέρα με ένα αλκοολούχο ποτό για να μπορέσω να… “ηρεμήσω”. Στη δε ψυχοσωματική μου συλλογή,  συμπεριλάμβανα ότι κυκλοφορεί στον πλανήτη και τελειώνει σε -ίτιδα. Εν ολίγοις, με παρέλαβε ένα κουρέλι και με έκανε άνθρωπο, που αυτή τη στιγμή δεν πάσχει από τίποτα, δεν παίρνει ούτε ένα παυσίπονο, δεν παθαίνει ιούς και μολύνσεις και γρύπες!
Οπότε, αυτήν ξέρω και αυτήν εμπιστεύομαι και την μοιράζομαι μαζί σας, γιατί αλλιώς θα ήμουν εγωίστρια αν κρατούσα αυτή την εμπειρία μυστική, κι ας μου κοστίζει η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Η “ζέστη” στο δεξί κανάλι και η καραμπόλα μπλοκαρισμάτων των τσάκρας


Όπως έχω ήδη εξηγήσει στα πρώτα μαθήματα διαλογισμού, το “λεπτό” νευρικό μας σύστημα, αποτελείται από 3 ενεργειακά κανάλια (δεξί, αριστερό και κεντρικό κανάλι) και 7 ενεργειακά κέντρα.  Η υπερβολική σκέψη, (ή και σωματική άσκηση) “ανάβει” το δεξί κανάλι που είναι της δράσης, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται κάποια ενεργειακά κέντρα και κύρια αυτό του συκωτιού (δεξί νάμπι) και του σβάντισταν.
Το Σβάντισταν Τσάκρα είναι αυτό που παρέχει την ενέργεια αναπαραγωγής των εγκεφαλικών κυττάρων. Ο εγκέφαλος πρέπει να φροντίσει όλα τα όργανα που βρίσκονται στο κοιλιακό πλέγμα -συκώτι, νεφρά, πάγκρεας, σπλήνα κλπ- και στραγγισμένος όπως είναι από ενέργεια, από την πολύ νοητική διαδικασία (όλη την ώρα σκέψεις) δεν προλαβαίνει να παρέχει αυτή την φροντίδα, στερείται δε και ενέργειας.
Το πρώτο που την πληρώνει, λέει η Shri Mataji, είναι το συκώτι. Το συκώτι παίρνει όλη τη θέρμη του σώματος και την εξαλείφει προς την κυκλοφορία αίματος. Όταν κάποιος, λέει η Μητέρα, δεν παίρνει αρκετή ζάχαρη και συνεχίζει να είναι νοητικά και σωματικά υπερδραστήριος, αυτή η ζέστη από το σώμα δεν μπορεί να αφαιρεθεί και αρχίζει να αναβαίνει στα πάνω τσάκρα, στα πνευμόνια. Ως αποτέλεσμα, στη συνέχεια αυτά επηρεάζονται και δημιουργείται το άσθμα!
“Θεραπεύουμε το άσθμα, μέσω του συκωτιού”, θα ακούσετε να λέει η Shri Mataji στο βίντεο.




















Η ζέστη επίσης κατεβαίνει και στα κάτω τσάκρα και τότε δημιουργείται η δυσκοιλιότητα. Στη συνέχεια χάνει από την φροντίδα και το πάγκρεας και ΤΟΤΕ παθαίνετε διαβήτη (και όχι επειδή τρώτε ζάχαρη, όπως γράφουν κάποιοι).
Δείτε το βίντεο:


Όποιος έχει πάει Ινδία, θα είχε την τύχη να απολαύσει το Ινδικό τσάι, το Chai. Το ρόφημα παρασκευάζεται βράζοντας ταυτόχρονα τσάι, με γάλα, ζάχαρη και μπόλικο κάρδαμο. Όπου κι αν πας θα σου σερβίρουν αυτό το ζεστό τσάι και όχι κρύο, μια συνήθεια σε μια χώρα με υψηλές θερμοκρασίες, γιατί πολύ απλά, δεν είναι το ρόφημα που σε δροσίζει, αλλά η ύπαρξη μπόλικης ζάχαρης σε αυτό! Κατεβάζει όλο το δεξί κανάλι που αναπόφευκτα έχει σπιντάρει λόγο ζέστης.
Επίσης, είναι γνωστό και μπορείτε να κάνετε και το πείραμα, όταν φάτε καυτερή τροφή, όπως αυτές που συναντάμε στην Ινδική κουζίνα (σε κάποιες περιοχές τόσο καυτερά φαγητά που σκούζεις) τίποτα δεν σβήνει την κάψα (νερό, κρασί και μπύρα, απλά το χειροτερεύει) από το σιροπιαστό γλυκάκι που πάντα σερβίρεται στο τέλος του γεύματος!
Εν ολίγοις, οι Ινδοί κολυμπούν μέσα στη ζάχαρη και ούτε παχύσαρκος λαός είναι, ούτε ζάχαρο παθαίνουν, ούτε καρκίνο (λύσσαξαν με αυτά τα δημοσιεύματα ζάχαρη = καρκίνος), ούτε πάσχουν από σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και νευρικότητας. Αντιθέτως, η ζάχαρη όχι μόνο δεν προκαλεί υπερδιέγερση, αλλά “κουλάροντας” το δεξί κανάλι, σε χαλαρώνει. Γι’ αυτό και δεν συνιστάται να παίρνεις πολύ ζάχαρη αν έχεις να οδηγήσεις ή να κάνεις άλλη δύσκολη εργασία. Καλύτερα μετά και πας κατευθείαν για ύπνο!
Η ενέργεια που παρέχει η ζάχαρη πάει κατευθείαν για κατανάλωση στα κύτταρα του εγκεφάλου, τα οποία χρειάζονται αυτή την ενέργεια. ΠΡΟΣΟΧΗόμως, μια λεπτομέρεια που γνωρίζω, αλλά δεν αναφέρεται στο βίντεο: Μόνο η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο προσφέρεται για αυτή την ιδιότητα, η καθαρή και όχι η σκούρα που κυκλοφορεί στην αγορά, η οποία περιέχει πολύ μελάσα ή ακόμα και καραμελόχρωμα. Πρέπει να είναι χρώματος “ζαχαρί”, όπως εξάλλου το λέει και η λέξη.
Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούν σοβαρά οι αναγνώστες τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την παγκόσμια προπαγάνδα χορτοφαγίας και ορθοφαγίας. Πρόσφατα δημοσίευσα στη Γάτα την περίπτωση μιας διατροφικής σταρ που κόντεψε να πεθάνει από τις δίαιτες, τις λεγόμενες “καθαρής τροφής”.  Γλύτωσε στο τσακ, ωστόσο βγήκε νικήτρια αλλά με απώλεια την περίοδο της σε νεαρή ηλικία.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος που έχει πάρει διαστάσεις αυτή η προπαγάνδα είναι οι πολλαπλοί αποπροσανατολισμοί και τα νέα εταιρικά συμφέροντα, τα οποία αλλάζουν κατά καιρούς:
  1. Αντί να γίνονται μαζικές προσπάθειες και αγώνας διεκδίκησης καλύτερης ποιότητας τροφής από τη διατροφική βιομηχανία, στρέφουν την προσοχή σε ειδικά είδη κατανάλωσης πανάκριβα για την τσέπη του κοινού καταναλωτή/οικογενειάρχη.
  2. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές, ο εγκεφαλοπλυμένος καταναλωτής που δεν πάσχει από καμιά δυσανεξία στη λακτόζη, να αγοράζει το μεταλλαγμένο γάλα σόγιας ή αμυγδάλου, όλα με μπόλικα χημικά μέσα, προκειμένου να αποφύγει το “βλαβερό” γάλα. Η “λύση” στον αγώνα που θα έπρεπε να κάνουμε για καλύτερη εκτροφή ζώων και λιγότερη παστερίωση! Ποιος κερδίζει; Η Μονσάντο με την μεταλλαγμένη σόγια της, αυτή που θρέφει και εκατομμύρια χορτοφάγους κι ας της έχουν κοτσάρει κι ένα ΒΙΟ επάνω!
  3. Αναρωτιέμαι επίσης γιατί και οι γιατροί που λένε όχι στη κατανάλωση (όλης) της ζάχαρης, ξεχνάνε τις περισσότερες φορές να πουν ότι, Τα light αναψυκτικά ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ τον κίνδυνο εγκεφαλικού και άνοιας απ’ ό,τι τα ζαχαρούχα. Πάλι κερδισμένες οι εταιρείες που παράγουν χημικές γλυκαντικές ουσίες.
  4. Φεύγει η προσοχή από την κύρια αιτία ασθενειών που είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και δευτερεύουσα έρχεται η διατροφή: Τεχνολογία 5G: Πρώην πλοίαρχος με ειδικότητα στις επικοινωνίες εξηγεί τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι! 
  5. Η στέρηση τόσο της αίσθησης ικανοποίησης, αλλά και όλων αυτών των πολύτιμων συστατικών που συνεχώς και αυξανόμενα δαιμονοποιούνται, οδηγούν τους “ψαγμένους” και καλά δυτικούς στην μειωμένη γκάμα κατανάλωσης τροφών, κάτι που πριν συναντούσαμε στις τριτοκοσμικές χώρες, τις χαρακτηρισμένες ως χαμηλό βιωτικό επίπεδο κύρια από άποψη διατροφής. Οι άλλοι δεν έχουν να φάνε, εμείς έχουμε αλλά τα σνομπάρουμε. Κρύβεται και πάλι ο φονικός ΟΗΕ και η Ατζεντούλα του η 21 από πίσω. Η ίδια ακριβώς παρέα που δολοφόνησε την Shri Mataji.
  6. Ωστόσο ο μεγαλύτερος αποπροσανατολισμός είναι να στραφεί και πάλι, με άλλο μέσο, η προσοχή στην ύλη. Στο σώμα και την διατροφή. Nα ξεχάσουμε ότι είμαστε κύρια ενεργειακά όντα, τα ανώτερα του πλανήτη και να κατέβουμε στο επίπεδο του προβάτου και της αγελάδας, τρώγοντας μόνο χόρτα και σκεπτόμενοι τις νέες χορτοφαγικές και ορθοφαγικές συνταγές που θα κορέσουν την πείνα και την αίσθηση ικανοποίησης. Άσκοπη σπατάλη χρόνου και χρήματος, ενέργειας και προσοχής.
Η μεσογειακή διατροφή ήταν, είναι και θα είναι η πιο ισορροπημένη διατροφή για τον άνθρωπο που δεν πάσχει από ασθένειες. Και ο διαλογισμός η πιο ισορροπημένη πρακτική για να μην παθαίνεις ασθένειες.
Όλο το παιγνίδι της Ανθρωπότητας θα παιχτεί στο νευρικό μας σύστημα, έχει πει η Shri Mataji από το 1989. Κι αυτό βάλλεται από την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Φάτε απ’ όλα, πολεμήστε τις επιχειρήσεις που σακατεύουν την ποιότητα των τροφών και γεμίζουν τον πλανήτη με ασύρματη τεχνολογία. ΕΚΕΙ… είναι όλο το κουμπί!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα