Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Να κάνεις ότι σου γεμίζει…




Να κάνεις ότι σου γεμίζει…
Το μυαλό ?
Την τσέπη ?
Το στομάχι ?
Την ντουλάπα ?
Να κάνεις ότι σου γεμίζει το μέσα σου, με καταστάσεις που δεν έχουν αριθμούς για να μετρηθούν. Με καταστάσεις που δεν έχουν διαστάσεις για να χωρέσουν. Που δεν υπάρχει μέγεθος για να υπάρξει ορισμός. Που δεν έχουν τρόπους να περιγραφούν.  Τα νοήματα της καρδιάς είναι αυτά όλα τα παραπάνω. Ενώ τα νοήματα του μυαλού έχουν κόστος αλλά και κοστίζουν, μπορούν να μετρηθούν άρα και να μηδενιστούν.

Ενώ τα νοήματα της καρδιάς δεν είναι καρφιά που πληγώνουν και που σε τρυπάνε. Ότι μας πληγώνει και μας τρυπάει δεν είναι της καρδιάς, αλλά είναι καρφιά. Ότι έχει μονάδα μέτρησης και μεταφέρεται στην καρδιά τότε την καρφώνουμε την καρδιά μας και την μετατρέπουμε σε συλλέκτη πόνου.
Ενώ αν ακολουθήσουμε στη ζωή μας το μονοπάτι μόνο της καρδιάς τότε θα οδηγηθούμε με τρόπο υπέροχο στον δρόμο της Αγάπης. Όπου η Αγάπη είναι ένα σκαλί γνώσης, ελευθερίας, αρμονίας, πληρότητας, αγνότητας και φυσικά χωρίς μέτρο και όρια. Γιατί η αγάπη δεν ορίζει και δεν ορίζεται. Δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο να την μετρήσουμε, ούτε να βρούμε τρόπο να μετρήσουμε όσα ρέουν από την Αγάπη.  

Η Αγάπη όταν εκδηλωθεί, δεν εκδηλώνεται μονομερώς, αλλά είναι παντού και για τα πάντα. Η αγάπη αν δει στραβά, ξέρει να τα καθαρίζει και να τα μετατρέπει. Το μυαλό είναι ο σχηματισμός και η καρδιά είναι ο μετασχηματισμός, δηλαδή ένας ισχυρός μετασχηματιστής που μας ενεργοποιεί το κέντρο θερμότητας μας για να λαμβάνουμε πάντα και στα πάντα το ρεύμα από έναν αστείρευτο ποταμό καθαρού νερού, ρεύμα από αστείρευτη φλόγα ενέργειας και αρμονίας.
Ζήτα από την καρδιά σου και από τον Θεό να σε οδηγήσουν σε αυτή την εσωτερική κατάσταση. Και όταν η κατάσταση αυτή αρχίζει να υπάρχει μέσα σου, τότε όλα αλλάζουν.

Η ζωή έχει γίνει μετρητής πόνου, γιατί εμείς επενδύσαμε στα μέτρα και τα σταθμά.  Όλα αλλάζουν γύρω μας και μας οδηγούν σε αυτό ακριβώς το σημείο, να φύγουμε από όλα όσα ορίζει το μυαλό και να ζητήσουμε να ενεργεί μέσα μας το Άγιο Πνεύμα.

Δωροθέα  


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα