Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!


Στο μητροπολιτικό μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης εκτίθεται μια εικόνα της Παναγίας με το θείο βρέφος του Ιταλού ζωγράφου Ντούτσιο,ζωγραφισμένη το 1300 μ.χ.

Η συγκεκριμένη αγιογραφία με βυζαντινή νοοτροπία συγκεντρώνει συνήθως αρκετό κόσμο και είναι δύσκολο να την παρατηρήσεις αρκετά ή και να τη φωτογραφήσεις.


Το περίεργο σε αυτή την εικόνα είναι η σωματική μορφή του Χριστού.Μάλιστα αν δεν στο μαρκάρει ξεναγός που να είναι καλή γνώστης του αντικειμένου,ίσως να ξεφύγει της παρατήρησης.


Το θείο βρέφος λοιπόν φέρει προτεταμένη κοιλιακή χώρα και εκσεσημασμένη δολιχοκεφαλία στο κρανίο η οποία μάλλον δε ταιριάζει σε φυσιολογικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.Το θείο βρέφος φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνο αφού με το χέρι του θέλει να σκουπίσει το επικείμενο δάκρυ της μελαγχολικής Παναγίας.


Γνώριζε κάτι ο Ντούτσιο από τη Σιένα..μυημένος σε κάποια μυστική εταιρεία του μεσαίωνα?


Ας δούμε λοιπόν τους δυό κυβερνήτες με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Χριστό του Ντούτσιο.


Πρώτος ο Ίωνας Περικλής,κυβερνήτης της Αθήνας τον "χρυσό" αιώνα γνωστός για την καταπιεστική πολιτική τους στους γηγενείς Αιολείς και Δωριείς των νησιών του Αιγαίου,υποταγμένα όντως στην Αθήνα με τη μορφή αποικίας.Χάρι στην εργατική δύναμη των νησιωτών αλλά και των σκλάβων που εμπορευόταν η οικογένεια του (ο αδελφός του είχε εταιρεία δούλων στη Λυδία  της Μ.Ασίας) ,η Αθήνα γέμισε με τα γνωστά θαυμαστά κτίρια και αγάλματα.Και επειδή η τακτική του καπιταλισμού παραμένει η ίδια από τότε,γρήγορα προσέλαβε ιμπεριαλιστική μορφή και θέλησε να επεκταθεί και στην Αιολική (π.χ. Θήβα) και τη Δωρική Ελλάδα (Σπάρτη,Κόρινθος,Μέγαρα,Σικελία).



Έτσι συμμάχησε με την ομόφυλη (φοινικική) Καρχηδόνα και απεφάσισε να επεκτείνει τον πόλεμο σε όλη τη Μεσόγειο,χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.
Ο Περικλής,είχε εκσεσημασμένη δολιχοκεφαλία και αυτός ,μη συμβατή με τα συνήθη ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά και αναγκαζόταν να φοράει κράνος μακρύ, για να καλύψει.το εξωγήινο κεφάλι του ,το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο σάτυρας των κωμωδιογράφων.


Ο Περικλής προερχόταν από το μιαρό γένος των Αλκμεωνιδών που στιγματίστηκε με τη θυσία ικετών (Κυλώνειο Άγος) και ανάγεται η προέλευση του στην Πύλο του Νέστορα.


Τώρα η Πύλος-Πύλη και οι Κυλώνες-Cylons θυμίζουν και τη διαστημική σειρά Γκαλάκτικα της δεκαετίας του 1970 με τους ανθρώπους από διάφορους πλανήτες που κυνηγημένοι από τα ρομπότ Cylons καταφεύγουν στη Γη.Όσο για την Πύλο-Πύλη στη Μεσσηνία ,ίσως είναι πύλη και μάλιστα η Νότια αστρική πύλη στον Ελλαδικό χώρο με τη βόρεια να βρίσκεται στην Αλιστράτη Σερρών όπως ήδη γράψαμε αναλυτικά, σε άλλο άρθρο.


Ο Περικλής τελικά και οι Φοίνικες-Ίωνες του, θα ηττηθούν από την Αιολοδωρική συμμαχία και μάλιστα με μεγάλο τίμημα για τον αθηναικό πληθυσμό,αν συμπεριλάβουμε τον λοιμό που αποδεκάτισε την πόλη.Λοιμός που ίσως ήταν ένα είδος βακτηριακού πολέμου,που χρησιμοποίσαν οι Αιολοδωριείς σε συνεργασία με ¨κάποιους" στην Άπω Ανατολή!.Ένα καράβι από την Αίγυπτο λένε πως έφερε τον θανατηφόρο ιό(Έμπολα) ή βακτήριο (πανώλη?) στην Αθήνα.


Θα θυμίσουμε ότι οι Μογγόλοι γνώριζαν τη χρήση βακτηριακού πολέμου με το να αφήνουν στις εχθρικές πόλεις ,πτώματα μολυσμένα με το βακτήριο της Πανώλης.Μάλλον τη γνώση αυτή,την έλαβαν από του Κινέζους αφού οι ίδιοι ήταν βάρβαροι.


Ήταν λοιπόν εξωγήινος ο Περικλής ή κλώνος ή μήπως μετενσάρκωση εξωγήινου σε γήινο άνθρωπο που έλαβε τα συγκεκριμένα σωματικά χαρακτηριστικά.


Και αν ήταν εξωγήινος από ποιόν άραγε αστερισμό να ήρθε?Η μητέρα του πριν τον γεννήσει είδε στον ύπνο της ότι γέννησε ένα λιοντάρι αντί για άνθρωπο.

Ήταν μήπως από τον αστερισμό του Λέοντα?Την Φοίνισσα -Ευρώπη,όμως την έφερε ένα λευκός ταύρος από τη Φοινίκη(Σιών-Σιδών) στην γηγενή Κρήτη.

Συμβολικό?

Μήπως στη σιδηρά συμμαχία του Ταύρου ανήκει και κάποιος πλανήτης στο Λέοντα?

Ας δούμε τώρα και τον δεύτερο κυβερνήτη με περίεργα επίσης σωματικά χαρακτηριστικά.

Τον φαραώ Αχενατών που βασίλευσε στην Αίγυπτο από το 1364-1347 π.χ.

Ο φαραώ αυτός είχε περίεργα σωματικά χαρακτηριστικά και τον αποκαλούσαν "εξωγήινο βασιλιά".


Είχε και αυτός εκσεσημασμένη δολιχοκεφαλία και αχλαδόσχημο κορμό με ασθενικά λεπτά κάτω άκρα.Επίσης είχε αμφίβολα γεννητικά όργανα και κάποιοι λένε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.Έμοιαζε σαν να έπασχε από κάποια μορφή ανδρογεννητικού συνδρόμου,(έλλειψη ενζύμου μεταβολισμού στεροειδών )όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει αφού αυτά τα σύνδρομα έχουν άσχημη πρόγνωση σε μικρή ηλικία και μάλλον δε θα μπορούσε να γίνει κυβερνήτης της πανίσχυρης Αιγύπτου (είναι σα να λέμε σήμερα της Ρωσίας..).Άλλωστε παντρεύτηκε την πανέμορφη Νεφερτίτη (εκτίθεται η προτομή της στο μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο).


Η Νεφερτίτη ήταν λευκή όπως και ο Αχενατών με επίσης "περίεργα" σωματικά χαρακτηριστικά που δεν ταίριαζαν σε γήινη γυναίκα.

Γνωστός λοιπόν ο Αχενατών στην ιστορία για την ίδρυση της θρησκείας του ηλιακού δίσκου.


Κατάργησε την πατρώα Αιγυπτιακή θρησκεία του Άμμωνα και των άλλων θεών και έφερε υποτίθεται μαι μονοθεϊστική θρησκεία.Σύμβουλοι στο παλάτι του ήταν "μύστες" από τις Μυκήνες των Δαναών και τη Χαναάν των Φοινίκων.


Καθιέρωσε και τον πρόδρομο του Σταυρού ,το Άνκχ ως σύμβολο της θρησκείας του και της βασιλείας του.Όμως ήταν όντως μια πρωτοεμφανιζομένη μονοθεϊστική θρησκεία?Η θρησκεία του Άμμωνα ήταν ήδη μονοθειστική.

Άλλωστε όταν ο Μ.Αλέξανδρος επισκέφθηκε το ναό του Άμμωνα στην όαση Σίβα ,οι ιερείς του αποκάλυψαν,ίσως δια της βίας,ότι είναι ο ίδιος θεός!Και ο αμύητος μιξέλληνας το πήρε στην κυριολεξία.Δεν ήξερε για τον Εαυτό-Θεό που κατοικεί στον καθένα μας.Δεν υπήρχε κάποιος ιεροφάντης Έλληνας να του μιλήσει για τον Ούτι του Οδυσσέα στον Όμηρο και τον Εαυτό του Σωκράτη.Πίστεψε ότι είναι επίγειος θεός και πήγε να κατακτήσει όλον τον κόσμο!

Γνώριζαν λοιπόν τον ένα θεό οι Αιγύπτιοι ιερείς,δεν περίμεναν τον Άτωνα-Αχενατών να τους τον διδάξει.Όπως τον γνώριζαν και ι Εβραίοι της Αιγύπτου.Από την εποχή της Ατλαντίδος στον Ειρηνικό τον λάτρευαν και μετέφεραν τη θρησκεία τους στην Αφρική μετά τη βύθιση της στον ωκεανό.Οι Εβραίοι γράψαμε ήδη ότι ήταν οι γηγενείς Δραβίδες-Νιγρίτες και Πυγμαίοι,το πρώτο και αρχαιότερο ανθρώπινο υποείδος του Homo Sapiens-Sapiens.

Προφανώς λοιπόν δεν περίμεναν και αυτοί τον Αχενατών να τους διδάξει τον ΟΩΝ.

Αλλά μάλλον έπεσαν θύματα της νέας αυτής θρησκείας που επέβαλε ο λευκός Φαραώ από τον ι-Ταύρου.Και η θρησκεία του ήταν λατρεία του αστρικού δίσκου ,ακριβώς του ι-Ταύρου.


Του δικού τους Ήλιου.Γιάυτό δείχνουν και το Άνκχ-Σταυρό να έρχεται από εκεί στη Γη.Από τότε έμεινε ο Σταυρός-Ανκχ σύμβολο τους στον πλανήτη Γη και οι ιθαγενείς Ινδιάνοι της Βραζιλίας το αποκαλούσαν αυτό το σύμβολο,"πνεύμα της καταστροφής".


Γιατί ο Άτων κατέστρεψε τους πατρώους αιγυπτιακούς ναούς,κυνήγησε τους ιερείς των παλαιών θεών και τη θρησκεία την αληθινά μονοθεϊστική.

Θύμα του και οι Εβραίοι οι οποίοι αναγκάστηκαν με την ηγεσία του ιεροφάντη του Άμμωνα,του Μωυσή να φύγουν προς την Αραβία και μετά προς την χώρα των Φιλισταίων και των Φοινίκων,


Το ότι η λατρεία του Αχενατών ήταν λατρεία του ήλιου του ι-Ταύρου φαίνεται και από το χρυσό μοσχάρι που λατρεύουν ξαφνικά οι Εβραίοι στο Σινά για να τους σώσει,ενθυμούμενοι μάλλον τον Ταύρο του εξωγήινου-λευκού Αχενατών!!!


Τότε αναγκάστηκε ο Μωυσής να εφαρμόσει βίαιη καταστολή της θρησκευτικής αυτής κίνησης γιατί ήξερε πως δεν θα υπήρχε πια ελπίδα σωτηρίας για το λαό του.Θα γινόταν Φοίνικες.Ο προαιώνιος εχθρός.

Αυτή λοιπόν ήταν η αιτία και η χρονολογία εξόδου των Εβραίων από την Αίγυπτο και όχι το ότι ασπάστηκαν την ηλιολατρεία του Ταύρου-Αχενατών και τους έδιωξαν μετά οι ιερείς του Άμμωνα,οι οποίοι τους είχαν δώσει χιλιάδες χρόνια καταφύγιο,αφού ίσως αυτοί να τους δίδαξαν την αληθινή σημασία του Άμμων-Οων .


Ο Αχενατών διέταξε την εγκατάλειψη της παλαιάς πρωτεύουσας των Θηβών και την ίδρυση μιας νέας πόλης της Αχενατών (ορίζοντας του Άτων).Θυμίζει τα σχέδια του Χίτλερ για την ίδρυση μιας νέας πόλης της Νέας Τάξης πραγμάτων.Ο Χίτλερ δεν ήταν βέβαια εξωγήινος,ήταν όμως μάλλον "μυημένος¨στην εταιρεία της Θούλης-Ταύρου και γι'αυτό κυνήγησε μετά μανίας τους Εβραίους τους Τσιγγάνους τους Σλάβους και κάθε γηγενή κατώτερη φυλή.


Για τον Αχενατών υπάρχει η άποψη ότι ήταν η δεύτερη μετενσάρκωση του Ερμή του Τρισμέγιστου ,του Θωθ.

Η τρίτη ήταν ο μάγος Απολλώνιος Τυανεύς ή Μπαλινάς.


Τελικά το γηγενές ιερατείο του πλανήτη θα ανατρέψει τον Αχενατών και θα επαναφέρει την πατρώα θρησκεία και την παλιά πρωτεύουσα στις Θήβες.


Ο Αχενατών και η Νεφερτίτη λένε ότι  εξαφανίστηκαν υπό μυστηριώδες συνθήκες!!


Άλλοι  ότι τους σκότωσαν οι ιερείς του Άμμωνα,ότι τους κομμάτιασαν και τους έδωσαν στα σκυλιά!Ίσως όμως να ξαναγύρισαν στον πλανήτη τους στον αστερισμό του Ταύρου και να περιμένουν την κατάλληλη ώρα να επανέλθουν στη Γη για να συνεχίσουν το αποτρόπαιο έργο τους.

κωπηλάτης


kokkinokoupi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα