Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Υπό διάλυση ο τουρκικός στρατός: Στο νοσοκομείο εκατοντάδες Τούρκοι φαντάροι από δηλητηρίαση

Υπό διάλυση ο τουρκικός στρατός: Στο νοσοκομείο εκατοντάδες Τούρκοι φαντάροι από δηλητηρίαση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον τουρκικό στρατό, με περισσότερους από 700 φαντάρους να μεταφέρονται στο νοσοκομείο λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Οι Αρχές της γειτονικής χώρας συνέλαβαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας τροφοδοσίας που προμήθευσε φαγητό, με την οργή της κοινής γνώμης να ξεχειλίζει.

Ο επικεφαλής της εταιρείας Ρότα Γεμεκτσιλίκ, που προμήθευσε τα εν λόγω γεύματα σε μια στρατιωτική βάση στην επαρχία Μανίσα στο δυτικό τμήμα της Τουρκίας συνελήφθη στην Άγκυρα και προφυλακίστηκε, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.


Πέρα από τον διευθύνοντα σύμβουλο, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, περίπου 40 άτομα συνελήφθησαν, μετά την διακομιδή σε νοσοκομείο 731 στρατιωτών την Παρασκευή το βράδυ, οι οποίοι υπέφεραν από στομαχικούς πόνους και ζαλάδες αφού έφαγαν τα εν λόγω γεύματα.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν στρατιώτες να σφαδάζουν από τους πόνους σε χώρους του νοσοκομείου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις της κοινής γνώμης καθώς το συγκεκριμένο στράτευμα εμπλέκεται σε μάχες στα νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας και στα βόρεια της Συρίας.

Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων περιστατικών.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα