Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Περιχώρισις η Σφαγή των Θεών

Περιχώρισις η Σφαγή των Θεών

Περιχώρισις, το κλασσικό, τεράστιο, αρχέγονο κι άλυτο πρόβλημα των Θεών· Παλαιών & Νέων

Φυσικά έχουν και οι Θεοί προβλήματα, τι νομίσατε, επειδή είναι Θεοί τα ‘χουν λύσει όλα; Κάθε άλλο. Έχουν και είναι σημαντικότερα από τα προβλήματα της υποτιθέμενης κρίσης, που μακάρι να κρατήσει άλλα διακόσια χρόνια να ξεκαθαρίσει η κόπρος. Τέλος πάντων ας πούμε για τα προβλήματα των Θεών. Οι οποίοι Θεοί εκτός από προβλήματα έχουν και δικούς τους Θεούς που προσκυνούν και λατρεύουν. Τώρα αν εσύ μαϊμουδίτσα πιστεύεις ό,τι οι εμφυτεύσεις σου είναι αληθινές, είναι σαν να πιστεύεις ότι αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση διαδραματίζονται μέσα στο κουτί της, είναι σαν να πιστεύεις ότι αυτό που βλέπεις στην καθρέφτη, είναι μέσα στον καθρέφτη … και που να μάθεις ό,τι υπάρχει και η πίσω όψη του καθρέφτη.

Π Ε Ρ Ι Χ Ω Ρ Ι Σ Ι Σ.

Γιατί αυτή η λέξη είναι πρόβλημα για τους Θεούς;
Γιατί πάτησαν την μπανανόφλουδα, μεγαλοπρεπέστατα.
Μετά από τον θάνατο τους και με κόπο καταφέρνουν να φτάσουν στο Ανώτερο Νοητικό πατώντας επί πτωμάτων (κι όχι μόνο ενεργειακά) λόγο της απίστευτης διαφοράς στον χρόνο, στις διαστάσεις, π.χ. κάνω ένα δευτερόλεπτο να σηκώσω τον αναπτήρα μου εδώ στον τρισδιάστατο κόσμο, στον Αστρικό κόσμο περνάνε κατά μέσο όρο 50 γήινα χρόνια και στον Νοητικό κόσμο αντίστοιχα, εκατομμύρια γήινα χρόνια ! Φυσικά βαριούνται, τόσα εκατομμύρια χρόνια δεν περνούν με τίποτα, εφόσον έχουν μορφή (από υπέρλεπτη ύλη μεν, αλλά μορφή πάντως) από εκεί “ψηλά”  ή “μακρυά” και γι’ αυτό, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ! ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΕΣ !

Αντί να κάνουν αυτό που έπρεπε, όταν είχαν την ευκαιρία, δηλαδή να βγουν εκτός δημιουργίας στο ΑΜΟΡΦΟ, παίρνοντας το εισιτήριο από εδώ κάτω (ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ), όλοι μας από εδώ κάτω θα το πάρουμε ! Αν μπορέσουμε ! Ανεβήκαν καταναλώνοντας, τρώγοντας (και όχι μόνο ενεργειακά) Ζ Ω Η !!! Εσύ φυσικά δεν γνωρίζεις ότι και οι Θεοί πεθαίνουν, πόσο μάλλον ότι έχουν δικά τους προβλήματα να λύσουν.

Διότι, ότι έχει μορφή απαιτεί ενέργεια για να την διατηρήσει.
Η ΖΩΗ τρέφεται με Ζ Ω Η.

Η Ζωή τρέφεται με ζωή, είτε ζωντανή ζωή είτε νεκρή ζωή. Το με τι είδους ζωή τρέφεσαι είναι που καθορίζει και την πορεία σου, είτε είσαι Θεός, Ηρωας ή Ανθρωπος. Όπως κάποιοι άνθρωποι τρώνε ζώα, δηλ. ένα βασίλειο κάτω από αυτούς, αντί να τρώνε καρπούς που είναι δύο βασίλεια κάτω από τους ανθρώπους, έχουνε το ίδιο πρόβλημα. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΖΩΗ. Στην ίδια παγίδα έπεσαν και οι Θεοί. [όλοι, οι αποκαλούμενοι ή μη, Θεοί, Ηρωες, Δαίμονες]. Όποιος είναι έμψυχος και συνειδητοποιημένος είναι καρποφάγος. Τελεία και Παύλα. Οι Θεοί το γνωρίζουν φυσικά αυτό και έτσι αφού ξεπεράσουν το εδώ επίπεδο φροντίζουν να τρέφονται με ζωή πάντα δυο βασίλεια πιο κάτω, για να μην ξανά- ξεπέσουν εδώ, ΑΛΛΑ… Δεν μπορούν να μείνουν αιώνια εκεί, με ότι κι αν τρέφονται. Άρα…


Αφού φτάσουν στην άκρη της φούσκας του Ανώτερου Νοητικού, στην άκρη της δημιουργίας, διαπιστώνουν με τρόμο ότι δεν μπορούν να τρυπήσουν την φούσκα. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή της δημιουργίας. Είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην δημιουργία, μέσα στο MATRIX. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή αλλά ούτε και μπορούν να κρατηθούν επ’ αόριστον στο Νοητικό και οι Θεοί είναι, ότι τρώνε για όλα τα όντα μέσα στις δημιουργίες ισχύει αυτό, τρώγοντας ενέργεια από κατώτερα από αυτούς βασίλεια αρχίζουν ξανά την κάθοδο προς τα δω, την οποία τρέμουν. Έτσι αντλούν ενέργεια από τα ανθρωπάκια [προβατάκια] μέσω αντιπροσώπων.

Ποιοι είναι αυτοί οι αντιπρόσωποι; Τους ξέρετε ! Οι αρχηγοί των Μυστικών Εταιρειών (sic) και Λαγουμιών, το Βατικανό, οι εκκλησίες όλων των ειδών, χρωμάτων κι αποχρώσεων, κάθε είδους ομάδα που μαζεύει μεγάλη μάζα ανθρώπων, ποδόσφαιρο, συναυλίες, πολιτική κλπ κλπ. πιο ψηλά οι Επικυρίαρχοι, πιο ψηλά .. άλλοι και πάει λέγοντας.  Άσε και που να μπορούσαν να ξεφύγουν από την δημιουργία, θα έβγαιναν στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΟΣ …μπρρρ εκεί θα είχαν να αντιμετωπίσουν τους Μεγάλους Παλιούς, τους Ξεχασμένους και άλλα καλούδια, [πολλά …μπρρρρ] !!! Διαβάστε και λίγο X. Φ. ΛΑΒΚΡΑΦΤ
Κάτι ΤΡΕΜΟΥΝ, οι Θεοί !!! Τι Αραγε;

Τρέμουν την ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ που συμβαίνει στο τέλος κάθε Μεγάλου Ενιαυτού του Πλάτωνα.

Κάθε 26.000 χρόνια του Γήινου Γραμμικού Χρόνου κάτι συμβαίνει, αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμη πιο ελάχιστοι έχουν την απαιτούμενη ενέργεια να το καταλάβουν. Γιατί τότε εξισώνονται οι χρόνοι (αυτή είναι η διαφορά των διαστάσεων ενεργειακά) και έρχονται όλοι ενώπιος ενωπίω … και ξέρουν καλά, ότι αφού τα ανθρωπάκια ξεπεράσουν το αρχικό σοκ (μόνο όσοι αντέξουν και είναι προετοιμασμένοι ενεργειακά) τότε τα κεφάλια των Θεών, θα κυλίσουν στην άσφαλτο. Τρέμουν, Την Σφαγή τους, από τα “ανθρωπάκια”.

Γι’ Αυτό Ψεκάζουν τους Ουρανούς Πάνω Από Τα Κεφάλια Μας.
Και για να μην συμβεί αυτό, για να αποτρέψουν το αιματοκύλισμα και το τέλος των Θεών, των εαυτών τους δηλαδή, που το περίμεναν με τρόμο στις 21 Δεκεμβρίου 2012, φροντίζουν με τους λακέδες τους (είπαμε κυρίαρχοι και επικυρίαρχοι) να μας ψεκάζουν με οξείδια μετάλλων. Ο λόγος που ψεκάζουν, είναι απίστευτα απλός, αυξάνουν την ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ του πυκνωτή Γης Ατμόσφαιρας. (βλέπε τα άρθρα περί του Τέσλα). Με αυτόν τον τρόπο περνάει ο Αιώνας μέσα στον Αιώνα. Κρατάει λοιπόν χιλιοστά του δευτερολέπτου, δεν το καταλαβαίνει κανείς και η κατάσταση στην φυλακή παραμένει η ίδια.

The slaughter of the gods

Αυτό ονομάζεται «ΠΕΡΙΧΩΡΙΣΙΣ».

Λέγοντας Θεοί νοούνται οι υπηρέτες των δαιμονικών Μεγάλων Παλαιών (όχι οι ίδιοι οι Μεγάλοι Παλαιοί) αυτούς λατρεύει το ανθρώπινο ζώο. Νοούνται οι Αβρααμικοί Θεοί (που είναι όλοι ίδιοι με διαφορετικό όνομα για διαφορετική ανθρωπόμαζα) Γιαχβέ – Χριστός – Αλλάχ – Σατανάς με όλους τους παρατρεχάμενους αγίους τους, Βούδας και οι συν αυτώ, Ολύμπιοι, Αιγύπτιοι (η τριάδα Όσιρις, Ίσις, Ώρος και Σετ) Ινδοί, Βόρειοι  (Μίντγκαρντ και Άσγκαρντ) οι Νάνοι, τα Ξωτικά του Φωτός, οι Γίγαντες, τα Ξωτικά του Σκότους οι Βανίροι οι Εσίρ κλπ. Νότιοι, Αρχάγγελοι, Αγγελούδια, Χερουβείμ κι Εξαπτέρυγα, δηλαδή κάθε Θεός, Ηρωας, Διάβολος, Δαίμονας και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μόνο από τους ανθρωπόμορφους, σκέψου τι γίνεται στα αλλότρια DNA που σουλατσάρουν ανάμεσα μας κι έχουν τους δικούς τους Θεούς, Διαβόλους, Ηρωες και λοιπά Θεϊκά Παράσιτα. 


Η λέξη Θεός (Θεοί) υιοθετήθηκε από τους αοιδούς της προφορικής ποιητικής αφήγησης (ηρωική, επική ποίηση) για να ενοφθαλμίσουν (μπολιάσουν) τις επιθυμίες των ηρώων, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τα όντα αυτά που αποκαλούμε Θεούς. Ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι αοιδοί έπλασαν τους Θεούς και συμφωνώ με τον Ηρόδοτο. Συμφωνώ και με τον Ησίοδο ο οποίος λέει ότι κάποτε Θεοί και Θνητοί μαζεύτηκαν για να ψήσουν και να φάνε αρνιά. Μπορεί οι Θεοί να τρώνε νέκταρ, να πίνουν αμβροσία και να χέζουν αθάνατα σκατά, τους έτρεχαν όμως τα σάλια όταν  μύριζαν τη τσίκνα που ανέβαινε στον ουρανό από τα παϊδάκια που έψηναν οι τσομπαναραίοι ήρωες.

Οι Βασίλισσες απαιτούν την μη εξίσωση των χρόνων για να μην διαταραχθεί το μαντρί της ανθρωπόμαζας.

…και για όποιους θελήσουν να πιαστούν από τα μαλλιά τους για να αποδείξουν ότι η λέξη «περιχώρισις» είναι γραμματικό λάθος!

Αναξαγόρας: Περιχώρισις

Fragmenta 12.4 ‘to Fragmenta 12.20: «τὰ μὲν ἄλλα παντὸς μοῖραν μετέχει, νοῦς δέ ἐστιν ἄπειρον καὶ αὐτοκρατὲς καὶ μέμεικται οὐδενὶ χρήματι, ἀλλὰ μόνος αὐτὸς ἐπ᾽ ἐωυτοῦ ἐστιν. εἰ μὴ γὰρ ἐφ᾽ ἑαυτοῦ ἦν, ἀλλά τεωι ἐμέμεικτο ἄλλωι, μετεῖχεν ἂν ἁπάντων χρη μάτων, εἰ ἐμέμεικτό τεωι• ἐν παντὶ γὰρ παντὸς μοῖρα ἔνεστιν, ὥσπερ ἐν τοῖς πρόσθεν [B 11] μοι λέλεκται• καὶ ἂν ἐκώλυεν αὐτὸν τὰ συμμεμειγμένα, ὥστε μηδενὸς χρήματος κρατεῖν ὁμοίως ὡς καὶ μόνον ἐόντα ἐφ᾽ ἑαυτοῦ. ἔστι γὰρ λεπτότατόν τε πάντων χρημάτων καὶ καθαρώτατον, καὶ γνώμην γε περὶ παντὸς πᾶσαν ἴσχει καὶ ἰσχύει μέγιστον• καὶ ὅσα γε ψυχὴν ἔχει καὶ τὰ μείζω καὶ τὰ ἐλάσσω, πάντων νοῦς κρατεῖ. καὶ τῆς περιχωρήσιος τῆς συμπάσης νοῦς ἐκράτησεν, ὥστε περιχωρῆσαι τὴν ἀρχήν. καὶ πρῶτον ἀπό του σμικροῦ ἤρξατο περιχωρεῖν, ἐπὶ δὲ πλέον περιχωρεῖ, καὶ περιχωρήσει ἐπὶ πλέον. καὶ τὰ συμμισγόμενά τε καὶ ἀποκρινόμενα καὶ διακρινόμενα πάντα ἔγνω νοῦς.»

Fragmenta 12.20  ‘to Fragmenta 12.33: «καὶ ὁποῖα ἔμελλεν ἔσεσθαι καὶ ὁποῖα ἦν, ἅσσα νῦν μὴ ἔστι, καὶ ὅσα νῦν ἐστι καὶ ὁποῖα ἔσται, πάντα διεκό σμησε νοῦς, καὶ τὴν περιχώρησιν ταύτην, ἣν νῦν περι χωρέει τά τε ἄστρα καὶ ὁ ἥλιος καὶ ἡ σελήνη καὶ ὁ ἀὴρ καὶ ὁ αἰθὴρ οἱ ἀποκρινόμενοι. ἡ δὲ περιχώρησις αὐτὴ ἐποίησεν ἀποκρίνεσθαι. καὶ ἀποκρίνεται ἀπό τε τοῦ ἀραιοῦ τὸ πυκνὸν καὶ ἀπὸ τοῦ ψυχροῦ τὸ θερμὸν καὶ ἀπὸ τοῦ ζοφεροῦ τὸ λαμπρὸν καὶ ἀπὸ τοῦ διεροῦ τὸ ξηρόν. μοῖραι δὲ πολλαὶ πολλῶν εἰσι. παντάπασι δὲ οὐδὲν ἀποκρίνεται οὐδὲ διακρίνεται ἕτερον ἀπὸ τοῦ ἑτέρου πλὴν νοῦ. νοῦς δὲ πᾶς ὅμοιός ἐστι καὶ ὁ μείζων καὶ ὁ ἐλάττων. ἕτερον δὲ οὐδέν ἐστιν ὅμοιον οὐδενί, ἀλλ᾽ ὅτων πλεῖστα ἔνι, ταῦτα ἐνδηλότατα ἓν ἕκαστόν ἐστι καὶ ἦν»

Ή ΠΑΡΑΣΙΤΟ Ή ΔΥΝΑΜΗ …

Εσύ τώρα διαλέγεις και παίρνεις όποιον Θεό προτιμάς σύμφωνα με τα γούστα σου και αν έχεις αρκετή δόση μαζοχισμού και πολύ χρόνο για πέταμα, μπορείς να διαβάσεις τα θρησκευτικομαγικά βιβλία ή από την άλλη μπορείς να αφήσεις τους Θεούς στην ουτοπία τους και ν’ αρχίσεις να δημιουργείς τον δικό σου κόσμο. Το ΑΓΧΟΣ ΗΔΟΝΗΣ είναι αβάστακτο αγαπητέ. Ο τρόμος (κι όχι φόβος) που αισθάνονται οι μαϊμουδίτσες της Ουτοπίας τους καταντάει για λύπηση. Κάποιος που είναι δεμένος στο άρμα (ως παρομοίωση) του πληροφοριακοενεργειακού παράσιτου φαινομενικά είναι παρασιτικά επιτυχημένος αφού το παράσιτο του προσφέρει απλόχερα ότι χρειάζεται για να τον κρατάει υπάκουο. Από την άλλη άνθρωποι που είναι δεμένοι στο άρμα της ΔΥΝΑΜΗΣ δεν μπορούν εύκολα να απολαμβάνουν την παρασιτική “επιτυχία” αφού έχουν ήδη αποκοπεί από το παράσιτο. Υπάρχουν φυσικά και δεκάδες ενδιάμεσες περιπτώσεις, αλλά αυτά είναι τα δύο άκρα στην βαθμίδα της ζωής κι όπου ανάμεσα τους παίζεται ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, όσο η παρασιτική μαϊμουδίτσα περί άλλων τυρβάζει.
Σε διανοητικό επίπεδο η αναζήτηση του άλλου μισού που αναφέρει ο Πλάτωνας, βρίσκει την έκφραση του μέσα από την θεωρία του Carl Jung Animus και Anima. Σύμφωνα με αυτή τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν μέσα τους στοιχεία και του αντίθετου φύλου. Κάθε άντρας έχει και μια θηλυκή πλευρά και κάθε γυναίκα έχει ασυνείδητα αρσενικά χαρακτηριστικά. Το θηλυκό αρχέτυπο στον άντρα αποκαλείται «Anima», ενώ το αρσενικό αρχέτυπο στη γυναίκα αποκαλείται «Animus».

Το ανδρόγυνο ήταν τόσο δυνατό που το έτρεμαν οι Θεοί, αφού ήταν Θεοκτόνοι.

Θεοκτόνοι είναι πάντοτε οι Θνητοί

Σήμερα για να αποκτήσουμε την Θεοκτόνα Δύναμη του και να εξοντώσουμε τους ίδιους Θεούς που καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ζωή πρέπει να τους μοιάσουμε σε Θεοκτόνα Πολεμική, Δύναμη, Θάρρος κι Επιθετικότητα. Γι’ αυτό είναι τόσο πολύτιμο το βιβλίο “Η Τέχνη του Πολέμου” του SUN TZU (αναζήτησε το άρθρο). Μόνο θάνατος κι εξολόθρευση ταιριάζει σε κάθε λογής Θεό – Τσαρλατάνο κι αυτό μόνο όποιος διαθέτει την Πολεμική Θεοκτόνα Δύναμη του Ανδρόγυνου -ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ μπορεί να το πετύχει.
Ποιός μπορεί να γίνει ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ;
Σίγουρα κανένας απ’ αυτούς που προσκυνάνε κάθε λογής τιποτένιους Θεούς και την Αγία Θεϊκή Πανούκλα
Πέτα τους Θεούς στα σκουπίδια, διαφορετικά αγαπητέ μου … ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ!

 @Ιων Μάγγος /miastala.com 2009




The slaughter of the gods 3


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα