Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η δύναμη της θέλησης. Ζύγιζε 126 κιλά και έχασε 50 κιλά για το γάμο της. Πως τα κατάφερε χωρίς υπερβολές



Μετά από αμέτρητες αποτυχημένες δίαιτες, η 24χρονη Haley Smith από το Τέξας, κατάφερε να χάσει 50 κιλά σε διάστημα ενός έτους για να είναι αδύνατη στο γάμο της.
Η Smith ζύγιζε 126 κιλά, όταν αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της. Επίσης, είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας που δυσκόλευαν την καθημερινότητά της. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, πονούσε όλο το σώμα της, είχε υψηλή αρτηριακή πίεση, καούρες και υπέφερε από πονοκεφάλους σχεδόν σε καθημερινή βάση.
«Ένιωθα κουρασμένη συνέχεια, ήμουν πολύ αργή, ίδρωνα αμέσως, λαχάνιαζα σχεδόν με τα πάντα. Γι’ αυτό απέφευγα να πηγαίνω στην παραλία και να κάνω δραστηριότητες που ήθελα πάρα πολύ».
Η κοπέλα έτρωγε ανθυγιεινά και μεγάλες ποσότητες για να αντιμετωπίσει έντονα συναισθήματα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. «Έτρωγα όταν ήμουν λυπημένη, όταν βαριόμουν, όταν είχα άγχος ή ακόμη όταν ήμουν χαρούμενη και ήθελα να το γιορτάσω», δήλωσε η Smith.
Έτρωγε πολλά σνακ, πατατάκια και γλυκά.

Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να χάσει κιλά με απαιτητικές δίαιτες, αλλά μετά από λίγες βδομάδες τα παρατούσε.
Αποφάσισε να βάζει μικρούς στόχους κάθε φορά και όταν τους πετυχαίνει να ανεβάζει τον πήχη.
Για αρχή, σταμάτησε να τρώει μετά τις 8 το βράδυ και έτρωγε απ’ έξω μόνο δυο φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια, κατέγραφε το φαγητό που κατανάλωνε για να μην ξεπερνάει τα όρια, αλλά και το νερό που έπινε.
Παράλληλα, άρχισε να γυμνάζεται. Πήγαινε για τρέξιμο τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου μισή ώρα. Σιγά σιγά πρόσθεσε στο πρόγραμμά της ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβια γυμναστική.
Η Smith πλέον πηγαίνει καθημερινά γυμναστήριο και κάποιες φορές ακόμη και δυο φορές την ημέρα.
Η κοπέλα πήρε την απόφαση να ακολουθήσει υγιεινό τρόπο ζωής, όταν είδε τις φωτογραφίες της ημέρας που δέχτηκε πρόταση γάμου από τον άνδρα της, Matt Smith.
«Όταν είδα τις φωτογραφίες, έκλαιγα και ένιωθα ντροπή. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου και ήταν κακό να νιώθω έτσι την ημέρα του γάμου μου. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω για να μην είμαι μόνο μια χαρούμενη νύφη, αλλά γενικότερα ικανοποιημένη με τον εαυτό μου», ανέφερε η Haley Smith.
«Περισσότερο από όλα, ήθελα να διαλέξω ένα νυφικό που θα μου άρεσε, όχι ένα που απλώς θα μου έκανε και θα έκρυβε το σώμα μου».
«Φόρεσα ένα στράπλες νυφικό. Ένιωσα τόσο όμορφη σε αυτό. Αντί να κρύβομαι και να ιδρώνω συνέχεια, είχα αυτοπεποίθηση, ήμουν χαλαρή και απολάμβανα την πιο ευτυχισμένη μέρα μου με φίλους και συγγενείς».

Η κοπέλα έγινε γνωστή από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram για να δείχνει την πρόοδό της. Δημιούργησε το λογαριασμό της για να λειτουργήσει ως κίνητρο και να μην σταματήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσω του λογαριασμού της όμως έδωσε το κίνητρο και σε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την παχυσαρκία. Οι ακόλουθοί της φτάνουν το 1 εκατομμύριο.
«Θα συνεχίζω να ανεβάζω εικόνες, αφού ενθαρρύνω άλλους ανθρώπους. Όλο αυτό άρχισε σαν μια βοήθεια για μένα, αλλά τώρα βοηθάω και άλλους.»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα