Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το μακάβριο ανέκδοτο που έγινε πραγματικότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για Το μακάβριο ανέκδοτο που έγινε πραγματικότητα

Πίσω στη δεκαετία 80 είχε κυκλοφορήσει ένα μαύρο ανέκδοτο που πήγαινε ως εξής:

Κατά τη διάρκεια υπερατλαντικής πτήσης με 4κινητήριο αεροπλάνο, γίνονται σφοδρές αναταράξεις και ανάβει η σήμανση “προσδεθείτε και μην καπνίζετε”. Αμέσως μετά, ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και σύντομα ακολουθεί ανακοίνωση του πιλότου που λέει ότι “χάσαμε τον ένα κινητήρα, αλλά μην ανησυχείτε, θα κάνουμε σύντομα αναγκαστική προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο”. Όμως πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο, ακούγεται και δεύτερος θόρυβος και τρίτος, με ακόλουθη καθησυχαστική ανακοίνωση του πιλότου.
Στο τέταρτο μπαμ, η ανακοίνωση του πιλότου αλλάζει: “Δυστυχώς χάσαμε και τον τελευταίο κινητήρα. Παρακαλούνται οι επιβάτες να παραμείνουν προσδεδεμένοι στα καθίσματα τους και να βάλουν τα διαβατήρια ανάμεσα στα δόντια, για να μην ξαναγίνει της πουτ@άνας όπως την τελευταία φορά με την αναγνώριση πτωμάτων”.
Αυτό, λοιπόν, το εντελώς κακόγουστο, μακάβριο ανέκδοτο, εν έτη 2017 είναι γεγονός. Οι αρχές του Τέξας είπαν να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους εν όψει της καταιγίδας Χάρβεϊ, αλλιώς όσοι μείνουν, να γράψουν με μαρκαδόρο στο χέρι τους το όνομά τους και το ΑΜΚΑ τους! Απίστευτο; κι όμως αληθινό! Το βαρέλι του θράσους τους δεν έχει πάτο!
Οι καιρικοί τρομοκράτες κατασκεύασαν την καταιγίδα Χάρβεϊ, καταγγέλλουν οι Αμερικάνοι ακτιβιστές που παρακολουθούν στενά το έγκλημα που συντελείται με τους χημικούς αεροψεκασμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά τους συστήματα. Της ανέβασαν ισχύ και πέρασε από το Τέξας προκαλώντας αμέτρητες ζημιές. Προηγήθηκε χαμός στα σούπερ μάρκετ, έλλειψη εμφιαλωμένου νερού, εκτίναξη τιμών καυσίμων, αναβολή έναρξης σχολικής χρονιάς και μπόλικος πανικός.

Τώρα χαρακτηρίζεται ως “η ισχυρότερη καταιγίδα που έπληξε το Τέξας τα τελευταία 50 χρόνια”.
Στέγες σπιτιών ξεριζώθηκαν, εκρήξεις σημειώθηκαν σε πρατήρια καυσίμων, ενώ ο τυφώνας κατάφερε να αποπροσανατολίσει ακόμη και τους αλιγάτορες, οι οποίοι, όταν τα νερά άρχισαν να φουσκώνουν, βγήκαν στη στεριά! Χαρακτηριστικά, στην κομητεία του Φορτ Μπεντ, άρχισαν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο τοπικός σερίφης δέχτηκε κατεπείγουσες κλήσεις, ότι τα ερπετά είχαν μπει στις αυλές των σπιτιών.
Τα ερπετά κυκλοφορούν έτσι κι αλλιώς ανάμεσα μας και σε υψηλά κλιμάκια. Καταστρέφουν τις ζωές μας, τις περιουσίες μας και σπείρουν τον πανικό. Το ISIS ωχριά μπροστά τους γιατί έχουν πρόσωπο αγγελικό και κρατούν ψεύτικη ταμπελίτσα νοιάζομαι για σένα, αλλά γράψε με μαρκαδόρο το όνομα σου να ξέρω ποιο πτώμα είσαι.
Μην ακούτε ψεύτικες σειρήνες για δήθεν κίνδυνο πυρηνικού πολέμου. Ο γ’ Π.Π. έχει ήδη αρχίσει, προ πολλού και δεν διεξάγεται μεταξύ κρατών, αλλά με τη συναίνεση σχεδόν όλων ενάντια στους ίδιους τους πληθυσμούς τους. Και ο πόλεμος αυτός γίνεται με την ασύρματη τεχνολογία σε βάρος του νευρικού συστήματος μας και του κλίματος. Είναι ο πιο βρώμικος και άνανδρος πόλεμος σε όλη την ανθρώπινη Ιστορία, μα πάνω απ’ όλα άνισος.  Πως να τα βάλεις με όλη αυτή την τεχνολογία, πως να τα βάλεις με τους φασιστικούς νόμους τους που βαπτίζονται δημοκρατικοί, πως να τα βάλεις με την προπαγάνδα και τη σπορά τρόμου, πως να τα βάλεις με την παραπληροφόρηση τους;
Ωστόσο υπάρχει διέξοδος αλλά χρειάζεται ένα κλικ. Ένα κλικ αφύπνισης, κι αρκετές θυσίες και προσπάθεια για να μείνει κανείς εκτός Μάτριξ και συνδεδεμένος με το συλλογικό συνειδητό. Όταν η πλάστιγγα γείρει προς την μεριά των αφυπνισμένων και καθόλου φοβισμένων, τότε όλα θα πάρουν άλλη τροπή. Κάθε ερπετό στην τρύπα του…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα