Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Εφόδια ...



Καθώς ο παλιός κόσμος αποσυντίθεται καθημερινά και προχωράει ολοταχώς στην κατάρρευση κάτω από το βάρος της νοσηρότητας και της παράνοιας των ιδεών που συνοπτικά εκφράζονται στις έννοιες: "εξουσία πάνω στους άλλους" και "υπηρεσία προς τον εαυτό", όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται. Η τριβή και η πίεση που προκύπτουν καθώς αντιλαμβάνονται σιγά σιγά το αναπόφευκτο γκρέμισμα που έρχεται, στρέφει στην αναζήτηση υψηλότερων ιδανικών και ιδεών. 

Όμως, η πρώτη συνειδητοποίηση αυτού που αφυπνίζεται, καθώς κοιτάζει και παρατηρεί το περιβάλλον του πιο προσεκτικά από κάθε άλλη φορά, επικεντρώνεται στα εμπόδια που υπάρχουν στοιβαγμένα στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Αναρωτιέται πώς και με ποιον τρόπο μπορούν αυτά να ξεπεραστούν και οι άνθρωποι ν`απελευθερωθούν από τις φυλακές των νοητικών πλαισίων που βρίσκονται κλεισμένοι, πώς μπορούν να βοηθηθούν για να βγούν από τον λαβύρινθο του μυαλού τους, να κατανικήσουν τους μυριάδες φόβους τους και να επιτρέψουν στο Φως να γονιμοποιήσει την Καρδιά τους.

Καθώς αντιλαμβάνεται το τεράστιο έργο ανοικοδόμησης που μας περιμένει σε παγκόσμια κλίμακα, η πίστη του δοκιμάζεται και ταλαντεύεται μέσα σε αμφιβολίες και δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα. Ο αναζητητής αναγνωρίζει πλέον ξεκάθαρα το γεγονός ότι η Ανθρωπότητα έχει άμεση ανάγκη από εφόδια ανώτερης ποιότητας, που θα την βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της, να πιστέψει στον εαυτό της και έτσι να τολμήσει εκείνο το αποφασιστικό βήμα εμπρός που θ`αλλάξει μια για πάντα το ρου της Ιστορίας. 


Ο Γαλαξίας που κατοικούμε εισέρχεται ήδη σε μια ζώνη υψηλά φορτισμένων σωματιδίων (φωτόνια), γεγονός αναγνωρισμένο ήδη από επίσημες και ανεπίσημες πηγές ερευνητών και παρατηρητών σε ολόκληρο τον Κόσμο. Υψηλά φορτισμένο είναι κάτι που δονείται σε ανώτερη συχνότητα, ανώτερο κραδασμικό πρότυπο ή ανώτερη οκτάβα από την οκτάβα που η περιοχή μας ήταν μέχρι στιγμής "κουρδισμένη". Αυτό το δονητικό πρότυπο θα συμπαρασύρει καθετί που θα βρίσκεται στην ακτίνα εμβέλειας και επιρροής του και θα το ωθήσει να συντονιστεί μαζί του, κουρδίζοντάς το στην ίδια οκτάβα, κάτι που όπως έχει δοθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις σημαίνει πως ήρθε η ώρα και για τα 4 Βασίλεια της Γαίας (ανθρώπινο, ζωικό, φυτικό, ορυκτό) ν`ανυψωθούν σε μια νέα κατάσταση συνείδησης και βιωματικής εμπειρίας. 

Μεταξύ πολλών άλλων, ένα αποτέλεσμα αυτής της ανύψωσης που θα βιώσουμε θα προκύψει καθώς το εγγενές Φως της Γαίας (δονείται στην 3η διάσταση) θα συγχωνευθεί με το Φως του Αστρικού πεδίου (δονείται στην 4η διάσταση). Τα δύο αυτά φώτα θα ενωθούν με το Φως του Ήλιου και τότε θα σημάνει η αρχή του τέλους της 3ης (χώρος) και της 4ης διάστασης (χρόνος). Στο ανθρώπινο σώμα, η συγχώνευση του Φωτός θα φέρει μια αποκάλυψη που κανένας δεν θα μπορεί να υποτιμήσει. Η έδρα της Συνείδησης στο κέντρο του μετώπου θ`αφυπνιστεί (Τρίτο Μάτι - Ajna chakra) και καθώς η υπέρυθρη και η υπεριώδης χρωματική κλίμακα θα εμφανιστούν στην περιοχή των συνειδητών επαφών μας με το περιβάλλον, θα δούμε ό,τι προς το παρόν παραμένει κρυμμένο.

Όλοι οι παρόντες στη Γαία θα λάβουν την κρούση στη θύρα της Συνείδησης. Οι πιο προετοιμασμένοι και προχωρημένοι θ`ανταποκριθούν άμεσα και μια παγκόσμιας κλίμακας μαρτυρία θα δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στον υλισμό και στον φόβο του θανάτου. Θα γκρεμίσει δισειδαιμονίες αιώνων που καλλιέργησαν και επέβαλλαν οι θρησκείες με τα ψέματα και τον δηλητηριώδη φανατισμό τους, θα εξαφανίσει σταδιακά κάθε αμφισβήτηση αγνωστικισμού και αθεϊσμού, θα μας φέρει σε άμεση επαφή το Αγγελικό Βασίλειο (Ντέβας) και όλους τους αποσαρκωμένους αγαπημένους μας και μια Επανάσταση της Συνείδησης θα κατακλύσει την Ανθρωπότητα καθώς η Ψυχή θα κάνει αισθητή την παρουσία της περισσότερο από ποτέ ως αυταπόδεικτο βιωματικά εμπειρικό γεγονός. Ο παλιός κόσμος δεν θα έχει πλέον έδαφος για να σταθεί και η πρόοδος θα είναι ραγδαία. 

Αυτό, στο σύνολό του, είναι ένα Κοσμικό Γεγονός που ήρθε η ώρα του να εκδηλωθεί και καμία κυβέρνηση, καμία μυστική αδελφότητα που κρύβεται στα παρασκήνια, κανένας στρατός φανατικών δολοφόνων, καμία εγκληματική μαφία δεν είναι ικανή να το σταματήσει. Έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζεται το άνοιγμα του κέντρου της Συνείδησης σε πολλούς αναζητητές και μέχρι το 2025 θα είναι μια αναμφισβήτητη και κοινή πραγματικότητα.

Η ώθηση θα δοθεί παράλληλα και ταυτόχρονα από πολλά και πολύ ιδιαίτερης σημασίας γεγονότα, αυτό είναι μόνο ένα από αυτά. Όλα θα οδηγήσουν την Ανθρωπότητα, ένα προς ένα θα πιέσουν και θα σπρώξουν βίαια πολλές φορές τον παλιό κόσμο για να βγεί στο Φως ώστε όλοι να δούν πόσο ψεύτικος ήταν πάντα, δομημένος πάνω σε αξίες που κανένας πλέον δεν θ`αναγνωρίζει και δεν θα ταυτίζεται.

Ας μην χάνει κανείς το κουράγιο και την πίστη του δίνοντας την δύναμή του στα εξωτερικά φαινόμενα αυτής της περιόδου. Καθετί που τώρα βιώνουμε, πιστοποιεί τον επερχόμενο θάνατο του παλιού κόσμου ο οποίος υπάρχει από κεκτημένη ταχύτητα και μόνο.

Πλησιάζοντας στο Θερινό Ηλιοστάσιο, ας προετοιμάζουν τον εαυτό τους οι αναζητητές να υποδεχθούν ένα ισχυρό κύμα ακτινοβολίας Γάμα που θα μεταμορφώσει την ύλη σε κυτταρικό επίπεδο, για άλλη μια φορά, πιο έντονα από κάθε άλλη φορά.

Ας μην ξεχνάει κανείς, ούτε στιγμή, πως διανύουμε περίοδο εντατικής εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας και η Συνεργασία με τις Κοσμικές και Ψυχικές Δυνάμεις είναι το κλειδί που όλοι έχουμε στην Καρδιά μας. Τώρα, μαθαίνουμε να το χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο και να εφαρμόζουμε ό,τι μας διδάσκει όλο και καλύτερα, όλο και πιο αποτελεσματικά, καθώς η Συνεργασία θα είναι μια από τις βασικότερες ποιότητες και ιδιότητες των κατοίκων της Νέας Γης που γεννιέται.

Καλή Δύναμη σε όλους και όλες !  



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα