Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Καταγραφή απόκοσμων ''οντοτήτων'' στη Νάξο


ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΝΑΞΟΣ

Η Νάξος το πιο μεγάλο νησί των Κυκλάδων έχει μία συνεχή κατοίκηση από 5­η Χιλιετία Π.Χ. μέχρι και σήμερα. Στην πολυποίκιλη ιστορία της οι μύθοι και η πραγματικότητα συνεχώς εμπλέκονται σε μία έξαρση μυστηρίου και φαντασίας, διατηρώντας ταυτόχρονα αμείωτη την επιθυμία μας για τη γνώση και κατανόηση του τρόπου ζωής των προγόνων μας.

Ο Διόνυσος, η Σεμέλη, ο Θησέας, η Αριάδνη, νύμφες, Νηρηίδες, τύραννοι, κατακτητές, πειρατές, άρχοντες, αγρότες και χωρικοί έχουν αφήσει διάσπαρτα τα ίχνη τους σε ολόκληρο το νησί, που υψώνεται επιβλητικό καταμεσής του Αιγαίου Πελάγους. Οι “Αξιώτες ή Αξώτες ή Νάξιοι’’ όπως και άλλοι πληθυσμοί, ήταν άνθρωποι με βαθιά πίστη οι οποίοι έψαχναν απαντήσεις στα ανεξήγητα.

 Όσο θα βρισκόμαστε στη Νάξο να θυμόμαστε πως στο νησί αυτό τα στοιχειά κατοικούσαν σε κάθε σπίτι, κάθε πηγάδι και κάθε περιβόλι. Τα στοιχειά της Νάξου δεν παρουσιάζονταν ποτέ με την ίδια μορφή, αφού προτιμούσαν να αλλάζουν συνεχώς εμφάνιση. Ιδιαίτερη σημασία όμως είχαν πάντοτε για τους κατοίκους οι ιστορίες με νεράιδες που αφηγούντο στους νεότερους. Πιστεύουν με σθένος πως τα παλαιότερα χρόνια τις συναντούσαν, τα μεσάνυχτα αλλά και τα μεσημέρια καθώς γυρνούσαν από τα κτήματά τους. Δεν είναι ορατές σε όλους τους ανθρώπους, λίγοι έχουν το χάρισμα να τις βλέπουν. 


Σύμφωνα με τις παραδόσεις μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι “αλαφροΐσκιωτοι” μπορούν να τις αντιλαμβάνονται και να τις βλέπουν να χορεύουν. Κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησε στο νησί της Νάξου, εμφάνιζαν κάποιες ''φασματικές ανωμαλίες''. 

Το περίεργο είναι ότι κοιτώντας πιο προσεκτικά κάποιος τις φωτογραφίες αυτές θα διαπιστώσει  πως αυτές οι ''ανωμαλίες'' δεν προέρχονται από πρόβλημα του φακού της κάμερας και φυσικά δεν πρόκειται για ORBS αλλά έχουν προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Εντύπωση προκαλεί η πρώτη φωτογραφία που διακρίνονται κάποια συμμετρικά χαρακτηριστικά αλλά και κάποια στοιχεία(κεφάλι, πόδια, χέρια, φτερά) που δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για ''οντότητα'' παρά για φαινόμενο. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην ΒΑ Νάξο.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΕΤΑ)

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΝΑΞΟΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ''ΟΝΤΟΤΗΤΑ''

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 


Η δεύτερη φωτογραφία που παρατηρήσαμε μια φασματική ανωμαλία που μάλλον παραπέμπει σε κάποιο νεραιδικό πλάσμα όπως μαθαίνουμε για τις νεράιδες μέσα από τις παραδόσεις(μικροσκοπικές, έντονο λευκό/κίτρινο χρώμα, αόρατες στο μάτι, ύπαρξη φτερών, κινούνται σαν λιβελούλες αλλά κάθετα). Τραβήχτηκε εντός του σπηλαίου του Ζα, της Νάξου.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΦΛΑΣ.


ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΝΑΞΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΝΕΡΑΙΔΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΤΕΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΝΑΞΟΣ

πηγές: 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα