Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Πως “Η Καταιγίδα του Αιώνα” λαμβάνει χώρα δυο φορές στη Μόσχα κι άλλες ‘καιρικές’ ιστορίες…



“Είναι γεγονός ότι ο καιρός χειραγωγείται. Είναι επίσης γεγονός ότι η πληροφόρηση χειραγωγείται. Βάλτε τα δυο μαζί και θα έχετε την απόλυτη προπαγάνδα της Κλιματικής Αλλαγής, αυτή που είναι “ανθρωπογενής” λόγω “υπερπληθυσμού” του πλανήτη, ο οποίος αφενός πρέπει να αραιώσει από κατοίκους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και μια “θεραπεία” που λέγεται Γεωμηχανική, κοινώς…. χημικοί αεροψεκασμοί!”
Αυτά σημειώνει στο Κίνημα Επιβιώνουμε σε ένα εκτενές ρεπορτάζ που αφορά στην πρόσφατη φονική κακοκαιρία στη Μόσχα, η οποία χαρακτηρίστηκε δύο φορές σε διάστημα ενός μηνός ως “Η Καταιγίδα του Αιώνα” – ως  η χειρότερη που έπληξε τη Μόσχα από το 1923!
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν γίνει viral στα τοπικά και παγκόσμια ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα σελίδα του facebook που αφορά στα ακραία φαινόμενα της Ευρώπης στήνει καθημερινό πάρτι με πραγματικά γεγονότα, αλλά και παλιό υλικό.
Είναι ολοφάνερο ότι ο κόσμος, μέχρι και ο τελευταίος αρνητής, πρέπει να ασπαστεί τη θρησκεία των πράσινων κομμουνιστών, την Κλιματική Αλλαγή. Κι όπως λένε και οι Αμερικάνοι: Το πράσινο είναι το νέο κόκκινο!



Κι όλο μαζί: Ατζέντα 21 – Φόροι, φόροι, φόροι, μείωση πληθυσμού και ανεργία λόγω αποβιομηχάνισης για να σώσουμε τον πλανήτη!
Διαβάστε το άρθρο του Κινήματος Επιβιώνουμε και δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Μοσχα: “Η Καταιγιδα του Αιωνα” – Τι τρεχει με τον καιρο;


"Τουλάχιστον 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη μεγαλύτερη καταιγίδα που έπληξε τη Μόσχα εδώ και πάνω από 90 χρόνια με κατακλυσμιαίες βροχές και σφοδρή χαλαζόπτωση", γράφουν τα ΜΜΕ, ενώ πριν ένα μήνα μια άλλη καταιγίδα στη Μόσχα χαρακτηρίστηκε παρομοίως και είχε περισσότερους νεκρούς. 
Picture
Ένας άνδρας κεραυνοβολήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της ρωσικής πρωτεύουσας, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πτώσεις δέντρων, ενώ δεκάδες πτήσεις αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν.

​Σύμφωνα με μετεωρολόγους η "Μόσχα είχε να δει τέτοια καταιγίδα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα"  καθώς μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν 20 χιλιοστά βροχής. 
 
 
Ο περιφερειακός σιδηρόδρομος τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω πτώσης δέντρου στις ράγες, ενώ πάνω από 4.000 νοικοκυριά έμειναν για κάποιο διάστημα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει από την Πέμπτη για ακραία καιρικά φαινόμενα κι ότι η επερχόμενη καταιγίδα ίσως να ήταν η χειρότερη που έπληξε τη Μόσχα από το 1923. 

​​Στα τέλη Μαΐου μια άλλη σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε το θάνατο 18 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων ακόμη. Και τότε πάλι, είχε αναφερθεί ότι είναι η χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 90 χρόνων! ​?
Για ποιο λόγο τέτοια παραπληροφόρηση; Για ποιο λόγο δημιουργούν απανωτά τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα; Ποιός ή ποιοί κρύβονται από πίσω; Γίνεται εν αγνοία ή με τη συμμετοχή της Ρωσίας, της πρώτης που εφάρμοσε τους χημικούς αεροψεκασμούς και την τεχνολογία Τέσλα για αμυντικούς σκοπούς;

​Μην ξεχνάμε ότι και η Ρωσία είναι συνδικαιούχα στο πετρέλαιο του Βορρά, άρα έχει τεράστια οφέλη από την "κλιματική αλλαγή" που λιώνει εκεί  τους πάγους, ενώ ταυτόχρονα διεκδικεί μια ισότιμη θέση στην παγκόσμια διακυβέρνηση. 


Ακραια φαινομενα σε Γερμανια & Βαλκανικες χώρες

Πριν μια εβδομάδα σφοδρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση έπληξε και την Γερμανία, με τουλάχιστον 2 νεκρούς και μερικούς τραυματίες. Εικόνες "Αποκάλυψης", ή αλλιώς... Καιρικής Χειραγώγησης:
Αν κάνετε μια βόλτα στη σελίδα Severe Weather Europe στο facebook, θα δείτε καλοκαιριάτικα σημεία και τέρατα των τελευταίων ημερών σε Ισπανία, Ιταλία και Βαλκανικές χώρες, ενώ η σελίδα ανεβάζει και παλαιότερες φωτογραφίες από πολλές περιοχές ως σημερινές, όπως σημειώνουν πολλοί ακόλουθοι της. Γιατί;;; Μόνο προς εντυπωσιασμό;
Picture
Severe supercell with some spectacular structure (wall cloud on the right) over Ravenna, N Italy on June 28! Photo: Lorenzo Ferrondi
Picture
Δεν είναι χιόνι και χειμώνας, είναι καλοκαίρι και χαλάζι! Cleaning up insane hail accumulations in Girona, Spain yesterday, June 30!

Είναι γεγονός ότι ο καιρός χειραγωγείται. Είναι επίσης γεγονός ότι η πληροφόρηση χειραγωγείται. Βάλτε τα δυο μαζί και θα έχετε την απόλυτη προπαγάνδα της Κλιματικής Αλλαγής, αυτή που είναι "ανθρωπογενής" λόγω "υπερπληθυσμού" του πλανήτη, ο οποίος αφενός πρέπει να αραιώσει από κατοίκους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και μια "θεραπεία" που λέγεται Γεωμηχανική, κοινώς.... χημικοί αεροψεκασμοί!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα