Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΈΚΠΛΗΞΗ: Ποιος συμμετείχε στη φετινή συνάντηση της Bildergerg για πρώτη φορά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΈΚΠΛΗΞΗ: Ποιος συμμετείχε στη φετινή συνάντηση της Bilderberg για πρώτη φορά

Όπως κάθε χρόνο από το 1954, σημαίνοντα μέλη της Bilderberg – συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων – συναθροίστηκαν πίσω από κλειστές πόρτες για να συζητήσουν off-the-record μια σειρά παγκόσμια ζητήματα και να καταστρώσουν τη στρατηγική της παγκόσμιας ελίτ

Τα μέτρα ασφαλείας για μια ακόμα φορά υψηλά. Η φετινή συνεδρίασή της πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Ιουνίου στο Chantilly VA, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Η φετινή δηλωμένη θεματολογία ήταν:
  • Η Διοίκηση Trump: Μια αναφορά προόδου
  • Διατλαντικές σχέσεις: επιλογές και σενάρια
  • Η υπερατλαντική αμυντική συμμαχία
  • Η κατεύθυνση της ΕΕ
  • Μπορεί η παγκοσμιοποίηση να επιβραδυνθεί;
  • Εργασία, εισόδημα και μη πραγματοποιημένες προσδοκίες
  • Ο πόλεμος στην πληροφόρηση
  • Γιατί ο λαϊκισμός μεγαλώνει;
  • Ρωσία στη διεθνή τάξη
  • Η Εγγύς Ανατολή
  • Πυρηνικός πολλαπλασιασμός
  • Κίνα
  • Τρέχοντα γεγονότα
Στο θέμα “πολέμου” της πληροφόρησης ίσως κολλάει και η συμμετοχή του μόνιμου έλληνα θαμώνα, Αλέξη Παπαχελά, της Καθημερινής. Και όχι μόνο… Και του ΣΚΆΙ. Και… όχι μόνο… Κι άλλων ιστολογίων που δείχνουν φιλικές σχέσεις και άριστες συνεργασίες…
Οι δυο φετινές ελληνικές συμμετοχές:

Papahelas, Alexis (GRC), Executive Editor, Kathimerini Newspaper
Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, Titan Cement Co.
ΕΔΩ όλη η λίστα των συμμετεχόντων.
Οπότε όπως βλέπετε, η Λέσχη Bildergerg κηρύττει και επίσημα πλέον τον πόλεμο στην πληροφόρηση. Με… “στρατηγικό εκπρόσωπο” τον Αλέξη Παπαχελά της Καθημερινής, αναμένονται νέες κόντρες για το τι είναι “ψευδής είδηση” και τι είναι “hoax” στην Ελλάδα. Τι είναι “Ελληνικό hoax” που τις περισσότερες φορές δεν είναι “ελληνικό” αλλά παγκόσμιο, όπως το θέμα των εμβολιασμών, των αεροψεκασμών, το ρόλο των Rothchilds στην παγκόσμια οικονομία και πολλά άλλα.
Αλλά ο “special guest” της φετινής χρονιάς δεν είναι ο Παπαχελάς. Είναι κάποιος που ίσως κάποιοι ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα ήταν προσκεκλημένος στη συνάντηση της παγκόσμιας ελίτ. Έτσι στη μυστικοπαθή τριήμερη σύνοδο κορυφής της ελίτ των πολιτικών, οικονομικών και ΜΜΕ, η οποία συγκεντρώνει τους ηγέτες διαφόρων επιχειρηματικών και στρατιωτικών κλάδων και μυστικών οργανισμών, όπως του ΔΝΤ, της φαρμακευτικής, της Παγκόσμιας Τράπεζας, μεγάλων εταιρειών κ.λ.π. βρέθηκε προσκεκλημένος και ο διευθυντής του CERN!
H… εξήγηση που δίνεται από το ίδιο το CERN, είναι αυτό που λένε… Τώρα που μου εξήγησες το έκανες χειρότερο. Εν ολίγοις, μας λένε ότι το CERN, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, που αποτελεί ουσιαστικά το ευρωπαϊκό αντίστοιχο της Αμερικανικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, όπου οι επιστήμονες της μελετούν τη φύση της πραγματικότητας μας και τη δομή του σύμπαντος, ελπίζοντας να βρουν το σωματίδιο του «Θεού», πήγαν εκεί για να συζητήσουν τι τρέχει με τα μυστικά κονδύλια των ΗΠΑ που αφορούν στους πολέμους. Για τους “Μαύρους Προϋπολογισμούς” που κάνουν να αγνοούνται τρισεκατομμύρια δολάρια.
Μας λένε ότι τα έργα αυτά βρίσκονται μέσα στη σφαίρα των προγραμμάτων «ειδική πρόσβαση Unacknowledged» και απαλλάσσονται από τις συνήθεις απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων. Το STARGATE είναι ένα από αυτά. Αυτός είναι ο λόγος που η παρουσία του CERN σε ένα τέτοιο συνέδριο είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Η έρευνά τους επηρεάζει σημαντικά την ακαδημαϊκή κοινότητα σε όλο τον κόσμο, σημειώνουν.
Τι άλλο μας λένε;
Δεδομένης της παρουσίας υπηρεσίας πληροφοριών στη Bilderberg, η οποία ξεκίνησε με τον πρώην διευθυντή Walter Bedell Smith, και τα πολλά  αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που δείχνουν στενή σχέση μυστικών υπηρεσιών με κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης – των οποίων οι κεφαλές έχουν επίσης μια ισχυρή παρουσία στη Bilderberg – καθίσταται σαφές ότι η πραγματική επιστήμη είναι στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ.
Είναι επίσης περίεργο δεδομένου του γεγονότος ότι η διάσκεψη Bilderberg σε μεγάλο βαθμό συνδέεται με παράξενου τύπου απόκρυφα τελετουργικά με τη μορφή ανθρωποθυσιών κι άλλα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ένα ψεύτικο βίντεο με ανθρωποθυσίες στην πραγματικότητα γυρίστηκε στο CERN πριν από λίγο καιρό.
Ίσως είναι απλά μια ενημερωμένη έκδοση, ή μια σύντομη για την παγκόσμια ελίτ για μια νέα ανακάλυψη ή κάτι άλλο; Τούτου λεχθέντος, σίγουρα ενδιαφέρον να εξετάσουμε και να συζητήσουμε.
Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος της επιστήμης βρίσκεται και έχει διατηρηθεί κάτω από το ραντάρ και, ταυτόχρονα, σκόπιμα γελοιοποιείται στην επικρατούσα τάση για να κρύψει την πραγματικότητα του ακόμη περισσότερο.
Τι είδους τεχνολογία βρίσκεται μέσα στον κόσμο του απορρήτου, και τι χρησιμοποιείται; Τι είδους τεχνολογία, για παράδειγμα, έκανε χρήση η Εθνική Υπηρεσία Αναγνώρισης (National Reconnaissance Office) για 30 χρόνια, όταν η ύπαρξή της παρέμεινε κρυφή;
Τον Σεπτέμβριο του 1992, το Υπουργείο Άμυνας αναγνώρισε την ύπαρξη της National Reconnaissance Office, ένα γραφείο που ιδρύθηκε το 1961 για να διαχειριστεί την ανάπτυξη και τη λειτουργία των δορυφορικών συστημάτων αναγνώρισης του έθνους. (Πηγή)
Την επόμενη φορά που θα εξετάσουμε τα UFO, τους παράλληλους κόσμους, τα πολλαπλά σύμπαντα, τις εναλλακτικές διαστάσεις, και πολλά άλλα, μην βιαστείτε να τα απορρίψετε ως θεωρίες συνωμοσίας. Πληροφορίες για τον κόσμο μας και τι συμβαίνει σε αυτόν ήταν και θα συνεχίσουν να είναι απόκρυφες από εμάς και από ομάδες όπως αυτές που συγκεντρώνονται στο Bilderberg.
Έχουν και πολύ θράσος και κακής ποιότητας χιουμοράκι, δεν μπορείτε να πείτε. Τώρα δείτε και το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο. Παρακαλώ μην μου ζητάτε υποτιτλισμούς. Απολύσαμε τον μεταφραστή, μαζί με την οικιακή βοηθό, τον οδηγό, την μασέρ, την μαγείρισσα και τον κηπουρό, για… λόγους οικονομικούς 🙂


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα