Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ 40ΑΡΕΣ + ……. ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ


sex
Του άρεσαν του Αλκη πάντα οι μεγαλύτερες γυναίκες. Τις κυνηγούσε απο τα 17 του. Γυναίκες πάνω απο τα 35 τις έβαζε στόχο και τις πολιορκούσε. Κατάκτησε πολλές, ελεύθερες, χήρες, ζωντοχήρες και παντρεμένες. 

Καλά ρε Αλκη του είπα, τι ζητάς απο μια γυναίκα πάνω απο τα 35 μέχρι τα 65; 

Να πλακωθώ μαζί της στο κρεβάτι. Να με οδηγήσει στον παράδεισο, να μου τον κόψει μέσα της, να είναι αισχρή, να εκφράζεται πρόστυχα και να μην έχει ταμπού. 

Τον ξενέρωναν τον Αλκη οι νεαρές. 

Γιατί ρε φίλε σε ξενερώνουν οι νεαρές; 

Γιατί πρώτον μου λέει δεν ξέρουν τι θέλουν, δεύτερον δεν ξέρουν πως να πηδηχτούνε, τρίτον νομίζουν ότι τις βρίζεις αν εκφράζεσαι πρόστυχα και έχουν ταμπού. 

Ασε το χειρότερο, μου λέει ότι θα σου βγάλουν την πίστη μέχρι να αποφασίσουν να πηδηχτούνε μαζί σου και όχι έτσι πονώ και όχι αυτό δεν το κάνω γιατί σιχαίνομαι και διάφορα άλλα. 

Δεν είχε άδικο ο Αλκης που δεν άφησε γυναίκα για γυναίκα πάνω απο τα 40 να μην την φυστικώσει. 

Εγώ φίλε πάω στο κρεβάτι με μια γυναίκα για να την πηδήξω και να με πηδήξει και όχι για να παραδώσω μαθήματα φροντιστηρίου. 


Ρεμάλια, λεχρίτες για τον Αλκη, οι μεγάλοι που αποπλανούσαν κοριτσάκια και ασελγούσαν επάνω τους. 

Μια έρευνα που είδα πρόσφατα δικαιώνει τον Αλκη γιατί σύμφωνα με την έρευνα, οι 40άρες+ plus δεν παίζονται στο κρεβάτι. 

Εδειξε η έρευνα σε ποσοστό 81%, οτι οι 40άρες και πάνω έχουν διάθεση για σέξ, δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση επειδή ξέρουν να ικανοποιούν αλλά και να ικανοποιούνται. 

Οι 40άρες+  της έρευνας δήλωσαν επίσης πως σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία της ζωής τους, όταν δηλαδή ήταν 30άρες, θέλουν να πειραματίζονται περισσότερο, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. 

Δηλαδή οι φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι αχαλίνωτες και πολλές φορές σοκαριστικές όταν τις εξομολογούνται στον εραστή τους. 

Το βασικό σε ποσοστό πάνω απο 70%, είναι ότι γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να απογειώσουν έναν άνδρα στο κρεββάτι, ενώ δεν έχουν καμία αναστολή στο να ζητήσουν να τους κάνουν πράγματα, κάτι που πριν από λίγα χρόνια, όπως είπαν, θα ντρεπόντουσαν να ζητήσουν. 

Κάτι ήξερε ο Αλκης που δεν άφησε καμμιά παραπονούμενη στις γύρω πολυκατοικίες. 

Μέχρι τα 65 δεν χαρίστηκε σε καμμία και το τελευταίο που έλεγε φίλε τελειώνεις άφοβα μέσα τους ή όπου γουστάρεις και σε φτιάχνει και το ευχαριστιέσαι.

 Χωρίς κανένα φόβο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα