Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Βιολογικά εργαστήρια του Πενταγώνου περιβάλλουν τη Ρωσία και όλον το πλανήτη – Για ποιο λόγο;

Το Πεντάγωνο έχει δαπανήσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσει εκατοντάδες βιολογικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.

Υπάρχουν ήδη 400 από αυτά. Βρίσκονται στη Γεωργία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, την Ουκρανία και άλλες χώρες.
Ως αποτέλεσμα, το Πεντάγωνο έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να ελέγχει πλήρως και να επιδρά στη βιολογική και φυτοϋγειονομική κατάσταση στην περιοχή. Οι Αμερικανοί έχουν χτίσει αυτή τη στιγμή βιολογικά εργαστήρια στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ τρία εργαστήρια άνοιξαν πέρυσι στην Αρμενία.
Οι Αμερικανοί έχουν μια απάντηση σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με το θέμα: κάνουν όλα αυτά δήθεν για ευγενείς σκοπούς, δηλαδή για τη βελτίωση της ασφάλειας της αποθήκευσης των υφιστάμενων συλλογών, των ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων παραγόντων που διατηρήθηκαν στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Τα πραγματικά περιστατικά δείχνουν το αντίθετο, όμως. Για παράδειγμα, ένας γενετικά τροποποιημένος ιός της γρίπης των πτηνών αναπτύχθηκε στο ιατρικό κέντρο στην Ολλανδία με την οικονομική βοήθεια του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα, η Ε.Ε. αναγκάστηκε να διαθέσει εκατομμύρια για τον αγώνα κατά του ιού.

Η εφημερίδα Pravda.Ru ζήτησε τη γνώμη ενός εμπειρογνώμονα σχετικά με το θέμα, του Igor Nikulin, ένας εμπειρογνώμονας του Ανώτατου Συμβουλίου Περιβάλλοντος, πρώην μέλος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά και Χημικά όπλα στο Ιράκ και τη Λιβύη.
«Μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που λένε οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ; Ισχυρίζονται ότι τα εργαστήρια που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των παθογόνων. Είναι δυνατόν να αποδείξουν τα λεγόμενα τους;»
«Κάποιος μπορεί να πει το εξής:.. Αν είχαν αποθηκεύσει μόνο τα παθογόνα, δεν θα βλέπαμε τόσες πολλές εστίες από επικίνδυνες ασθένειες τελευταίο καιρό. Το Πεντάγωνο δεν είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση. Φυσικά, μας διαβεβαιώνουν ότι ενεργούν από καλές προθέσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια στην πραγματικότητα. Το ότι υπάρχει ο προϋπολογισμός του αμερικανικού στρατού, δείχνει ότι η δραστηριότητα αυτή δεν έχει καθαρά ανθρωπιστικό σκοπό».
«Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν κλειστά ιδρύματα στο έδαφος της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας που δεν μπορούν να ελέγξουν. Είναι δυνατόν αυτά τα ιδρύματα να επιστρέψουν εκεί απ’ όπου ήρθαν;»
«Είναι δυνατόν, να κλείσει ένα εργαστήριο στη Γεωργία, στο χωριό Alekseevka. Η Ρωσία, που είναι ένα σημαντικός γεωπολιτικός παίκτης, θα πρέπει να εξετάσει το πρόβλημα. Η Ρωσία πρέπει να αναλάβει δράση εντός του πεδίου εφαρμογής του CSTO ΄ώστε να εξασφαλίσει ότι όλα τα κράτη-μέλη θα κλείσουν τις επικίνδυνες εγκαταστάσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.
«Όλα τα παράξενα ξεσπάσματα ασθενειών, ακόμη και η σαλμονέλωση, πρέπει να τεκμηριώνονται. Οι Αμερικανοί είναι έξυπνοι. Μπορούν να κάνουν μια “έκθεση McLaren” από οποιαδήποτε φήμη Η Ρωσίας θα πρέπει να ενεργήσει με παρόμοιο τρόπο. Θα πρέπει να τους πολεμήσουμε με τις δικές τους τεχνικές.
«Κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει τη γεωγραφία του τόπου αυτών των εργαστηρίων. Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε κατάσταση παρατεταμένης σύγκρουσης που μπορεί να μετατραπεί σε ένα πραγματικό πόλεμο ανά πάσα στιγμή. Οι Αφγανοί Ταλιμπάνς διεξάγουν ανατρεπτικές δραστηριότητες κοντά στο Τατζικιστάν. Στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία διαρκούν για πάνω από τρία χρόνια ήδη στο Καζακστάν, οι ισλαμιστές είναι ιδιαίτερα δραστήριοι πρόσφατα. Μια ευκαιρία να κατηγορήσουν τους εξτρεμιστές για όλα είναι πάντα εκεί, για να το θέσω έτσι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι Αμερικανοί δεν χρειάζεται καν να χτίσουν τίποτα, απλά χρησιμοποιούν τα κτίρια της Σοβιετικής εποχής και προσλαμβάνουν τοπικό προσωπικό. Έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς, αλλά εξακολουθούν να προτιμούν να εξοικονομήσουν χρήματα».
πηγή: ANTIMEDIA via Pravda.Ru

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα