Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

μπορώ να παρω τον πρωην μου πισω με το νομο της ελξης?

Αποτέλεσμα εικόνας για μπορώ να παρω τον πρωην μου πισω με το νομο της ελξης?


μπορώ να παρω τον πρωην μου πισω με το νομο της ελξης? 


οσοι ασχολείστε με το νομο της ελξης ξέρετε την απάντηση! 


ΝΑΙ λειτουργεί! 

Εδώ είναι ένα άρθρο που βρήκα πολύ χρήσιμο: 


Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι "Μπορείς να προσελκύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο χρησιμοποιώντας το νόμο της έλξης;" Τα καλά νέα είναι ΝΑΙ μπορείτε να προσελκύσετε οπουδήποτε συγκεκριμένο πρόσωπο στη ζωή σας σε μια σχέση που θα επιλέξετε και με επιτυχία. 

Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα όλων σε το ολόκληρο το σύμπαν. Όταν πρόκειται για τα χρήματα, τις θέσεις εργασίας, και τόσα άλλα πράγματα οι άνθρωποι δεν έχουν και τόσο μεγάλη δυσκολία να να προσελκύσουν . Σε θέματα της καρδιάς, αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε ο πόνος είναι μέγιστος. Οταν αγαπάς, το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο για σενα, ακόμα και ολόκληρος το κόσμος δεν μπορεί να υποκαταστήσει το εν λόγω πρόσωπο. Τώρα δεν έχω τη μεγάλη ειδήση για σας σήμερα. Ναι, μπορείτε να προσελκύσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο που είστε ερωτευμένος . Έτσι σήμερα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι απολύτως συνεπαρμένος και απλώς ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. 

Επιθυμία και απόγνωση - Θα πρέπει να αφήσετε την απελπισία 

Ενώ η επιθυμία είναι μια ιερή ενέργεια, μια ενέργεια δημιουργίας, η απελπισία είναι ακριβώς το αντίθετο, μια καταστροφική ενέργεια. Όταν η επιθυμία είναι ανικανοποίητη το κενό θα εξαγορασθεί από την απελπισία. Ενώ η επιθυμία είναι μια καθαρή και καλή ενέργεια, η απελπισία είναι μια ισχυρή αρνητική ενέργεια.Η επιθυμία δημιουργεί τις δονήσεις σε σας για να προσελκύσετε, η απόγνωση δημιουργεί ακριβώς της αντίθετες δονησεις , να αποκρούσετε Όταν ερωτευτήκατε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο ιερός σπόρος της επιθυμίας σπάρθηκε για σας. Για το λόγου ό, τι όταν η επιθυμία ειναι ανεκπλήρωτη γίνετε απόγνωση προσπεραστε την . Έτσι το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε την απελπισία. Διαγραφή όλης της απόγνωσης 




Πώς να διαγράψετε την απόγνωση; 
Ο ευκολότερος τρόπος για να διαγράψετε την απελπισία είναι να το ξεχάσετε . Παραδοθείτε στο φως της θείας αγάπης του Σύμπαντος. Φανταστείτε το όμορφο φως της θείας αγάπης, ενα καθαρό ακτινοβόλο φως αγάπης. Παραδοθείτε σε εκείνο το όμορφο αστραφτερό φως. Αυτό το φως που σας εχει δημιουργήσει, σας έδωσε ό, τι έχετε , και ότι το φως απλα σας αγαπά , δεν έχει σημασία τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Αυτό το φως είναι επιεικής, 100% με αγνή αγαπη και αρκετά ισχυρό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια όμορφη πραγματικότητα πέρα ​​από κάθε φαντασία . Όταν ερωτευτείτε το φως σας ενημερώνει σιωπηλά τι να κάνετε , μόνο αν μπορειτε να ακούσετε . Ας ξεχασετε τα παντα , παρά δείτε και να αρχίστε απο την αρχη . Σήμερα υποταχθείτε σε ενα θεϊκό φως και επιβεβαιώστε τον εαυτό σας οτι πρεπει ξεχασετε , να παραδοθείτε και να επιτρέψετε στο Θείο Φως να δημιουργήσει ένα λαμπρό μέλλον, μια φωτεινή ζωή και αγάπη για εσάς. Αποδεχθείτε την θεία βούληση, διότι η θεία βούληση θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο ευτυχισμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. 

Μόλις το κάνετε αυτό το μέρος διασκέδασης αρχίζει. 

Δημιουργώντας μια όμορφη ερωτική ζωή 
Μόλις έχετε αφήσει να πάει ενα μήνυμα σε αυτό το πρόσωπο, έχετε δώσει ένα πολύ δυνατο και ισχυρό μήνυμα στο Σύμπαν και είστε έτοιμοι για την αγάπη στη ζωή σας. Αν στο παρελθόν η αγάπη σας ήταν μονόπλευρη τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια πολύπλευρη σχέση. Είστε ένας σούπερ ήρωας σας στο θέατρο του νου. Η ταινία σας είναι στο μυαλό σας και η ταινία σας δημιουργεί την πραγματικότητά σας. Έχετε 100% έλεγχο στη φαντασία σας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη γνωση για να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα της επιλογής σας. 

Τώρα πλέον απλά φανταστείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο οτι σας αγαπαει . Νωρίτερα θα ήταν μια μονοπλευρη αγάπη τώρα φανταστείτε τον εραστή σας οτι είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί σας. «ο αγαπημένος σας σας αγαπά", η επιθυμία σας ικανοποιείται. Πως αισθάνεσαι; Πείτε στον εαυτό σας μια επιβεβαίωση 1000 φορές "_______ με αγαπά "Δείτε τι συμβαίνει στις επόμενες 5-7 ημέρες. Δείτε τη μετατόπιση της ενέργειας. Παρατηρήστε πως αισθάνεστε Κοιτάξτε τον εραστή σας είναι ερωτευμένος μαζί σας. Κρατήστε μια καρτέλα με τα συναισθήματα. Πως αισθάνεστε;κρατήστε μια καθαρή εικονα στο μυαλό σας, πως κάνετε έρωτα με τον εραστή σας. Πως αισθάνεστε; 

Αν κάνετε τα παραπάνω σωστά θα συνειδητοποιήσετε και θα γελάτε με τον εαυτό σας,γιατι ήμουν τόσο απελπισμένος ; Και μόλις το κάνατε καλά, ο κόσμος σας ανοίγει. Αισθάνεστε πιο ισχυροί. Αν το κάνετε αυτό σωστά θα αισθανθείτε σαν νικητής και τον κόσμο σας από τις επιλογές σας να ανοίγει. Σίγουρα θα αναρωτιέστε ; Γιατί δεν μπορουσα να το ξεχασω πριν ; 

Αποστολή αγάπης 
Ενώ οι παραπάνω τεχνικές ειναι για να σας βγάλουν από το λάκκο των απελπισμένων συναισθήματων και να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν νικητής, έτσι ώστε θετικές σκέψεις και τα συναισθήματά θα ερθουν και θα σας κανουν να συνειδητοποιήσετε πόσο θελετε το εν λόγω πρόσωπο λόγω της αγάπης ή επειδή ήθελε να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Σε πολλές περιπτώσεις, η απόγνωση για να γυρισει πισω δεν είναι λόγω της αγάπης, αλλά λόγω της μια αίσθησης κατάκτησης. Έτσι τώρα ξέρετε στην καρδιά σας εάν αγαπάτε πραγματικά το άλλο πρόσωπο ή όχι. Εάν ειναι αγάπη \ μόλις επιτρέψατε στο Σύμπαν να σας παραδώσει την καλύτερη παλμική αντιστοιχία για σας. 

Τώρα αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για όσους αγαπούν 
Η αγάπη - η δύναμη πίσω από τη δημιουργία 
Πρεπει να καταλαβετε αυτο Με αγάπη μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε, να κερδίσει την καρδιά οποιουδήποτε , το μυαλό και την ψυχή. Κάθε μέρα για τουλάχιστον 10 λεπτά να καθίσετε και να στείλετε σκέψεις αγαπης για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Φανταστείτε ότι έχετε ήδη μια σχέση μαζί του Ο εραστής σας σας αγαπά εντελώς. 

Φανταστείτε ένα ροζ σφαίρα ενέργειας αναμεσα στα χέρια σας μεσα στην οποία βλέπετε οτι έχετε ήδη τη σχέση της επιλογής σας. Σε αυτή την μπάλα μπορείτε να δείτε εσεάς και τον εραστή σας. Αυτή η μπάλα μπορεί να περιέχει μόνο αγνή και καλή ενέργεια αγάπης. Σημειώστε τα λόγια, τις σκέψεις, το είδος της σχέσης που έχουν και οι δύο σε αυτή τη μπάλα. Τώρα ξεχαστε τη ροζ μπάλα. Αφήστε τη να ρέει μακριά στο Σύμπαν. 

Αφήστε οποιαδήποτε προσκόλληση. Και αν το κάνετε σωστά θα είστε ήδη σε ένα πεδίο όπου μπορείτε να νιώσετε τα συναισθήματα της σχέσης και αγαπης για τον εραστή σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες Βεβαιώστε τον εαυτό σας, στο θεϊκό φως μου". «Έχω μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη για το θεϊκό φως μου". 

Θυμηθείτε αυτό πολύ καθαρη δηλωση Πρόθεση που μπορείνα συμβε μονο όταν στα συναισθήματα δόνησης το επίπεδο είναι υψηλό.Η απελπισία είναι σαν ένα βαθύ πηγάδι, έχει μια-χαμηλή δόνηση.Η αγάπη και Ευγνωμοσύνη έχουν την υψηλότερη δόνηση. 

Αν το κάνετε αυτό τα συναισθήματά σας σε αυτό το σημείο του χρόνου, θα πρέπει να είναι: 
1. μηδέν απόγνωση. Σίγουρα θα αναρωτιέστε όπου έχει εξαφανιστεί; 
2. εξαιρετικά ευτυχής γιατί έχετε δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και πιστευετε και θεωρείτε ότι είναι ζωντανη 
3. μια τέλεια ευτυχισμένη σχέση ανάμεσα σε εσάς και το Σύμπαν, που μπορείτε μονο εσεις να εχετε έχουν Ευχαριστήστε το Σύμπαν. 

Η τέλεια σχέση σας θα εκδηλωθεί με κάθε βεβαιότητα. 60.000 σκέψεις την ημέρα είναι το κάρμα σκέψης σας. Εάν η αγάπη και η ευγνωμοσύνη είναι στο 80% αυτό το κάρμα σκέψης δεν μπορείτε την ομορφη σχέση που θα δημιουργήσετε, Ειναι πολύ πέρα από τη φαντασία σας.


o-nomos-tis-elksis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ξεκίνησα από σημερα..Όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!!ποσο δυσκολα είναι τα πιο εύκολα πράγματα
    Έχω μια ερώτηση.. 1000 φορές χρειάζεται να λέμε ότι ο τάδε μας αγαπα;Η απλά 1000 φορές με αγαπά
    Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα
    Ευχαριστώ πολυ και εύχομαι από καρδιάς σε όλους να βρούμε την ευτυχία που αξιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα