Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Crash Test ...



Ιούλιος 2017.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους που διανύουμε έχει ήδη ξεκινήσει με την υπόσχεση να μας φέρει αντιμέτωπους με τις σκιές μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Οι σκιές, είναι καθετί που αρνούμαστε να δούμε και ν`αντιμετωπίσουμε, καθετί που δικαιολογούμε με σκοπό να το αποφύγουμε, καθετί που αναβάλλουμε επ`αόριστον, διαιωνίζοντας έτσι τις ίδιες καταστάσεις αλλά και τις γενεσιουργές τους αιτίες.

Βρισκόμαστε στην ώρα της ευθύνης, είτε μας αρέσει είτε όχι, κάτι που σημαίνει ότι είτε είμαστε έτοιμοι είτε όχι, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τις ευθύνες μας και θα αναγκαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κάνουμε ουσιαστικές επιλογές καθώς η παρούσα περίοδος σηματοδοτεί το τέλος ενός εξελικτικού κύκλου για ολόκληρη την Ανθρώπινη Φυλή της οποίας είμαστε όλοι ανεξαιρέτως μέλη.


Το δεύτερο εξάμηνο λοιπόν, βάζει στο παγκόσμιο παιχνίδι έναν παράγοντα που θα διαδραματίσει ρόλο μεγάλης σημασίας στις εξελίξεις: το Κάρμα των Εθνών.
Αυτός ο παράγοντας δεν έλειψε ποτέ, όπως είναι φυσικό, αλλά, αυτό που αλλάζει τώρα είναι ότι όπως θα κληθεί ο καθένας μας σε προσωπικό επίπεδο ν`αναλάβει τις ευθύνες του, έτσι θα κληθούν και κάποια έθνη-κλειδιά, ως συλλογικές οντότητες, να κάνουν αποφασιστικές κινήσεις για να εξελιχθεί το Σχέδιο.

Σε παρασκηνιακό επίπεδο, συμβαίνουν πάρα πολλά και μεγάλης σημασίας γεγονότα που δεν γνωρίζουμε και όλα τους αφορούν στον τρόπο που θα βιώσουμε στο άμεσο μέλλον. Ο τρόπος που κάποια από αυτά τα γεγονότα παρουσιάστηκαν από τα καθεστωτικά media, κάθε άλλο παρά σχέση με την αλήθεια είχε. Αυτό όμως έχει ελάχιστη σημασία καθώς οι ζυμώσεις αργά ή γρήγορα θα παρουσιάσουν απτά αποτελέσματα που όλοι μας θα δούμε και θ`ακούσουμε.

Ο Ιούλιος αναμένεται να δώσει κάποια εκρηκτικά σημάδια που θα κορυφωθούν σταδιακά μέχρι την έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου. Μέχρι τότε, καλό θα είναι να παρατηρούμε πολύ προσεκτικά και να μην βιαστούμε καθόλου για συμπεράσματα καθώς η ρευστότητα και η απατηλή τροπή θα είναι πολύ συχνά φαινόμενα.

Η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και η Ζυρίχη, είναι σημεία εκδήλωσης 3 ενεργειακών κέντρων (chakras) του πλανητικού σώματος. Στα αντίστοιχα έθνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία, όλα όσα συμβαίνουν δεν είναι τυχαία καθώς η συσσώρευση της ενέργειας εκεί προκαλεί πάντα κάποια αποτελέσματα που επηρεάζουν όλα τα υπόλοιπα έθνη. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα για να καταλάβεις ότι τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς λόγο αυτή την περίοδο και όλα τα γεγονότα έχουν έναν βαθύτερο συμβολισμό που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός.


Οι εξετάσεις που δίνουμε όλοι και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, θέτουν ένα βασικό ερώτημα προς απάντηση, τόσο εξατομικευμένα όσο και συλλογικά: Πώς χρησιμοποιείται η Δύναμη ;

Οι απαντήσεις που αναγκαστικά θα δοθούν από τις πράξεις που θα γίνουν και τα γεγονότα που θα εκδηλώσουν, θα κάνουν σαφές και το επίπεδο των αξιών που υπηρετούνται μέσω της χρήσης της Δύναμης.

Εκεί, κανένας δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί καθώς ήρθε ο καιρός όλα να βγούν και να εκτεθούν στο Φως του Ήλιου, ώστε να γίνουν αντιληπτά, γνωστά και κατανοητά.

Η περίοδος αυτή, είναι περίοδος βαθιάς θεραπείας και μεταμόρφωσης για ολόκληρη την Ανθρωπότητα, κάτι που κανένας δεν θ`αποφύγει ό,τι και να κάνει, ό,τι και να ισχυριστεί.

Όποιον ρόλο κι αν παίζαμε μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε το θέατρο, να κατεβούμε από την σκηνή και να δείξουμε σε όλους ποιοι είμαστε πραγματικά, αφαιρώντας όλες τις μάσκες που φοράμε, τη μία επάνω στην άλλη, όσο κι αν μας ξεβολεύει ή μας πονάει κάτι τέτοιο.

Το τέλος της εποχής που ζούμε, θα μας ζητάει όλο και περισσότερη αυθεντικότητα, όλο και περισσότερη ειλικρίνεια, όλο και περισσότερο θάρρος, περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη. Οι απαιτήσεις αυτές, υπόσχονται ανταμοιβές πέρα από κάθε φαντασία, που όμως πρέπει να τις κερδίσουμε με την αξία μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την θέλησή μας να φτιάξουμε έναν καλύτερο, δικαιότερο και φωτεινότερο κόσμο, για όλους μας και κάθε μορφή ζωής.

Ας μην γελιέται κανείς να πιστεύει ότι κρίνεται από έναν αυστηρό θεό για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Η Ψυχή μας είναι ο καθοδηγητής και ο κριτής για κάθε μας ενσάρκωση και αποφασίζει για όλα. Όταν βρούμε το κουράγιο ν`αφαιρέσουμε τις μάσκες της προσωπικότητας που φοράμε, τότε θ`αποκαλυφθεί η πραγματική μας διάσταση και τότε θα γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουμε στην εξελικτική κλίμακα. Όσο επιμένουμε να κρυβόμαστε πίσω από τις μάσκες πιστεύοντας πως κανείς δεν μας βλέπει και δεν μας αναγνωρίζει, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το βίωμα στις εσωτερικές κι εξωτερικές του συνθήκες.


Η επιλογή είναι πάντα αποκλειστικά προσωπική μας υπόθεση, για όλα όσα μας αφορούν.

Όλα γύρω μας προτείνουν αδιάκοπα κατεύθυνση, σκοπό και χρήση της δύναμης.

Τώρα που βρισκόμαστε στο κατώφλι μεταξύ των δύο κόσμων,
κάθε απόφαση που παίρνουμε έχει μεγάλη σημασία.

Το διαβατήριο για την Πύλη που οδηγεί
στο Νέο Κόσμο που γεννιέται
είναι η Ψυχή μας.

Αυτή πρέπει να δείξουμε
για να την διασχίσουμε.

Ο Ιούλιος και οι επόμενοι μήνες
μέχρι το τέλος του έτους
θα κάνουν αυτή την ανάγκη
ιδιαίτερα αισθητή.

Καλό Μήνα & Καλή Δύναμη ! 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα