Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Αφήστε τους ανθρώπους να λατρεύουν οτιδήποτε θέλουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφήστε τους ανθρώπους να λατρεύουν οτιδήποτε θέλουν


Αφήστε τους ανθρώπους να λατρεύουν οτιδήποτε θέλουν, αλλά προσπαθήστε να επιστήσετε την προσοχή τους στις εσωτερικές έννοιες του αντικειμένου ή της θρησκείας τους και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το αντικείμενο της λατρείας τους ένα αντικείμενο μεταμόρφωσης.

Εκείνοι που ατιμάζουν μια εικόνα λατρείας, μια εικόνα χαράς και αγάπης, ή ένα αντικείμενο αφοσίωσης και υψηλού σεβασμού είναι εγκληματίες, ανεξάρτητα από το πεδίο στο οποίο βρίσκεται αυτό το αντικείμενο: πολιτικό, εκπαιδευτικό, φιλοσοφικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, θρησκευτικό ή οικονομικό.

Επομένως, μην προσβάλλετε το αντικείμενο της λατρείας των άλλων, αλλά προσπαθήστε να βρείτε κάτι ωφέλιμο σε αυτό και να προσελκύσετε την προσοχή τους σε αυτό το σημείο ομορφιάς. Κάθε αντικείμενο λατρείας μπορεί να μετατραπεί σε πηγή ενέργειας που μπορεί να μεταμορφώσει τη φύση των λατρευτών της.

Οι αρχαίοι έλεγαν:
"Μην υποτιμάτε έναν πατέρα μπροστά στον γιο του ή έναν σύζυγό μπροστά στη σύζυγό του".
"Μην προσβάλλετε εικόνες λατρείας".



Τέτοιες επιθέσεις καταστρέφουν το όραμα και την πίστη των ανθρώπων, και εκείνοι από τους οποίους αφαιρείται μια σπουδαία εικόνα γίνονται εγκληματίες.

Φυσικά σε οποιοδήποτε πεδίο μπορεί κανείς να βρει αποτυχίες. Αντί να λέτε την ιστορία των αποτυχιών τους, αντί να μεταδίδετε στη δημόσια συνειδητότητα τις αποτυχημένες εικόνες των ηγετών μας, αφήστε τις αρχές να τις αντιμετωπίσουν.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όλη η αλήθεια πρέπει να είναι κτήμα του κοινού. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα για να κάνουν τα ψέματα, τα κατασκευάσματά τους και τα ψεύδη δημόσιο κτήμα.

Οι άνθρωποι ιδιαίτερα δεν πρέπει να ανέχονται τις επιθέσεις στις εικόνες της θρησκευτικής λατρείας τους, επειδή αυτές οι εικόνες είναι συγχωνευμένες με την καρδιά και τη ζωή τους και χωρίς τέτοιες εικόνες δεν μπορούν να δημιουργήσουν ενέργεια ή να διατηρήσουν την ακεραιότητά τους.

Ένα μεγάλο πολιτικό παράδειγμα αυτού ήταν η Ρωσία. Κατά την επανάσταση του 1917, υπήρξε ευρεία καταστροφή εκκλησιών, τζαμιών και ναών. Εκτεταμένες δολοφονίες διαπράχθηκε εναντίον θρησκευτικών ηγετών. Ατιμώθηκαν δημοσίως. Και τώρα είδαμε πώς ο λαός σταδιακά έχει αποσυντεθεί και έπεσε σε διαφθορά, δωροδοκία, μίσος, σχίσματα και ούτω καθεξής.

Εβδομήντα χρόνια κομμουνισμού δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φιλία, αδελφοσύνη, σεβασμό ή συνεργασία μεταξύ διαφόρων φυλών και εθνών, και με την πρώτη ευκαιρία για ελευθερία βγήκε η βρωμιά στην επιφάνεια.

Σεβαστείτε τις εικόνες της λατρείας των ανθρώπων και θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε την αρμονία της συνεργασίας μεταξύ εκείνων των οποίων οι εικόνες λατρείας είναι ιδιαίτερα σεβαστές και αναγνωρισμένες.

Κάθε ήρωας, κάθε δημόσια εικόνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία δημιουργίας δημόσιων εορτασμών και παραγωγής ενέργειας. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα ενοποιημένο πεδίο ενέργειας.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να νιώθουν ενθουσιασμό, αγάπη, αφοσίωση και ευγνωμοσύνη επειδή αυτά τα συναισθήματα δημιουργούν ενέργεια. Εάν μια ομάδα είναι γεμάτη από τέτοια συναισθήματα, αυτή η ομάδα βρίσκεται σε ένα πεδίο ενέργειας που καθαρίζει, θεραπεύει και αλλάζει κάθε μέλος της ομάδας.

Πολλοί άνθρωποι στην ομάδα αισθάνονται ότι κάτι τους αλλάζει όταν βρίσκονται σε ειδικές συναντήσεις. Αισθάνονται φυσικά ξεκούραστοι και αρμονικοί. Πολλά από τα σωματικά τους παράπονα εξαφανίζονται. Αισθάνονται θεραπευμένοι. Τελικά νιώθουν αρμονία και χαρά. Νιώθουν αμοιβαία εμπνευσμένοι και ανυψωμένοι, ο ορίζοντας τους επεκτείνεται πνευματικά και ολόκληρη η ύπαρξή τους φορτίζεται με μια νέα έκσταση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ενέργειας που δημιουργείται από την ενοποίηση και την αρμονία των ομαδικών συναισθημάτων. Γι 'αυτό σε ορισμένες φάσεις της ζωής μας - όπως τα γενέθλια, το βάπτισμα, ο γάμος, η αποφοίτηση, και διάφορα ευτυχισμένα γεγονότα - αισθανόμαστε πλήρως ανεβασμένοι. Τα συσσωρευμένα συναισθήματα χαράς, ευγνωμοσύνης, εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού κάνουν το έργο τους.

Ομαδικά φεστιβάλ ή εορτασμοί εγκαινίων και άλλων δημόσιων εορτασμών δημιουργούν μαζική ενέργεια που μπορεί να μεταμορφώσει ένα έθνος και να καθαρίσει πολλές άσχημες συσσωρεύσεις από την αύρα αυτού του έθνους.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Mystery of Self-Image 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα