Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Τα σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω σας και 20 τεχνικές για να την διώξετε



Η ζωή στη Γη είναι γεμάτη δυαδικότητα, φως και σκοτάδι, καλό και κακό, το γιν και το γιανγκ. Σε αυτό τον κόσμο της δυαδικότητας, μαθαίνουμε τα σπουδαιότερα μαθήματα. Αυτός είναι ο σκοπός για τον οποίο είμαστε εδώ- για να ξεπεράσουμε τα απαραίτητα εμπόδια ώστε να ωριμάσουμε και να γίνουμε ολοκληρωμένοι ξανά.

Ειδικότερα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε διαφορετικών ειδών ανθρώπων που φέρνουν μαζί τους τα μαθήματα που πρέπει να διδαχθούμε σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Είναι σαν να παίζουμε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο καλύτεροι γινόμαστε.
Ανάμεσα στους άλλους αυτοί με την περισσότερη ενσυναίσθηση και διαίσθηση είναι που επηρεάζονται πιο εύκολα από χαμηλότερες ενέργειες. Εν τέλει, όλοι έλκουμε, λαμβάνουμε και απορροφάμε τις χαμηλότερες ενέργειες από τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
Αυτές οι εμπειρίες είναι ένα μέρος του παιχνιδιού της επέκτασης της ψυχής, της ενέργειας και της συνείδησης.
Εδώ είναι κάποια σημάδια που δείχνουν ότι έχετε λάβει αυτή την αρνητική ενέργεια.

10 σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω ή μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο

  • Δεν έχετε σήμα ή ξαφνικά νιώθετε στατικό ηλεκτρισμό να διαπερνά το τηλέφωνο σας ενώ μιλάτε σε κάποιον σε τοποθεσίες που δεν σας συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο.
  • Αισθάνεστε λυπημένοι ενώ δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος.
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό λογαριασμό και λαμβάνετε μηνύματα κακής σύνδεσης ενώ το ίντερνετ σας είναι σταθερό.
  • Νιώθετε πολύ κουρασμένοι ξαφνικά και θέλετε να κοιμηθείτε ακόμα και αν δεν είστε στερημένοι από ύπνο.
  • Αντιστέκεστε στο να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε βαθμό που δεν τρώτε ακόμα και όταν ξέρετε πως πεινάτε.
  • Έχετε πονόλαιμο σαν να έχετε κολλήσει κάποια ίωση (πολλές φορές ο οργανισμός αντιδρά με αυτό τον τρόπο σε χαμηλότερες ενέργειες.)
  • Χάνετε τα κλειδιά του σπιτιού ή το πορτοφόλι σας, ή κλειδώνετε το αμάξι ενώ τα κλειδιά βρίσκονται μέσα ή σας έχει κλαπεί κάτι μεγάλης αξίας.
  • Δεν γίνεται η αποστολή του email στον αποδέκτη.
  • Το μυαλό σας κάνει συνεχώς αρνητικές σκέψεις για κάποιον ή για μια κατάσταση που συνέβη στο παρελθόν, ακόμα και αν το έχετε ξεπεράσει. Έχετε κάνει τα πάντα για να καθαρίσετε αυτές τις σκέψεις και όμως αυτές παραμένουν.
  • Υιοθετείτε συμπεριφορές που δρουν ενάντια στην αγάπη προς τον εαυτό σας όπως το να ξοδεύετε χρήματα σε μη αναγκαία αντικείμενα ακόμα και αν δεν έχετε τα χρήματα που απαιτούνται.
Αυτά είναι απλώς κάποια παραδείγματα. Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί. Είναι στο χέρι σας να αναγνωρίσετε τα σημάδια όταν εμφανιστούν. Απλά διαχειριστείτε τον εαυτό σας ώστε να συντονιστεί στην επίγνωση του για να γίνουν τα πράγματα πιο καθαρά για εσάς.
Μόλις ξεκινήσετε να αναγνωρίζετε αυτές τις χαμηλότερες ενέργειες, είναι δικαίωμα σας να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο από αυτές.

20 τεχνικές για να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια

  1. Θέστε έναν ισχυρό στόχο για την εκκαθάριση αυτών των ενεργειών
Τοποθετείστε και τα δύο χέρια σας στην καρδιά σας και πείτε τις προθέσεις σας δυνατά. Εκτός από το να τις πείτε δυνατά, το να τις γράψετε σε ένα κομμάτι χαρτιού και να το κάψετε βοηθάει. Πείτε τες αρκετές φορές. Η χρήση της φωνής σας για εκκαθάριση και προστασία ενδυναμώνει το τσάκρα του λαιμού.
  1. Διώξτε την αρνητική ενέργεια με το χασμουρητό
Ένα σπουδαίο εργαλείο για εκκαθάριση είναι το χασμουρητό. Θέστε τους στόχους σας ψυχικά και ξεκινήστε να χασμουριέστε σαν να είστε πολύ κουρασμένοι και πρέπει να κοιμηθείτε. Ακόμα και αν δεν νιώθετε το χασμουρητό, η κίνηση θα συνεχίσει μόλις ξεκινήσετε. Κάντε το επίσης όταν νιώθετε αντίσταση στο να χρησιμοποιήσετε την φωνή σας για να καλέσετε την δύναμη σας και την θεϊκή βοήθεια.
  1. Παίξτε ντραμς ή κάποιο άλλο κρουστό όργανο
Αν δεν έχετε, μπορείτε να ακούσετε σαμανική, αφρικάνικη ή ινδιάνικη μουσική καθώς εφαρμόζετε τις τεχνικές που αναφέρθηκαν πριν ή χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο γραφείο ή τραπέζι και ξεκινήστε να χτυπάτε ρυθμικά τα χέρια σας. Αυτή η μουσική είναι πραγματικά ισχυρή στην αύξηση της δόνησης σας!
  1. Χρησιμοποιείστε δέσμη από αποξηραμένα φυτά (Smudge stick)
Σε αυτή την τεχνική εκκαθάρισης, το Λευκό Φασκόμηλο είναι το καλύτερο βότανο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αλλά επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αποξηραμένο δενδρολίβανο, κέδρο, γουόργκερ και Sweetgrass.
Ανάψτε τη δέσμη, όταν έχετε μια καλή φωτιά αφήστε το να κάψει και χρησιμοποιείστε τον καπνό.
Ξεκινήστε με το σώμα σας κυκλώνοντας και τα εφτά τσάκρα σας και το εξωτερικό ενεργειακό σας πεδίο συμπεριλαμβανομένου και του κάτω μέρος των ποδιών σας. Καθώς συνεχίζετε σε κάθε τσάκρα, τραβήξτε το χέρι σας μακριά από αυτή την περιοχή σαν να τραβούσατε ένα κασκόλ από τον λαιμό σας με το ένα χέρι.
Καθώς κηλιδώνετε το σώμα σας, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις για τα καυτά αέρια καθώς συνεχίζετε. Χρησιμοποιείστε την δύναμη της διαίσθησης σας και συνεχίστε γύρω στο δωμάτιο ακόμα και σε ολόκληρο το σπίτι συμπεριλαμβανομένου και των γωνιών και κάτω από τα έπιπλα.
Ανοίξτε ένα ή αρκετά παράθυρα για τη μυρωδιά και οι χαμηλότερες ενέργειες θα φύγουν από τον χώρο διατάζοντας τες είτε ψυχικά είτε προφορικά. Αν έχετε οικονομικά θέματα θα μπορούσατε να καθαρίσετε έτσι και το πορτοφόλι σας. Αν ο υπολογιστής σας έχει θέμα στο να λάβει και να στείλει email καθαρίστε τον κα αυτόν. Διώξτε με την καπνιά την αρνητική ενέργεια από παντού!
  1. Πείτε μια προσευχή εκκαθάρισης και προστασίας ή ένα μάντρα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παράδειγμα:
« Εγώ,( πείτε όλο το όνομα σας), αρνούμαι να δώσω την άδεια σε οποιοδήποτε ζωντανό και μη φυσικό ον να εισέλθει στο σώμα, μυαλό, ψυχή, πνεύμα και ενεργειακό μου πεδίο με προθέσεις που δεν έχουν στόχο την αγάπη. Σπάω κάθε επαφή, όρκο και συμφωνία που μπορεί να έχω κάνει εν γνώσει ή εν άγνοια μου οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε χώρο και διάσταση που με κάθε τρόπο ελαττώνει την πλήρη έκφραση της χαρμόσυνης ουσίας της ψυχής μου. Σπάω αυτές τις συμφωνίες από αυτή τη στιγμή προς τα πίσω, μέσα σε κάθε εμπειρία του παρελθόντος και από αυτή τη στιγμή προς το μέλλον μέχρι το τέλος όλων των εποχών. Διατάζω αυτές τις ενέργειες και τους ανθρώπους να φύγουν ΤΩΡΑ! Δεν έχουν καμία δύναμη πάνω μου. Ζητάω θεϊκή προστασία από αυτές τις ενέργειες, πως δε θα επιστρέψουν ξανά στο ενεργειακό μου πεδίο, με κανένα τρόπο, για κανένα λόγο. Τώρα χτίζω μια ασπίδα φωτός γύρω μου, με αυτή την πρόθεση από την καρδιά μου και με την ελεύθερη βούληση μου. Ευχαριστώ που αυτό που ζητάω έχει ήδη πραγματοποιηθεί.»
Επαναλάβετε το αρκετές φορές φωναχτά. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το δεξί σας χέρι στον λαιμό σας απαλά για να νιώσετε την δόνηση καθώς λέτε την προσευχή.
  1. Χρησιμοποιήστε μια κουδουνίστρα για να σπάσετε την ενέργεια σε τρισεκατομμύρια μικρά κομμάτια
Αν δεν έχετε κουδουνίστρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πένες. Τοποθετήστε τες σε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι και ξεκινήστε να το κουνάτε. Ενώ το κάνετε αυτό, περιφερθείτε μέσα στο χώρο για καλύτερα αποτελέσματα.
  1. Κάψτε λεμόνι ή φλούδες πορτοκαλιού
Μαγειρέψτε τις φλούδες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Χρησιμοποιήστε την ευχάριστη μυρωδιά για να γεμίσετε τον χώρο σας και απωθήστε τις χαμηλότερες ενέργειες που κρύβονται σε αυτόν.
  1. Διώξτε την αρνητική ενέργεια με το γέλιο
Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και πολύ αποτελεσματικό στην εκκαθάριση των χαμηλότερων ενεργειών. Αν δεν σας έρχεται να γελάσετε, ψάξτε για κάποιο αστείο βίντεο στο YouTube και ξεκινήστε!
  1. Ανάψτε κεριά
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα κεριά. Ανάψτε το με την σκέψη πως η φλόγα θα απορροφήσει και θα λιώσει τις χαμηλότερες ενέργειες και θα τις αφήσει να καούν. Μετά πετάξτε το στα σκουπίδια ή θάψτε το κάπου στην αυλή.
  1. Χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι.
Ρίξτε λίγο θαλασσινό αλάτι σε νερό , ανακατέψτε το καλά και πιείτε το. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και να βάλετε λίγες κουταλιές μέσα. Τότε σκεφτείτε πως το νερό θα τραβήξει μακριά την αρνητική ενέργεια καθώς ρέει στο σώμα σας, καθώς διοχετεύεται μέσα στο σωλήνα και επιστρέφει στη μητέρα γη για να καθαριστεί.
  1. Δημιουργήστε κάτι για να προσελκύσει τις χαμηλότερες ενέργειες
Γεμίστε ένα ποτήρι νερό και σκεφτείτε πως οι χαμηλότερες ενέργειες θα απορροφηθούν από αυτό το νερό. Κρατήστε το ποτήρι γεμάτο μέχρι να νιώσετε την ενέργεια σας καθαρή και ελεύθερη. Τότε ρίξτε το νερό στην τουαλέτα ή στην αυλή ώστε η αρνητική ενέργεια να μεταμορφωθεί σε αγάπη από την μητέρα φύση.
  1. Κάντε σκοινάκι σαν παιδί
Απαριθμήστε τις λυπητερές ή τις θυμωμένες σκέψεις καθώς κάνετε σκοινάκι όπως τα παιδιά για ένα λεπτό ή περισσότερο. Κάντε το επίσης για να ξεφύγετε από τα άσχημα όνειρα ή όταν ξυπνάτε και νιώθετε γκρινιάρηδες. Ξέρω πως μπορεί να μην αισθάνεστε πως κάνετε κάτι τέτοιο αλλά ξεγελάστε την ενέργεια με το να αυξήσετε την δόνηση που ακτινοβολείτε! ‘
  1. Χτυπήστε παλαμάκια
Περιφερθείτε στο σπίτι σας χτυπώντας παλαμάκια και τραγουδώντας έναν αστείο ρυθμό, ένα χαρούμενο τραγούδι ή ψιθυρίστε το. Αυτό θα αυξήσει την δόνηση σας και θα αποκρούσει τις αρνητικές ενέργειες.
  1. Διώξτε την αρνητική ενέργεια χορεύοντας
Διώξτε την αρνητική διάθεση μακριά ή τις χαμηλότερες ενέργειες που έχουν προσκολληθεί σε εσάς με το να χορέψετε το αγαπημένο σας τραγούδι. Αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την διάθεση σας και θα αυξήσει τη δόνηση σας!
  1. Επαναλάβετε την προσευχή προστασίας (#5) τακτικά.
Επαναλάβετε την προσευχή το πρωί, το βράδυ ή και στο ενδιάμεσο. Μπορείτε επίσης να την γράψετε και να την κρατήσετε στο πορτοφόλι σας ή στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας ή να την γράψετε στο πίσω μέρος της αγαπημένης σας φωτογραφίας.
  1. Χρησιμοποιήστε πεύκο για προστασία
Μόλις κάνετε όλες τις παραπάνω μεθόδους εκκαθάρισης, κόψτε ένα μικρό κομμάτι πευκοβελόνας και βάλτε τη σε ένα βάζο ή σε ένα ποτήρι με νερό. Σκεφτείτε πως η πευκοβελόνα απωθεί και εκφοβίζει αυτές τις χαμηλότερες ενέργειες ώστε να μην ξαναγυρίσουν. Αν την κρατήσετε για λίγο καιρό, αλλάξτε το νερό κάθε μέρα.
  1. Προσέξτε τα λόγια, τις πράξεις και το κάρμα σας
Όταν έχετε μια άσχημη μέρα και νιώθετε αναστατωμένοι, να έχετε γνώση της αρνητικότητας των σκέψεων σας. Η αποστολή αρνητικής ενέργειας στους άλλους θα ανοίξει τις χαμηλότερες ενέργειες κάνοντας τες να επιστρέψουν σε εσάς. Ζητήστε από τον ανώτερο εαυτό σας να σας κάνει πιο ενήμερο αυτές τις φορές, ώστε να είστε ικανοί να αποτραβήξετε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε το γέλιο για να τις καθαρίσετε.
  1. Βρείτε τρόπους να ελαττώστε το άγχος.
Το άγχος είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Αλλά όταν δεν του δίνετε αρκετή σημασία, θα σας οδηγήσει στο να είστε ευαίσθητοι στις χαμηλότερες ενέργειες. Εξαλείψτε το με το να παρέχετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση, υγιεινή διατροφή και γέλιο. Ακόμα και 5 λεπτά την ημέρα φτάνουν.
  1. Σχηματίστε τον αριθμό 8 με κινήσεις για την ενδυνάμωση της αύρας σας
Ενδυναμώστε την αύρα σας με αυτές τις κινήσεις. Περιστραφείτε γύρω σας καθώς κινείτε και τα 2 χέρια σας για να απεικονίσετε το 8 σαν να είστε μαέστρος. Ξεκινήστε από το έδαφος πηγαίνοντας προς τα πάνω καθώς περιστρέφεστε και ξανά κάτω. Σιγουρευτείτε πως έχετε καλύψει όλες τις κατευθύνσεις.
  1. Υιοθετήστε ένα δέντρο
Βρείτε ένα δέντρο στο πάρκο της γειτονιάς σας και κάντε το δικό σας. Γείρετε πάνω στο δέντρο για τουλάχιστον 15 λεπτά και ζητήστε του να τραβήξει οτιδήποτε από το ενεργειακό σας πεδίο και από το σώμα σας που δεν έχει στόχο την αγάπη. Δοκιμάστε το. Δουλεύει!
Η αρνητική ενέργεια είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής και δεν είναι κάτι που πάντα αποφεύγεται.
Το να τρέχετε πάντα μακριά από την αρνητική ενέργεια ώστε να κρατήσετε την θετικότητα σας θα σας κάνει να χάσετε το νόημα της ζωής.
Είναι σαν πάντα να αποφεύγετε να λερώσετε την μπλούζα σας, τότε χάνετε το κομμάτι της διασκέδασης. Και όποτε λερώνεστε, απλά κάντε ένα μπάνιο.
Το κύριο κόλπο του καθαρισμού της αρνητικής ενέργειας είναι η αύξηση της ενέργειας σας με οποιονδήποτε τρόπο δουλεύει καλύτερα για εσάς ώστε να ξεπλύνετε την αρνητική ενέργεια.
Κάποιες φορές το να παραπλανήσετε τον εαυτό σας ώστε να έχει υψηλότερες δονήσεις μπορεί να δουλέψει γιατί όσο υψηλότερες είναι οι δονήσεις τόσο πιο εύκολα μπορούν να διώξουν την αρνητική ενέργεια. Η αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να μείνει σε ένα περιβάλλον με τόσο ψηλές δονήσεις!
Το να μάθετε πώς να διευθύνετε τον εαυτό σας όποτε παρατηρείτε πως η αρνητική ενέργεια χρωματίζει το ενεργειακό σας πεδίο, είναι μια ισχυρή ικανότητα που όλοι χρειάζεται να έχουμε.
awakengr.com
Φωτογραφία: One-Wing-Dragon | deviantart.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα