Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Oltissis: Το απαγορευμένο βιβλίο των θεών και οι παράξενες θεάσεις




Παρακάτω παραθέτουμε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναφορά που δημοσιεύτηκε και σχολιάσθηκε εκτενώς από ξένα κυρίως forum αλλά και κάποια ελληνικά site. 


Erich Von Daniken

Oι Έλληνες θεοί ήταν εξωγήινοι, λέει ο Erich Von Daniken στο τελευταίο του βιβλίο,
Η Οδύσσεια των Θεών:

Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού."Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων Τιτάνων και δημιούργησε και κατέστρεψε τον κόσμο. 




Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι ελληνικής καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα όντα με εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή έναν φίλο που είναι ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. 



''DRAGONFLY '' DRONE
Photo taken in May 2007 by ‘Rajman1977′ – . Claimed to be taken in Capitola but the pole location was actually traced to Campbell.

(πηγή: http://truthfall.com/exclusive-dragonfly-drone-witness-mufon-isaac-real-prometheus-connection/)

 Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων καμερών στις εγκαταστάσεις που φύλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. Επειδή η δουλειά του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors». Καλώ λοιπόν τον Ted νωρίς το πρωί, και μου είπε ότι αντιμετώπισε είδε ένα από τα drones "Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και σχεδόν σαν να κρυβόταν. 

Dragonfly drone. Photo one of many taken by “Chad”.  Los Gatos
(πηγή: http://truthfall.com/exclusive-dragonfly-drone-witness-mufon-isaac-real-prometheus-connection/)


Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία(συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον άφησαν με τις πληροφορίες και την σκέψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonflyείναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ήταν πίσω από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Είναι μη-άνθρωποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα. 


Dragonfly drone, Bakersfield
(πηγή: http://truthfall.com/exclusive-dragonfly-drone-witness-mufon-isaac-real-prometheus-connection/)

Όταν ο Τέντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που είχε, συμπεριλαμβανομένων της Oltissis, διαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο ''Ancient Greek Gods and Lore Revisted'' δηλ. Αρχαίοι Έλληνες θεοί και μυθολογία  και νοίκιασε το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι. Μέσα σε 48 ώρες, το βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.


Photo by ‘Chad” as strange dragonfly craft ‘flew’ overhead
(πηγή: http://truthfall.com/exclusive-dragonfly-drone-witness-mufon-isaac-real-prometheus-connection/)

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντοπίσαμε αναφορές κάποιων που υποστηρίζουν πως το βιβλίο υπήρξε και γράφτηκε από κάποιον Fredico Ionnides(προφανώς ελληνογενές όνομα) εκδόσεις Locus Solus Press στο Lans της Γαλλίας το 1962. Το βιβλίο είναι αδύνατο πια να εντοπιστεί, εφόσον δεχτούμε ότι υπήρξε. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο παραπάνω ισχυρισμός έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Όσον αφορά τις φωτογραφίες η εκτίμηση μας είναι πως πρόκειται για αυθεντικό υλικό. Δεδομένο πάντως είναι πώς η αρχέγονη ιστορία του κόσμου όχι απλά δεν διδάσκεται, αλλά και αποκρύπτεται εντέχνως από διάφορα κέντρα, κυρίως του εξωτερικού. Η κρίση δική σας.




πηγές:






Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα