Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Τι σημαίνει «αποκατάσταση της Αγάπης εντός μας»;

Φωτογραφία της Βάσω Νικολοπούλου.

Πολλά έχουν γραφτεί γι’ αυτή την «αποκατάσταση»… Άλλοι την προσέγγισαν από τη θρησκεία, άλλοι από την επιστήμη του Εσωτερισμού και άλλοι από την εφαρμοσμένη επιστημονική θεωρία… Όλοι αναζήτησαν τη μαγεία της θεότητας από τον ατομικό τους δρόμο…
Εγώ κατανόησα ότι η απλότητα είναι το πιο λειτουργικό μέρος της Φύσης. Η ενέργεια δεν έχει δύστροπες διαδρομές, αρκεί να την κατανοήσεις. Η τελειότητα που όλοι αναζητούν είναι τελικά ένας μύθος, που βάζει τους ανθρώπους περισσότερο στη μάχη των εντυπώσεων, παρά στην εκπλήρωσή της.
Τίποτα δεν μπορεί να μην είναι τέλειο στη Φύση, γιατί κάθε τι ατελές έχει την ιδιότητα να αυτοκαταστρέφεται, να πεθαίνει μέσα από την ίδια του την ασθένεια, να διαχωρίζεται από το συμπαντικό δίκτυο ενότητας.
Παρατηρώντας τη Φύση μπορούμε να βρούμε όλους τους συμπαντικούς Νόμους μέσα της.
Την περιοδικότητα, το συγχρονισμό, τη λειτουργικότητα, την απλότητα, την κίνηση…

Το θέμα είναι να μην περιμένουμε «ακίνητοι» τη ζωή να διεκπεραιωθεί. Να της επιτρέπουμε να ολοκληρώνεται απλά μέσα σε μια αρχέτυπη δράση, που μόνο όταν είναι «οχυρωμένη» σταματά να εξελίσσεται.
Η διαφορετικότητα του υλικού κόσμου αποτελεί και την ομορφιά του κάθε μοναδικού δέντρου που αναπτύσσεται μέσα στο σύνολο, υπακούοντας στους Νόμους της εξέλιξής του.
Αν το αιώνιο μπορούσε να έχει ένα μόνο όνομα, εκείνο δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από «ΑΠΛΟΤΗΤΑ»…
<<<Η Ζωή μου...Οι Ζωές μας>>>Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα