Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

NASA: «Δεν υπάρχει αποικία παιδιών σκλάβων στον Άρη» – Απίστευτη θεωρία συνωμοσίας




Ακόμη και για την εποχή μας όπου οι θεωρίες συνωμοσίας αφθονούν, ο νέος συνωμοσιολογικός ισχυρισμός πράγματι ξεχωρίζει. Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) αναγκάσθηκε να διαψεύσει ότι παιδιά που έχουν απαχθεί, στέλνονται κρυφά στον ‘Αρη για να αποτελέσουν μια αποικία σκλάβων. Όλος ο θόρυβος ξεκίνησε, όταν ένας καλεσμένος, ονόματι Ρόμπερτ Ντέηβιντ Στιλ, δήλωσε την Πέμπτη σε μια αμερικανική εκπομπή (The Alex Jones Show), που αναμεταδίδεται από 118 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ότι ο ‘Αρης ήδη κατοικείται από ανθρώπους που στέλνονται εκεί παρά τη θέλησή τους.
«Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μια αποικία στον΄Αρη που αποτελείται από παιδιά, τα οποία έχουν απαχθεί και σταλεί στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών, έτσι ώστε όταν φθάνουν στον πλανήτη, δεν έχουν εναλλακτική λύση παρά να είναι σκλάβοι στην αποικία του ‘Αρη», δήλωσε ο Στιλ στον ραδιοφωνικό παραγωγό ‘Αλεξ Τζόουνς, ιδρυτή της αμφιλεγόμενης συνωμοσιολογικής ιστοσελίδας InfoWars, που υποτίθεται ότι ξεσκεπάζει αυτά που το κατεστημένο κρύβει.
Ο Στιλ δεν δίστασε να πει ότι τα παιδιά-σκλάβοι χρησιμεύουν ως εργατικό δυναμικό, ως αντικείμενο παιδοφιλίας και -αφού σκοτωθούν- ως μέσο απόκτησης οργάνωνμυελού των οστών και αίματος από τους «κακούς» της αποικίας. Ο Τζόουνς παρουσίασε τον Στιλ ως «κάτοχο μυστικών της CIA» και έβαλε το δικό του κερασάκι στην τούρτα, λέγοντας ότι γνωρίζει πως «το 90% των αποστολών της NASA είναι μυστικές» και προσθέτοντας πως υψηλόβαθμοι μηχανικοί της NASA τού έχουν εξομολογηθεί ότι «δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει».
Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοθαυμάσει (για να μην σχολιάσουμε ότι το ταξίδι στον ‘Αρη διαρκεί έξι έως εννέα μήνες και όχι 20 χρόνια…). Ίσως, τελικά, το πιο αξιοθαύμαστο είναι ότι εκπρόσωπος της NASA θεώρησε σκόπιμο, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ» και το Space.com, να κάνει διάψευση.
«Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον ‘Αρη. Υπάρχουν ενεργά ρόβερ στον ‘Αρη, αλλά όχι άνθρωποι», δήλωσε ο Γκάι Γουέμπστερ του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης (JPL) της NASA στην Καλιφόρνια, όταν ερωτήθηκε σχετικά από το «The Daily Beast».

Ο Άρης αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την προβολή κάθε είδους συνωμοσιολογικών θεωριών (αν αυτός είναι ο σωστός όρος και όχι κάποιος πιο ψυχιατρικός…). Κατά καιρούς ευφάνταστοι άνθρωποι -και ιδίως όσοι μόνιμα υποψιάζονται το κάθε είδους ‘κατεστημένο’ για παραπλάνηση και παραπληροφόρηση- έχουν δει σε φωτογραφίες του γειτονικού πλανήτη από ανθρώπινα πρόσωπα και πυραμίδες έως ζώα, απολιθωμένα οστά και μηχανές εξωγήινων.
Η πιο αθώα εξήγηση είναι ότι όλοι οι άνθρωποι συχνά πέφτουν θύμα του φαινομένου της παρειδωλίας, δηλαδή της ψευδαίσθησης ότι βλέπουν κάτι γνώριμο σε ένα ασαφές εξωτερικό ερέθισμα, π.χ. ένα πρόσωπο σε ένα σύννεφο στον ουρανό ή στην επιφάνεια του ‘Αρη (κάτι στο οποίο βοηθά το γεγονός ότι ο «κόκκινος πλανήτης» είναι διάσπαρτος με πέτρες που αόριστα θυμίζουν γήινα πράγματα).
Η πιο λυπηρή εξήγηση είναι ότι όταν ένας ψυχικά διαταραγμένος νους ρέπει στη συνωμοσιολογία, στην εποχή των ψευδών ειδήσεων (fake news), δεν δυσκολεύεται να βρει βήμα δημοσιότητας, ιδίως σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ. Με συνέπεια να αναγκάζεται μια υπηρεσία όπως η NASA να διαψεύδει τα πιο απίθανα πράγματα…

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα