Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Εξωγήινα διαστημόπλοια στους δακτύλιους του Κρόνου;

Πρώην μηχανικός της NASA ισχυρίζεται ότι στους δακτυλίους του Κρόνου κρύβονται τεράστια εξωγήινα διαστημόπλοια.

Τα UFO κρύβονται στους δακτυλίους του Κρόνου. Image: Supplied
ΕΝΑΣ πρώην μηχανικός της NASA στο ερευνητικό κέντρο Έιμς (Ames Research Center) ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα και κρύβονται στους δακτυλίους του Κρόνου.
Ο δρ. Νόρμαν Μπέργκραν (Norman Bergrun), που υπήρξε στέλεχος της NASA, αναφέρει στο σχετικό βίντεο (που υπάρχει στο τέλος του άρθρου) ότι τα εξωγήινα διαστημόπλοια καταφθάνουν διαρκώς στο ηλιακό μας σύστημα και ελλιμενίζονται κυρίως σε πλανήτες που έχουν δακτύλιους.
Οι πλανήτες που περιβάλλονται από δακτύλιους είναι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός.
Ο Κρόνος είναι ο πιο μυστηριώδης απ’ όλους. Ο δεύτερος σε μέγεθος πλανήτης μετά τον Δία στο ηλιακό μας σύστημα, έχει ένα ισχυρό θυελλώδες εξαγωνικό ρεύμα πάνω από τον βόρειο πόλο του, το οποίο οι αστρονόμοι αποκαλούν “Το εξάγωνο”. Ο γιγαντιαίος αυτός τυφώνας έχει έκταση 25 φορές μεγαλύτερη από αυτήν της Ελλάδας, αλλά το παράξενο είναι ότι το «μάτι» του τυφώνα παραμένει ακίνητο.
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε και κάτι άλλο. Μέσα από τους δακτύλιους του Κρόνου εκπέμπονται παράξενοι ήχοι, εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει ή ένας επίπεδος θόρυβος ή σιωπή.


ν
Στις 22 Μαΐου και στις 10 Αυγούστου 1995, το διαστημόπλοιο Voyager 1 της NASA φωτογράφισε δύο τεράστια κυλινδρικά αντικείμενα στους δακτύλιους του Κρόνου, με μήκος περίπου μιάμιση φορά τη διάμετρο της Γης. Όταν ο Voyager επέστρεψε στο ίδιο σημείο στις 21 Νοεμβρίου 1995, τα δύο αντικείμενα είχαν εξαφανιστεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δρ. Μπέργκραν κάνει τέτοιες δηλώσεις. Και την εποχή εκείνη, στις 30 Ιανουαρίου 1996, είχε αποκαλύψει την ύπαρξη αυτών των γιγαντιαίων διαστημοπλοίων στη ραδιοφωνική εκπομπή του Alan Handlemann στον σταθμό WRFX-FM στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτά τα δύο μεγάλα αντικείμενα έχουν μήκος πάνω από 50.000 χιλιόμετρα. Διαστημόπλοια τέτοιου μεγέθους θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν σχεδόν όλο τον πληθυσμό της Γης. Image: Supplied
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι εξωγήινοι που βρίσκονται στο ηλιακό μας δημιουργούν δακτύλιους γύρω από πλανήτες όπως ο Κρόνος.
Ο Κρόνος διαθέτει εννέα δακτυλίους, οι οποίοι αποτελούνται από σωματίδια σκόνης και πάγου. Οι δακτύλιοι χωρίζονται σε πολλές περιοχές με κενά ανάμεσά τους, λαμβάνοντας ονόματα από τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, ξεκινώντας με τον εγγύτερο Α. Οι πιο εμφανείς (σε πλάτος) είναι οι δακτύλιοι Α και Β που είναι οι πιο φωτεινοί και ο δακτύλιος C που είναι πιο αμυδρός. Το γνωστότερο κενό μεταξύ των δακτυλίων είναι το χάσμα Κασσίνι που χωρίζει τον Α από τον Β δακτύλιο. Το ανακάλυψε ο Τζιοβάνι Κασσίνι τo 1675 από τον οποίο και έλαβε το όνομά του. Το 1837 ο αστρονόμος Γιόχαν Ένκε, παρατήρησε ένα μικρότερο κενό στη μέση περίπου του δακτυλίου A όπου και αυτό πήρε το όνομά του (χάσμα Ένκε). Στο σημείο αυτό ο εξωτερικός δακτύλιος παρουσίαζε κενό, το οποίο οι εξωγήινοι επισκεύασαν. (Βίντεο 3:09-5:45)
Οι δακτύλιοι του Κρόνου μελετούνται από την εποχή του Γαλιλαίου. Το 2009 όμως ανακαλύφθηκε ένας ακόμη τεράστιος δακτύλιος που αποτελείται από έναν ασυνήθιστο συνδυασμό μικρών σωματιδίων σκόνης (μεγέθους 10 έως 20 εκατομμυριοστά του μέτρου) με διάσπαρτες πέτρες σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου. Οι αστρονόμοι υποθέτουν ότι προέρχεται μάλλον από την ύλη που εκτινάσσεται από τον δορυφόρο του Κρόνου Φοίβη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δακτύλιοι του Ουρανού ανακαλύφθηκαν μόλις το 1977. Έως τότε οι αστρονόμοι πίστευαν ότι ο Ουρανός δεν είχε δακτύλιους.
Τέλος, οι δακτύλιοι του Ποσειδώνα ανακαλύφθηκαν το 1984. Μάλιστα οι αστρονόμοι που τους εντόπισαν για πρώτη φορά, τους περιέγραψαν ως «τόξα». Ολοκληρωμένοι απεικονίστηκαν για πρώτη φορά το 1989 από το διαστημικό σκάφος Voyager 2.
Σε αυτή την υπέρυθρη φωτογραφία από το Hubble, ένα τεράστιο κυλινδρικό αντικείμενο διαγράφεται καθαρά στην άκρη των δακτυλίων του Κρόνου. Photo: HST WFPC2, Space Telescope Science Institute (STScI)
Πώς εξηγείται η ύπαρξη τέτοιων γιγαντιαίων διαστημοπλοίων, αν βέβαια δεχτούμε ότι είναι πραγματικά;
Πολλοί πιστεύουν ότι η εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας κατευθύνεται με βάση ένα σχέδιο, από κάποιους περισσότερο εξελιγμένους ανθρώπους που αποτελούν ένα είδος θεματοφυλάκων αυτού του σχεδίου. Τα πρόσωπα αυτά είναι αναγνωρίσιμα στις συνειδήσεις των ανθρώπων, καθώς στο μακρινό παρελθόν εμφανίστηκαν ως μεγάλες μορφές της ανθρώπινης ιστορίας για να προκαλέσουν προόδους σε γνώση και σοφία, και που έκφρασή τους είναι οι δημιουργικές τέχνες, η επιστήμη, η πολιτική και η θρησκεία.
Η ανθρωπότητα, αν και έχει κάνει σημαντικά εξελικτικά βήματα, χρειάζεται να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πραγμάτωση των δυνατοτήτων της. Για να γίνει αυτό απαιτείται μια νοητική διέγερση. Είναι επομένως πολύ πιθανό να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο άστρο, π.χ. στον Σείριο, προκειμένου να τελειοποιηθεί, ιδιαίτερα τώρα που ο πλανήτης μας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και το μέλλον της ανθρωπότητας είναι αβέβαιο.
Φυσικά αυτή είναι μια ευφάνταστη υπόθεση, και ο πλανήτης μας να συνεχίσει σαν τρελό διαστημόπλοιο να ταξιδεύει αιώνια, δίχως οδηγό και δίχως σκοπό, σε μια εσωτερική τροχιά γύρω από τον Ήλιο.
ν
v


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα