Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Στο Τέξας μάλλον θα φορέσουν πραγματικά καπελάκια από αλουμινόχαρτο!

Όταν θέλουν να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους που γνωρίζουν τους κινδύνους για την υγεία από τα μικροκυμάτα και τις ραδιοσυχνότητες, λένε ότι είναι αυτοί που φορούν “καπέλα από αλουμινόχαρτο”

Λοιπόν, οι κάτοικοι του Τέξας αλλά και του Νιού Τζέρσεϋ θα πρέπει τώρα να βρουν τα καλύτερα τέτοια καπέλα που μπορούν να αγοράσουν ή να φτιάξουν δικά τους: η Verizon ετοιμάζεται να τους “ψήσει” όλους στο South Plainfield, New Jersey και Euless, Texas με 28 gigahertz (GHz)!
Υπόψη ότι το ΕΝΑ GHz είναι ένα δισεκατομμύριο κύκλοι ενέργειας ανά δευτερόλεπτο! Επί 28; τι παίρνεις; Ενδεχομένως τηγανητό εγκέφαλο!
Να σημειωθεί ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες σε τέτοιες ανθρώπινες εκθέσεις και οι κάτοικοι South Plainfield και Euless θα παίξουν το ρόλο πειραματόζωου.

Εδώ είναι η εφαρμογή της Verizon που εγκρίθηκε από την FCC. Δείτε τι αναφέρεται στην “Nature of Service”: EXPERIMENTAL – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ. Πραγματικά στην κασίδα των πολιτών!
Ο αναφερόμενος σκοπός της λειτουργίας είναι: στην “Κατανόηση των χαρακτηριστικών των λωρίδων λειτουργίας mmWave, συγκεκριμένα 28 GHz, συμπεριλαμβανομένων των εύρους ζώνης καναλιών και των αναλογιών U / L για οικιστικές / εμπορικές αναπτύξεις”, σύμφωνα με την αίτηση.
Η Verizon θα “είναι η πρώτη” που θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες 5G και στους καλά ενημερωμένους πολίτες ήδη έχει πέσει πανικός!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα