Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Lighthouse final

Αν  ο άνθρωπος δεν αλλάξει ο ίδιος …. αν δε στραφεί εντός του , να αναζητήσει τον ανώτερο εαυτό του…. αν δεν αφήσει στην άκρη το Εγώ του… αν δε μάθει να συγχωράει… αν δε μάθει να αγαπάει ανιδιοτελώς (ανεξάρτητα από θρησκεία , χρώμα ,εθνικότητα  και κοινωνική τάξη)… αν δε είναι ευγνώμων για αυτά τα θεία δώρα ( ζωή, στέγη, οικογένεια, υγεία, πόση και βρώση, εργασία κλπ.) που έχει …. αν δεν είναι ταπεινός…. αν δε συνεργάζεται…. αν δεν πονάει και νοιάζεται για το συνάνθρωπο, τα ζώα, τη φύση…  τότε καμία αναδρομή και ύπνωση δεν πρόκειται να φέρει τον παράδεισο στη γη. Ο παράδεισος είναι μέσα στην καρδιά μας. Είμαστε εδώ στη γη,  για ένα σκοπό – να διδαχτούμε – να μάθουμε –  να έχουμε αυτογνωσία . Είμαστε μαθητές. Είμαστε παρατηρητές.
Όλοι ακολουθούμε ένα στενό και ανηφορικό μονοπάτι ψάχνοντας την κορυφή..  Η αλήθεια του κάθε ενός, όμως, διαφέρει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια βιώματα, την ίδια γνώση, την ίδια εμπειρία. Η γνώση  αποκτιέται κατά τη διαδρομή . Ο κάθε άνθρωπος, κρατά το δικό του κομμάτι – Όλα αυτά τα κομμάτια όταν ενωθούν, ολοκληρώνουν  το “παζλ” . Επαναλαμβάνω, ο  Παράδεισος είναι μέσα στην καρδιά μας.  Εδώ θα γίνει και η Δευτέρα Παρουσία.

 Για να φτάσουμε στο Φάρο της ψυχής μας  και να μπορέσουμε να αναδυθούμε στο Φως, πρέπει πρώτα να βουτήξουμε στο σκοτάδι μας, να αντιμετωπίσουμε τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Μόνο έτσι θα φέρουμε την αρμονία,  την ισορροπία, τη γαλήνη την Ελευθερία (από φόβο και θυμό)  και την Ανάσταση στη ζωή μας
©  Άννα Μαρία Ζαγοριανού
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα