Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Κλίμαξ ...



Η περίοδος των ημερών μέχρι την Ηλιακή Έκλειψη στις 21 που αναμένεται με ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είναι κοινό βίωμα σε πολλούς ανθρώπους: ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα και με την αίσθηση ότι κάτι πολύ διαφορετικό συμβαίνει πια στον εσωτερικό μας κόσμο.

Πολλοί αναρωτιούνται τι τους συμβαίνει και δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν σε μια κατάσταση, αλλά ταλαντεύονται διαρκώς από το ένα άκρο στο άλλο, πότε με μια χαρά που φαίνεται να πηγάζει από το πουθενά, καθώς τίποτα πολύ ουσιαστικό δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πότε με μια βαθιά ανείπωτη θλίψη σαν κινούμενη άμμος που τους βουλιάζει σε σκοτεινά, απαισιόδοξα τοπία. 


Οι ενέργειες που κατέρχονται στην Γαία με μορφή καταιγίδας, εδώ και πολύ καιρό, σκοπό τους έχουν να ανυψώσουν κάθε μορφή ζωής στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης, προωθώντας έτσι μια εποχή χωρίς προηγούμενο, όπου τίποτα δεν πρόκειται να μείνει το ίδιο, τόσο στη Γαία όσο και σε ολόκληρο τον Γαλαξία.
Το τέλος της Κοσμικής Περιόδου των 25.000 περίπου χρόνων έφτασε, η 3η και 4η διάσταση αποδομούνται και η 5η διάσταση ανοίγει τις Πύλες της και καλωσορίζει όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να την διασχίσουν.

Σ`αυτή την διάσταση όμως, η δύναμη της σκέψης αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα που παρέχει δημιουργικές ευκαιρίες αντάξιες του αποκρυφιστικού αξιώματος: "συν-δημιουργός με τον Θεό/την Θεά". Μπορείς να το φανταστείς σαν μια κατάσταση συνείδησης όπου καθετί που σκέφτεσαι θα υλοποιείται μπροστά σου άμεσα, συνεπώς, ο εξαγνισμός των σκέψεών μας από κάθε συχνοτικό πρότυπο της 3ης/4ης διάστασης, είναι το ζητούμενο για όσους/ες θα κάνουν την προσπάθεια ν`ανυψωθούν. Αυτή είναι η βασική αιτία που τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί ισχυρή πίεση για ν`απομακρυνθούμε από τα παρωχημένα νοητικά πλαίσια του παλιού κόσμου και να γκρεμίσουμε τις γέφυρες που μας συνδέουν με αυτόν, είτε μέσω της απόρριψης παλιών ταυτοτήτων είτε μέσα από την συμφιλίωση με τις εμπειρίες μας. 


Έτσι, και καθώς ο παλιός κόσμος πεθαίνει μαζί με τον παλιό μας εαυτό, τα αδιάκοπα και συνεχώς εναλλασσόμενα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική μας κλίμακα, παρέχουν τη δυνατότητα να βιώσουμε τα δύο άκρα με τέτοιο τρόπο που, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, δεν θα μας μείνει καμία αμφιβολία για το σημείο που θέλουμε τελικά να βρεθούμε και να σταθεροποιηθούμε.

Κάθε θλίψη, απογοήτευση, απαισιοδοξία, κενότητα και ματαιότητα που εμφανίζονται εντός ξαφνικά και χωρίς κάποια ουσιαστική αιτία, μας δείχνουν τον παλιό κόσμο και τον παλιό μας εαυτό ενώ μας καλούν ν`αποφασίσουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε σε ένα τέτοιο βίωμα και σε ανάλογες συνθήκες.
Θέλουμε να παραμείνουμε σ`έναν κόσμο μίσους, μισαλλοδοξίας και χωριστικότητας;
Επιθυμούμε να πατάμε επί πτωμάτων, να ανταγωνιζόμαστε ανελέητα και να υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας στο επίπεδο του σκλάβου με τα χέρια μας αιματοβαμμένα;
Διψάμε για εξουσία και πλούτη που η απόκτησή τους αφήνει πίσω μας ανεξίτηλα ίχνη ανείπωτης δυστυχίας και καταστροφής;
Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον φαύλο κύκλο της βίας, της αντεκδίκησης και της πνευματικής αμνησίας;

Κάθε χαρά και κάθε αισιοδοξία, κάθε πηγαίο και αυθόρμητο χαμόγελο ή γέλιο, κάθε αίσθημα αγάπης και συμπόνοιας, κάθε τρυφερότητα, όλα αυτά γεννιούνται μέσα μας από την υπόσχεση που γνωρίζουμε Ψυχικά ότι μας έχει δοθεί και περιμένει την οριστική μας απόφαση για να εκπληρωθεί. 
Θέλουμε να ζούμε με αυτές τις ποιότητες;
Επιθυμούμε έναν Φωτεινό, Γαλήνιο και Αρμονικό Κόσμο;
Διψάμε για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα και Αληθινή Ελευθερία;
Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε μια βιωματική εμπειρία απαλλαγμένη από κάθε μορφή στέρησης;


Οι ακρότητες που παρακολουθούμε να διαδραματίζονται στις εξωτερικές κοινωνικές συνθήκες καθώς ο παλιός κόσμος ψυχορραγεί, είναι αντίστοιχες με τις εσωτερικές ψυχολογικές μας ακραίες συνθήκες και σκοπό τους έχουν να μας αφυπνίσουν και να μας επαναπροσανατολίσουν με τρόπο ώστε να κάνουμε την οριστική μας επιλογή, τόσο ατομικά όσο και κοινωνικά.

Καθώς πλησιάζουμε στις 21/8, οι ενέργειες θα ισχυροποιούνται ολοένα μέχρι να κορυφωθούν την ώρα της έκλειψης. Αυτές οι μέρες μας δίνουν την ευκαιρία ν`αντικρίσουμε τα βαθύτερα σημεία μας, να κατανοήσουμε τις αντιστάσεις και τους φόβους μας και να οδηγηθούμε πιο κοντά στην επιλογή που ταιριάζει στο Ψυχικό μας πρόγραμμα.
Τέτοιες και ανάλογης ισχύος ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές για όλους στα επόμενα χρόνια. Κάθε ευκαιρία όμως είναι μοναδική και μοναδικές οι δυνατότητες που παρέχει. Βρισκόμαστε στη χρονιά της μεγάλης ανατροπής και της εκκίνησης για το μεγάλο ταξίδι που μας περιμένει. Τα γεγονότα είναι μπροστά μας και θα τα συναντήσουμε, έτσι ώστε καμία αμφισβήτηση να μην ευσταθεί πια και όλοι να γνωρίζουμε πως εφόσον εμείς μεταμορφωνόμαστε τόσο βαθιά και τόσο ουσιαστικά, είναι αδύνατον ο κόσμος γύρω μας να παραμείνει ίδιος και απαράλλαχτος.

Με κάθε ευκαιρία,
σε δοσμένο τόπο και χρόνο,
ανυψώνουμε εαυτούς
με ένα βήμα κάθε φορά
και έτσι
συμπαρασύρουμε
καθετί που υπάρχει.

Είμαστε όλοι
Παιδιά του Σύμπαντος Κόσμου
και τίποτα
δεν μπορεί να μας αντισταθεί
καθώς αποφασίζουμε
να επιστρέψουμε
Σπίτι μας.

Η Πηγή
μας καλεί
και ευλογεί
κάθε μας επιλογή.

Και Έτσι Είναι !


 - artist: Yuichi Ikehata -


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα