Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ - ΟΙ ΟΚΤΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός  γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα όλων των δημιουργημάτων Τριαδικό Θεό, Ζωή και Φως μέσα στο Θεό..

Και ο άνθρωπος ο δεύτερος θεός κατέχει την ένατη και δέκατη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως του Αρχέτυπου κόσμου.

Και εξουσιάζει τα πάντα, δηλαδή και τις υπόλοιπες Οκτώ κατώτερες Μονάδες του πνεύματος που ανήκουν στον κτιστό κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού.

Και θέλησε να ζήσει και κατανοήσει τους άλλους Οκτώ Ουρανούς του κτιστού κόσμου, τις οκτώ κατώτερες Μονάδες του πνεύματος, του δεύτερου Νου δημιουργού του κτιστού κόσμου, που εξουσιάζονται από την Δεκάδα Ζωή και Φως.

Θέλησε ο άνθρωπος δεύτερος θεός να ζήσει και κατανοήσει τον εαυτό του, δηλαδή να αποκτήσει την πλήρη ΕΠΙΓΝΩΣΗ σε ολόκληρη την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος που δίνει την ζωή σε όλες τις βαθμίδες της δημιουργίας και ζωής.

Από το κατώτερο πνεύμα-ουρανό, έως το ανώτερο, την όγδοη Μονάδα του πνεύματος του κτιστού κόσμου που είναι το Άγιο Πνεύμα.

Εισερχόμενος στην Όγδοη Μονάδα έγινε όμοιος με την όγδοη Μονάδα του Πνεύματος τον Άγιο Λόγο,  (Άγιο Πνεύμα), και κατανόησε τον Άγιο Λόγο του δεύτερου Νου δημιουργού.

Από Φως που ήταν ο άνθρωπος δεύτερος θεός έγινε Νους (Άγιος Λόγος), όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Και κατανόησε τα Επτά δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού τους Επτά Νους Διοικητές, δηλαδή τις κατώτερες βαθμίδες των Μονάδων του πνεύματος, τις Επτά Μονάδες της Ιερής Δεκάδας, που δημιουργούν τον κόσμο και την ζωή σε κάθε ουρανό ο καθένας Νους Διοικητής από τους Επτά.

Και αφού ο άνθρωπος δεύτερος θεός  κατανόησε τις Οκτώ Μονάδες του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας που δημιουργούν τον κόσμο, και την ζωή, στην συνέχεια θέλησε να ζήσει την ζωή.

Και εισήλθε ο άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα στον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών-Διοικητών,κατέχοντας όλες τις ενέργειες των Επτά Μονάδων του πνεύματος, που δημιουργούν τον κόσμο στις Επτά κατώτερες βαθμίδες..και την ζωή.

Και από Νους ο άνθρωπος έγινε η εικόνα της ζωής, δηλαδή ψυχή στο καθαρό άϋλο της φύσης δημιούργημα του έβδομου Ουρανού.

Ότι άϋλο είναι ασώματη ενέργεια που κινείται, (Πυρ), και ότι κινείται είναι η ζωή.

Ψυχή είναι η κίνηση (Πυρ), που υποδέχεται την νοητή ουσία, την εικόνα της ζωής, δηλαδή υποδέχεται τον Άγιο Λόγο, την Όγδοη Μονάδα του πνεύματος, και νοητή ζωή είναι η κίνηση αυτής της νοητής ουσίας. Νους και ψυχή.

Ο άνθρωπος Νους και ψυχή στο άϋλο καθαρό ενεργειακό Πυρ, εξουσιάζει τους υπόλοιπους κατώτερους ουρανούς.

Όταν ο άνθρωπος Νους και ψυχή εισέρχεται στον αμέσως κατώτερο ουρανό, τότε ενώνεται με τα ελαφρύτερα στοιχεία της Ύλης, τα οποία στοιχεία της Ύλης είναι αναμεμιγμένα με την Μονάδα του πνεύματος του εκάστοτε Νου Διοικητή, και εκτός από την Ιερή Δεκάδα της ψυχής αποκτά ο άνθρωπος αφού ενώθηκε μαζί τους και την Ανίερη Δωδεκάδα των ελαφρύτερων στοιχείων της Ύλης.

Και γίνεται ο άνθρωπος από Νους και ψυχή, σε ψυχή που φέρει την Όγδοη Μονάδα του πνεύματος, αλλά παραμένει Ουσιωδώς όμοιος με την ουσία Ζωή και Φως, αλλά ταυτόχρονα πλέον φέρει και τμήματα της Ανίερης Δωδεκάδας των στοιχείων της Ύλης.

Σε αυτό το στάδιο ο άνθρωπος γίνεται ψυχή του πυρός που φέρει την Μονάδα της Ιερής Δεκάδας, αλλά και της ανίερης Δωδεκάδας του πνεύματος της Ύλης..διότι το πνεύμα δίνει ζωή στην Ύλη και γίνεται κάτι άλλο, το νοερό πνεύμα των ελαφρύτερων στοιχείων της Ύλης.

Συνεχίζει όμως εύκολα να εξουσιάζει η Μονάδα του πνεύματος της ψυχής που φέρει την Ιερή Δεκάδα,την Ανίερη Δωδεκάδα.

Όταν όμως ενώνεται η ανθρώπινη ψυχή του πυρός και πνεύματος,  με τα Τέσσερα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία της Ύλης, γη, νερό, αέρας, φωτιά, των πλανητών, τότε πέφτει σε Λήθη, και πλέον η Ανίερη Δωδεκάδα του πνεύματος της Ύλης εξουσιάζει τον άνθρωπο.

Αυτή είναι και η μάχη που δίνει αυτή την στιγμή ο άνθρωπος δεύτερος θεός, δηλαδή μέσα από εμάς, πρέπει να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό, την Ιερή Δεκάδα, ώστε να νικήσουμε σώμα και ζωή της Ανίερης Δωδεκάδας, και μετέπειτα αφού νικήσουμε να ανέλθουμε πλέον ως ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως και να εισέλθουμε μέσα στο Θεό και να ξαναγίνουμε δυνάμεις του Φωτός και Ζωή, κατανοώντας πλέον τον εαυτό μας σε όλες του τις βαθμίδες, αφού πρώτα τον ζήσαμε και τον κατανοήσαμε, τον νικήσαμε, και ως Φως και Ζωή πλέον να αρχίσουμε να δημιουργούμε κι εμείς μέσα στο Θεό Πατέρα όλων Τριαδικό Θεό.

morfeas sky

"Όταν ξέρεις τι είσαι και που ζεις, τότε ζεις την Ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα είμαστε θεοί με θνητό σώμα." Και ζωή για τον Άνθρωπο εδώ είναι η πνευματική ζωή, η συνεχής σύνδεση με τον Νου. 

Kαι να προσθέσω αυτό που είπαν οι πρόγονοι μας ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ και ο Χριστός: Γνώρισε τον αληθινό σου εαυτό και θα ελευθερωθείς.

Οι ΄Οκτώ Μονάδες από τις Δέκα συμβολίζουν τους Οκτώ Ουρανούς,
Η Ζωή και Φως τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.
Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι Ζωή και Φως, γι'αυτό και μπορεί να επιστρέψει στον Αρχέτυπο κόσμο μέσα στο Τριαδικό Θεό Ζωή και Φως.

Κάτι καταλαβαίνω. Θα το σκεφτώ. Οτι η ψυχή εμπεριέχει την Ιερή Δεκάδα, δηλαδή την δυνατότητα να βρει τον δρόμο μέχρι τον Αρχέτυπο κόσμο; 

Λοιπον ακου να δεις, οι επτα ουρανοι εχουν να κανουν με τις Επτα Μοναδες της Δεκαδας.
Ειναι οι επτα βαθμοι συνειδητοτητας.
Οσο απομακρυνομαστε απο τις αισθησεις του σωματος, αφηνουμε τα σχηματα και τα σωματα, και μπαινουμε στον νοητο κοσμο της ψυχης. Τον ασωματο νοητο κοσμο.

Το κατάλαβα αυτό. Αλλά θέλω λίγο νοητικό σπρώξιμο, μια μικρή ανάπτυξη του συλλογισμού σου. Κι εγώ ξεκινώ. Θα διαβάσω εκεί ό,τι τυχόν γράψεις. 
Οι επτά βαθμοί συνειδητότητας; 


Αν διαβασεις τη. Δεκαδα, θα δεις οτι ο Ερμης καταφερε να φτασει μεχρι την Ογδοη Μοναδα απο εδω στην Γη με το σωμα της σαρκας.
Η Ογδοη Μοναδα ειναι ο Ποιμανδρης, δηλαδη ο Ογδοος Ουρανος.
Διαβασε εκει προς το τελος που ο γιος του καταφερνει κι αυτος να δει την Ογδοη Μοναδα μεσα απο το νου.

Ο Νους της αυθεντιας,ειναι ο ογδοος ουρανος, η συνειδητοποιηση του νοητου ασωματου κοσμου. Απο εκει και πανω αρχιζει ο αρχετυπος κοσμος ..η Ζωη, μεσα στο Φως.

Αυτη την στιγμη ζουμε τον νοερο νοητο κοσμο των αισθητων σωματων.
Κι εδω ολα ειναι νοητα που ζουμε.
Απλα μας οδηγουν οι αισθησεις, κι οχι ο Νους.
Οι αισθησεις του σωματος.
Και το σωμα ειναι μεν νοητο, αλλα με νοερες αισθησεις.
Παρατηρησε τον εαυτο σου, και θα δεις οτι καθε σου σκεψη και ενεργεια, εξαρταται απο τις αισθησεις. Και οχι απο την λογικη του Νου.

Και η ψυχη του πυρος εχει αισθησεις, αλλα τελειες σισθησεις, διοτι ειναι τελειο σωμα που δεν εχει αναγκες.
Τρεφεται απο την ενεργεια που ενυπαρχει παντου μεσα στο συμπαν.Διοτι απο την ιδια ενεργεια αποτελειται και η ψυχη. Ενω η σαρκα τρεφεται απο γη, νερο, διοτι απο γη, νερο αποτελειται η σαρκα.
Κσι αν χρειαζεται κατι, της το δινουν απλοχερα ολες οι αλλες ψυχες, διοτι εκει στον δικο τους νοητο κοσμο οι ψυχες ολες ειναι ενα, αγαπουν η μια ψυχη την αλλη σαν τον εαυτο τους.

Απλα η μοιρα τους ειναι να ενσαρκωνονται τα σωματα απο γη, νερο, μεχρι να ανελθουν στον Ογδοο Ουρανο.

Γιατί λες οτι κάθε σκέψη και ενέργεια εξαρτάται από τις αισθήσεις; Υπάρχουν στιγμές που είμαστε μόνο νους. Το σώμα κάθεται φρόνιμο και ξεχασμένο σε μιαν άκρη. Μπορεί και να είναι απασχολημένο με το δροσερό αεράκι ή να ακούει μουσική. Αλλά την ίδια ώρα ο νους ταξιδεύει. Όταν μιλάμε εδώ δεν είναι καθαρός νους; 

Τι σκεφτεσαι με το νου δηλαδη;
Σωματα, σχηματα, ποσοτητα, μεγεθη, αρα οτιδηποτε υλικο, διοτι τα σχηματα ειναι Υλη..αρα αισθησεις της υλης θετικες η αρνητικες.
Το Αγαθο δεν εχει τιποτα απο τα προηγουμενα. Αλλα αυτα παιρνουν ζωη απο το Αγαθο..το Νου και Αγιο Λογο.

Πως προσδιοριζεις το Αγαθο;
Ως σωμα; Σχημα; Μεγεθος; Αισθηση; Βαρος; Ως κατι που χρειαζεται τον χωρο οπως τα σωματα;;

Χα χα Τίποτε από όσα λέμε δεν είναι με τον νου; Εγώ νομίζα όλα. Μόνο τις στιγμές που διαταράσσεται η ισορροπία λόγω εγωισμού, παρεξήγησης κλπ, τότε παράγονται συναισθήματα και αρχίζει η δυσαρμονία. 

Όχι βέβαια. Τίποτε από αυτά δεν είναι το αγαθό. Το αγαθό είναι μια κατάσταση πέρα από χρόνο και χώρο, είναι εκεί που ταξιδεύει ο νους χωρίς τους περισπασμούς της ύλης. 

Το αγαθο λοιπον ειναι ο Νους, και δινει ζωη στην Υλη, δηλαδη στα σωματα, και σωματα ειναι ολες οι αισθησεις, καλες η κακες.

Αυτα που συζηταμε ειναι ο Νους του σωματος που ελκεται η ψυχη μας. Ειναι η Αρμονια.

Ε, ναι. Και το ζητούμενο είναι να οδηγεί ο νους. Αλλά την μάχη με τα συναισθήματα δεν την γλιτώνουμε, πρέπει δυστυχώς κάθε φορά να δοθεί. 

Ευκαιρία να μάθω τι είναι ο νους του σώματος. Νόμιζα οτι ένας είναι ο νους. Ο Νους της ψυχής μας. 


Μα δεν ειπαμε οτι η ψυχη δηλαδη και ο Νους της ψυχης δινει την νοερη ζωη των αισθησεων, και την διανοητικη κινηση στο σωμα;
Ο Νους της ψυχης δεν συμμετεχει καθολου.
Αυτη την στιγμη δεν ειμαστε Νους και ψυχη, αλλα μονον σαρκα.

Και η σαρκα εχει την δικη της λογικη και τις δικες της αισθησεις των αντιθετων ψυχρο-θερμο.
Μονον απο την Αρμονια ελκεται η ψυχη μας, και μονον με την Αρμονια επερχεται η θεωση μας.

Ο ανθρωπος δευτερος θεος πριν εισελθει στους Επτα Ουρανους κατειχε τις Επτα ενεργειες της Αρμονιας.
Και σημερα εμεις με την σαρκα χασαμε την Αρμονια.
Και γιναμε αυτο το τιποτα που δωσαμε ζωη, και αυτο μας οδηγει, η δυσαρμονια.
Δουλοι της σαρκας γιναμε.
Δουλοι και της Αρμονιας γιναμε.
Ενω εξουσιαζαμε τα παντα.


Γιατί είμαστε μόνο σάρκα; Η ψυχή μας πού είναι; 

Η ψυχη μας εδωσε ζωη σε κατι αλλο που μπορει να γινει η ζωη.
Μονον με την Αρμονια η ψυχη μπορει να ελεγχει το σωμα.

Μπαίνουμε ως άνθρωπος θεός στην Δημιουργία. Και αφού κατανοήσαμε και μεταλάβαμε από την φύση των επτά ουρανών του πολυεπίπεδου σύμπαντος, μπήκαμε στην κατώτερη φύση και την ενδυθήκαμε. Αποκτήσαμε δηλαδή σώμα. Αυτό σε τι μας κάνει λιγότερο Ανθρώπους θεούς πέραν του πυκνού σώματος που μας κρατά στην λήθη; 


Μας κανει θνητους θεους, διοτι υπομενουμε ολα τα θνητα.
Γιναμε δουλοι της σαρκας.
Απο αυπνη αεναη και αεικινητη ψυχη που ειμασταν, η σαρκα κοιμαται για να ξεκουραστει, ειναι γεματη αναγκες για να τραφει συναισθηματικα και σωματικα.

Και οταν μας οδηγουν οι αναγκες γινομαστε κακοι ανθρωποι διοτι μας οδηγει η δυσαρμονια της σαρκας..ο εαυτουλης μας.

Και καθε ανθρωπος της Γης ενδιαφερεται μονον για τον εαυτουλη του, αντε να θυσιαστει το πολυ για την οικογενεια του..ολη η υπολοιπη ανθρωποτητα απλα του ειναι..ας το πουμε αδιαφορη , και πολλες φορες ερμαιο προς εκμεταλλευση.


Αλλά είναι πρόσκαιρη. Την αφήνουμε σε 120 χρόνια το περισσότερο και βγαίνουμε επιτέλους για να δούμε τι συμβαίνει. 

Προσκαιρη ναι..αλλα αν δεν εχεις γνωθι σ αυτον θα επιθυμησεις ξανα την σωματωση, με μια διαγραφη μνημης, και μια ζωη που μας αξιζει συμφωνα με οτι πραξαμε.

Όλα καλά αλλά πώς τις έφτιαξε ο αρχιτέκτων αυτές τις οντότητες; 




Μάλλον πρώτα θα έπρεπε να αναρωτηθείς, πως είναι δυνατόν αυτές οι οντότητες να δημιουργήθηκαν στην τύχη από το απολύτως τίποτα...την αδράνεια και την αταξία της αδράνειας, αφού ότι ενεργεί δημιουργεί, ζει (κινείται), και είναι νοητό, οργανώνει, με τάξη, την ζωή, ενώ το ακίνητο και αδρανές που δεν έχει νου είναι το τίποτα, η ανυπαρξία της ζωής.

Μα η ζωή σπινθηρίζει σε όλον τον πλανήτη μεταβαλλόμενη συνεχώς στο υποατομικό επίπεδο από ενέργεια σε ύλη και από ύλη σε ενέργεια. Είναι ο ζωντανός Αιθέρας, είναι Νους Δημιουργός ζωής. Αλλά με παραξενεύει πώς το σκέφτηκε και έφτιαξε τέτοιες λεπτεπίλεπτες οντότητες. Γιατί. Για να παίξει; 


Μα ο Νους δημιουργός δίνει την ζωή σε ό,τι μπορεί να γίνει η ζωή.

Δέκα βαθμίδες ζωής. Οι οντότητες της φωτογραφίας όπως και τα άλλα όντα εκτός από τον άνθρωπο σε ποιες από τις βαθμίδες αυτές έχουν την δυνατότητα ύπαρξης; 

Όλες οι οντότητες εκτός τον άνθρωπο δεν φέρουν το Νου που είναι Ουσιωδώς όμοιος με την Ζωή και Φως, οπότε ανήκουν αποκλειστικά σε αυτόν τον κόσμο=ουρανό.
Ο άνθρωπος είναι επισκέπτης, δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και μόνον η παρουσία του, δίνει άλλον αέρα στην ζωή, και στον κόσμο, την εικόνα της ζωής όταν οδηγείται ο άνθρωπος από το Νου την Όγδοη Μονάδα.

Όλα αυτά τα σκυλάκια που αγάπησαν και αγαπήθηκαν πολύ από τον άνθρωπο, ζουν άπαξ και δεν ξαναϋπάρχουν ποτέ; 


Γιατί εμείς μετά τον θάνατο αν ξαναενσαρκωθούμε θα θυμόμαστε ότι ζήσαμε σε αυτή την ζωή που ζούμε σήμερα;

Τίποτα δεν πεθαίνει, απλά διαλύονται τα υλικά στοιχεία λόγω φθοράς, και ξαναενώνονται με μια νέα γέννηση.

Μόνον η νοητή ουσία είναι αναλλοίωτη, όπως αναλλοίωτα είναι και τα τέσσερα στοιχεία της ύλης από μόνα τους, αλλά η δική μας νοητή ουσία είναι πέραν των οκτώ ουρανών...αυτή και η διαφορά μας με τα υπόλοιπα όντα, αυτά μπορούν να ζήσουν μόνο εδώ, ενώ εμείς παντού,.ακόμη και από εδώ μπορούμε να συνδεθούμε με τον όγδοο ουρανό.

Είμαστε οι μόνοι αθάνατοι σε έναν θνητό κόσμο. 


Και υπομενουμε ολα τα θνητα.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα