Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πως ξεματιάζω; Πως ξεματιάζομαι;

Πως ξεματιάζω; Πως ξεματιάζομαι;

Από γυναίκα σε άντρα και πάλι σε γυναίκα. Η παράδοση λέει ότι για να πιάνει το ξόρκι πρέπει η ξεματιάστρα να το πει σε άντρα και εκείνος να το μάθει σε άλλη γυναίκα και μερικοί, για να το κάνουν ακόμα πιο... δύσκολο, επιμένουν ότι η μόνη κατάλληλη μέρα είναι η Μεγάλη Παρασκευή.

Η αποτελεσματικότητα του ξεματιάσματος, όμως, δεν έχει καμία σχέση με το πόσο απλό ή πολύπλοκο είναι. Βασικό στοιχείο της επιτυχίας του είναι να πιστεύει αυτός / ή που το κάνει (πιστεύει ή δεν πιστεύει αυτός / ή που το δέχεται δεν έχει σημασία) ότι μπορεί όντως να εξουδετερώσει το κακό και επομένως να εκπέμπει θετικό μαγνητισμό και δύναμη.

Οι δύο μορφές του ξεματιάσματος

Το μάτιασμα έχει δύο μορφές: την ηθελημένη, εκούσια επιρροή, που εμπνέεται από κακία και φθόνο, και την ακούσια, υποσυνείδητη επίδραση, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει το άτομο που έχει την ατυχία να τη διαθέτει.

Και δεν είναι σπάνιες οι φορές που τυχαίνει να έχουμε στο περιβάλλον μας κάποιον πολύ καλό άνθρωπο, που μας αγαπάει ειλικρινά, και όμως μας ματιάζει!
«Ένα από τα πιο παράξενα και γενικευμένα είδη προβλέψεων είναι ο φόβος για το κακό μάτι. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος πάντοτε γνώριζε την πηγή αυτού του φόβου. Οποιος κατέχει κάτι πολύτιμο, αλλά ευάλωτο, φοβάται το φθόνο των άλλων. Προβάλλει επί των άλλων το φθόνο που ο ίδιος θα ένοιωθε, αν ήταν στη θέση τους. Αυτού του είδους τα συναισθήματα προδίδονται με το βλέμμα, ακόμα κι αν καταπνίξουμε την προφορική έκφρασή τους. Και αν κάποιος είναι πολύ διαφορετικός από τους γύρω του, ιδιαιτέρως λόγω δυσάρεστων σωματικών ελαττωμάτων, θεωρείται ότι τρέφει ασυνήθιστα ισχυρό φθόνο και την ικανότητα να μετατρέπει αυτόν τον φθόνο σε κακόβουλη πράξη» Ζίγκμουντ Φρόιντ
Αstra & Οραμα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα