Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το trend με τις αξύριστες μασχάλες εξαπλώνεται και στο μπικίνι!



Εδώ και αρκετό καιρό, κυρίως στις Η.Π.Α αλλά και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, έχει αρχίσει και επικρατεί η επανάσταση της γυναικείας τριχοφυΐας. 
Αναλυτικότερα, οι γυναίκες αποφάσισαν να αφήσουν κάτω τα ξυραφάκια, τις ταινίες αποτρίχωσης ή να διακόψουν τα λέιζερ και να ζήσουν αποδεχόμενες πλήρως τις σωματικές σου ιδιότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η τριχοφυΐα.
Η τάση αυτή, της «γυναικείας τριχοφυΐας» άρχισε από τις μασχάλες και οι οπαδοί της το έχουν επεκτείνει και στην περιοχή του αιδοίου. Οι γυναίκες που την ακολουθούν μάλιστα, μοιράζονται φωτογραφίες τους στο instagram και γενικότερα στα social media ενώ μιλούν για μία γενικότερη απελευθέρωση και απαγκίστρωση από τα βίαια αισθητικά πρότυπα της εποχής.
Την αρχή της ανάπτυξης τριχοφυΐας στο αιδοίο έκανε η ηθοποιός Amber Rose, η οποία ξεκίνησε το «κίνημα του θάμνου» και φωτογραφήθηκε σε άκρως προκλητικές πόζες, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Οι οπαδοί του εν λόγω κινήματος δηλώνουν, μετά και την δερματολογική διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα μόλυνσης ή αρρώστιας, πως θα συνεχίσουν ακάθεκτες κόντρα στα αισθητικά και συνάμα κοινωνικά στερεότυπα της εποχής.
Το μόνο που μένει να δούμε λοιπόν είναι κατά πόσο όλες οι γυναίκες θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα αλλά και την αντίδραση των αντρών απέναντι τους.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα