Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Ο τρόπος που τρώτε το φαγητό σας μπορεί επίσης να βοηθήσει να κατευθύνετε το πεπρωμένο σας. Το τι τρώτε και πώς το τρώτε μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο που κυνηγάτε το πεπρωμένο σας. Αν επιθυμείτε να είστε πιο παθιασμένοι στο μέλλον σας, να τρώτε και να πίνετε αφήνοντας τον εαυτό σας σε μια συνειδητή, άγρια, παθιασμένη εγκατάλειψη. Βυθιστείτε στην εμπειρία. Φάτε με τα δάκτυλα σας. Δεν πειράζει αν λερώσετε το πρόσωπο σας με το φαγητό, αν γλύψετε τα δάκτυλα σας και κτυπάτε τα χείλη σας. Απολαύστε τη στιγμή, και με καθόλου ευκαταφρόνητο τρόπο, αυτό στέλνει ένα μήνυμα στο υποσυνείδητο σας ότι αυτό είστε εσείς.
Αν επιθυμία σας είναι να είστε πειθαρχημένοι και οργανωμένοι στη ζωή, τότε χρησιμοποιήστε την ώρα των γευμάτων για να το ενθαρρύνετε αυτό. Να είστε προσεκτικοί με κάθε μπουκιά. Να είστε εσκεμμένοι με τον τρόπο που τρώτε.

Αν θέλετε να έχετε καθαρό μυαλό και να είστε επικεντρωμένοι, επιλέξτε φαγητά που σας δίνουν αυτό το αίσθημα. Ίσως όταν σκέπτεστε την λέξη «καθαρό» σκέπτεστε την κρεατόσουπα. Για την λέξη «επικεντρωμένοι», ίσως να σκέφτεστε ψιλοκομμένα λαχανικά. Αν τρώτε τα φαγητά αυτά έχοντας την πρόθεση να γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο επικεντρωμένοι στη ζωή σας, έτσι θα γίνει.
(Απόσπασμα από το βιβλίο των Denise Linn & Meadow Linn, “The Mystic Cookbook: the secret alchemy of food”)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα