Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Μικρές ειδήσεις για λίγους..
- Το σχέδιο διάσωσης της Γης από τους Nordics* εκτός των άλλων, προβλέπει την μεταφορά του πλανήτη μέσω Μαύρης Οπής, στον γαλαξία της Ανδρομέδας!
Ο ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
- Εάν η Cabal εξακολουθήσει τα άσκοπα παιχνίδια πρόκλησης πολέμων με σκοπό το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας, ο Πούτιν εξουσιοδοτήθηκε από τους Nordics να εξαπολύσει μαζικά προληπτικά πλήγματα με ηλεκτρομαγνητικά όπλα (EMP) εναντίον των χωρών του NATO και των δορυφόρων τους, καταστρέφοντας πλήρως την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική τους δομή, μεταφέροντας τις έναν αιώνα πίσω. Απαραίτητη προϋπόθεση να πληγούν μόνον στρατιωτικοί στόχοι και βάσεις, με όσον το δυνατόν λιγότερα θύματα. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιήθηκε από τους Nordics για το ενδεχόμενο αυτό και ο Τραμπ ήθελε να παραιτηθεί, τον κάλεσαν όμως να παραμείνει στην θέση του για να πετύχει το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας..
- Εκατόν πενήντα χιλιάδες Δράκοι εξακολουθούν να παραμένουν στην Ανταρκτική και υπόγεια του εθνικού πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ. Οι νεαροί Δράκοι βρίσκονται σε έντονη διαμάχη με τους παλαιότερους διότι επιθυμούν συνδιαλλαγή με τις Δυνάμεις του Φωτός, θέλοντας να παραμείνουν στην Γη. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις τους δήλωσαν πως δεν πρόκειται να παραμείνει ούτε ένας στην Γη, ενώ οι Nordics τους υποσχέθηκαν πως αν παραδοθούν, θα τους μεταφέρουν σε ένα πλανήτη που μετέφεραν από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στον Σπειροειδή Γαλαξία, ειδικά για τον σκοπό αυτόν..

- Τα θετικά "κύματα ιάσεως" που αποστέλλουν οι υπόγειοι Agarthians στην επιφάνεια έφτασαν σε πολύ ψηλή ένταση, ενώ ο πλανήτης δέχεται παρόμοια κύματα από το διάστημα, με αποτέλεσμα την πλήρη εξουδετέρωση κάθε αρνητικής ενέργειας. Ήδη, όπως ελέχθη, πολύς κόσμος άρχισε να αισθάνεται θετικά και άρχισαν να παρατηρούνται ιάσεις σε πολλά μέρη του κόσμου..
- Ο προσεχής Σεπτέμβριος είναι ο πλέον κρίσιμος μήνας για το μέλλον της ανθρωπότητας, αφού λήγουν οι προθεσμίες που έβαλαν οι Φωτεινές Δυνάμεις για να τελειώνει αυτή η ιστορία με αυτόν εδώ τον πλανήτη. Αναμένονται η αποκάλυψη και η εμφάνιση εκπροσώπων εξωγήινων πολιτισμών, η εγκαθίδρυση νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και η εξαπόλυση κύματος μαζικών συλλήψεων σε παγκόσμια κλίμακα, μελών ή συνεργατών της Cabal, παιδοφίλων κλπ..
- Σε περίπτωση που ο πλανήτης εκκενωθεί και η ανθρωπότητα μεταφερθεί στους τέσσερις πλανήτες που οι Nordics μετέφεραν στον δικό μας γαλαξία, ουδείς θα αντιληφθεί την διαφορά. Επί πλέον, το σχέδιο διάσωσης της Γης εκτός των άλλων, προβλέπει ακόμα και την μεταφορά του πλανήτη μέσω Μαύρης Οπής στον γαλαξία της Ανδρομέδας!
Nordics*: Ανδρομέδιοι
[Τα παραπάνω λέχθηκαν ψες και προψές από τους
Tolec, Kent Dunn, Dr Mazuli, Saimon Parkes, James Gilliland κ.ά..]

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα