Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Είναι η στιγμή που πρέπει να αφεθείς, να παραδοθείς, είναι η στιγμή που το παλιό θα πεθάνει και θα δώσει την θέση του στο νέο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο κοσμος μας ειναι ενα μυστηριο ανεξιχνιαστος,σκοτεινος.

Ο κοσμος μας ειναι ενα μυστηριο ανεξυχνιαστος,σκοτεινος.

Απο την στιγμη που αρχιζουμε να καταλαβαινουμαι να μιλαμε να σκεφτομασται να παιρνουμε τα προτυπα των μεγαλων, αρχιζει να δημιουργειται ενα πεπλο γυρω μας,που μας κρυβει την  πραγματικη του υποσταση.

Ανα τους αιωνες περασαν πολλοι σοφοι,πνευματικοι ηγετες , μυστικιστες, θεοσοφιστες,ομως κανενας δεν μας  εδωσε μια ξεκαθαρη  απαντηση για το τι ακριβως συμβαινει.

Τι κρυβεται πισω απο την καθημερινοτητα,την ρουτινα της ζωης,ποιος ο σκοπος της υπαρξης μας?   

Την απαντηση δεν μπορει να μας την δωσει  κανενας,γιατι δεν  μεταφερεται με τον προφορικο λογο παρα μονο μεσα απο προσωπικη εμπειρια.

Μεσα απο βιωματα κοπο,θυσιες σταματημα του εσωτερικου μονολογου και δυαλιση του ΕΓΩ.  

 Ολα αυτα θα μας δυναμωσουν ωστε να μπορουμε να ριξουμε μικρες φευγαλεες ματιες στο ΑΠΕΙΡΟ.      

Το μυστικο αυτο εμεινε κρυμμενο απο οσους ηξεραν , για να μας προστατευσουν απο πανησχυρες δυναμεις.


ΜΑ περισσοτερο για να μας προστατευσουν απο  τον ιδιο μας εγωιστικο εαυτο.

Κανοντας μικρα βηματα καθε φορα ,,το συμπαν μας αποκαλυπτει μια απειροελαχιστει δοση γνωσης,γιατι ξερει οτι δινοντας μας περισσοτερη γνωση απο οσο μπορουμε να δεχτουμε θα ηταν καταστροφικο τοσο για μας οσο και για τους αλλους ...

Αν εχουμε κανει προσπαθεια  και εχουμε δουλεψει σοβαρα μεσα απο ασκησεις,μαντρα, διαλογισμο, ερχονται στιγμες που νιωθεις οτι κατι γινεται κατι συμβαινει,σαν να παει να δημιουργηθει καποιο ανοιγμα,το αισθανεσαι στο χωρο γυρω σου νιωθεις το σωμα και ολο το ειναι σου να δονηται ολα γινονται πιο φωτεινα, αυτη ειναι η πιο δυσκολη στιγμη.

Είναι η στιγμή που πρέπει να αφεθείς, να παραδοθείς, είναι η στιγμή που το παλιό θα πεθάνει και θα δώσει την θέση του στο νέο.

Αν ομως δεν ειμαστε  πραγματικα ετοιμοι να δεχτουμε αυτες τις  δυναμεις και συμπαντικες ενεργειες αλλα για καποιο λογο τις ενεργοποιησουμε πριν την καταληλη στιγμη υπαρχουν καποια προστατευτικα ορια που μας μπλοκαρουν μας δημιουργουν μια δυσφορια μια ασφυξια σωματικη και νοητικη.

Αυτο μας δινει την δυνατοτητα να επανεξετασουμε οχι μονο γιατι βιαστικαμε αλλα και τον λογο που το καναμε...............

espadozero

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα