Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Επέρχεται η οριστική θεραπεία της τελευταίας κβαντικής ανωμαλίας, κατάλοιπο των πολέμων που διέτρεχαν ολόκληρο τον Γαλαξία..

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.



ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Cobra: Έχει ξεκινήσει μια διαδικασία απενεργοποίησης των εξωτικών όπλων της "Χίμαιρας" και έχουν γίνει σημαντικές ανακαλύψεις καθώς οι Φωτεινές Δυνάμεις πέτυχαν τον "αποχρονισμό" της Μαύρης Πέτρας, που σημαίνει ότι άρχισε να αποσυντίθεται σε μικρότερα τμήματα βαρέων κουάρκς, που συνεχίζουν να γίνονται όλο και μικρότερα καθώς τους δίνεται ιδιαίτερη προσοχή.
Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία απομάκρυνσης των υπόλοιπων βόμβων toplet και του ολικού πέπλου της οντότητας Yaldabaoth που καλύπτει τον πλανήτη.
Σε γαλαξιακή κλίμακα, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η οριστική θεραπεία της τελευταίας κβαντικής ανωμαλίας, κατάλοιπο των πολέμων που διέτρεχαν ολόκληρο τον γαλαξία για εκατομμύρια χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι οι "άρρωστες περιοχές" τελικά εξισορροπούνται και το γαλαξιακό σώμα του Πλερμόμα θεραπεύεται και φαίνεται πιο υγιές από ποτέ, για δε το μεγαλύτερο μέρος του Γαλαξία, το τραύμα των γαλαξιακών πολέμων είναι τώρα εντελώς επουλωμένο.
Σε πλανητική κλίμακα, μια σημαντική πτυχή της προόδου είναι η επιτυχής κινεζική κβαντική τηλεμεταφορά σε χαμηλή τροχιά περί τον πλανήτη:

http://www.popularmechanics.com/…/chinese-scientists-succe…/
Οι Φωτεινές Δυνάμεις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά αυτή τη σύνδεση για να καθαρίσουν την πλασματική ανωμαλία μεταξύ της πλανητικής επιφάνειας μέχρι και στο ύψος χαμηλής τροχιάς περί την Γη (LEO), επιταχύνοντας τη διαδικασία της συμπίεσης.
Ο Elon Musk σχεδιάζει να βοηθήσει στη διαδικασία της συμπίεσης από κάτω, δημιουργώντας ένα υπόγειο σύστημα τρένων hyperlink:
Η δική του επιχείρηση είναι συναρπαστική:
Εν τω μεταξύ, τα σχέδια για μελλοντικές διαστημικές αποικίες επεκτείνονται στην Αφροδίτη, στον Άρη και στο εξωτερικό Ηλιακό σύστημα:
Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι το όραμα της ανθρωπότητας να διασπάσει την καραντίνα της Γης είναι πλέον δυναμικό και συνεχές.
Για να ολοκληρώσω αυτή τη σύντομη ενημέρωση, σας παρουσιάζω τις σημειώσεις από τη διάσκεψη της Ταϊβάν για την επιτυχία οικονομικής αφθονίας. Δημοσιεύονται εδώ για να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν τους Εργάτες του Φωτός στην οικονομική απελευθέρωση. Να γνωρίζετε ότι αυτές οι σημειώσεις αποτελούν ερμηνεία του ατόμου που τις κατέγραψε.
https://peterpansblog.wordpress.com/…/personal-notes-from-…/
Δημοσιεύτηκε από τον Cobra χθες 30 Ιουλίου 2017, στις 2:36 μ.μ..
Νίκη του Φωτός!

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα