Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο Παράδεισος επί της Γης(4 Συμφωνίες) Μέρος 11ο

2017-06-25 Ballerina Felicie  Victor by SteveBecke



ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ σε όλη σας τη ζωή.

Αυτή είναι η αρχή μιας και­νούργιας κατανόησης του κόσμου, ενός νέου ονείρου.

Το όνειρο που ζείτε είναι δικό σας δημιούργημα. Είναι ο τρόπος που εσείς αντιλαμβάνεστε την πραγ­ματικότητα κι άρα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Έχετε τη δύναμη να πλάσετε την κόλαση κι έχετε τη δύναμη να πλάσετε τον παράδεισο. Γιατί να μην ονειρευτείτε ένα διαφορετικό όνειρο; Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε το μυαλό, τη φαντασία και τα συναισθήματα σας με στόχο το όνειρο ενός παραδείσου;

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και θα συμβεί κάτι εκπληκτικό.

Φανταστείτε ότι έχετε την ικανότη­τα να δείτε τον κόσμο με διαφορετικά μάτια, όποτε το θελήσετε.

Κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας, βλέπετε τον κόσμο γύρω σας με διαφορετικό τρόπο.

Κλείστε τώρα τα μάτια, έπειτα ανοίξτε τα πάλι και κοιτάξτε έξω απ' το παράθυρο σας.

Αυτό που θα δείτε είναι αγάπη να αναβλύζει από τα δέντρα, να αναδύεται από τη γη, να εκπέμπεται μέσα απ' το φως. Θα αντιληφθείτε την αγάπη σε όλα τα πράγματα γύρω σας. Αυτή είναι η κατάσταση της μακαριότητας. Αντιλαμβάνεστε άμεσα την αγάπη σε κάθε τι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας και των ανθρώπων γύρω σας. Ακόμα κι όταν οι άλλοι εί­ναι οργισμένοι ή δυστυχισμένοι, πίσω από αυτά τα συναισθήματα εσείς μπορείτε να διακρίνετε ότι κι αυτοί ακόμα στέλνουν αγάπη.

Χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας και τον και­νούριο τρόπο να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, θέ­λω να δείτε τον εαυτό σας να ζει ένα νέο όνειρο, μια νέα ζωή — μια ζωή στην οποία δεν θα χρειάζεται να δικαιολογήσετε την ύπαρξή σας και στην οποία θα είστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας.


Φανταστείτε ότι σας έχει δοθεί η άδεια να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Η ζωή σας δεν επιφυλάσσει πια την παραμικρή σύ­γκρουση με τον εαυτό σας ή με τους άλλους.

Φανταστείτε ότι ζείτε χωρίς να φοβάστε να εκ­φράσετε τις επιθυμίες σας. Γνωρίζετε τι δεν θέλετε, γνωρίζετε τι θέλετε και πότε το θέλετε. Είστε ελεύ­θεροι να αλλάξετε τη ζωή σας και να της δώσετε τη μορφή που πραγματικά επιθυμείτε. 

Δεν φοβάστε να ζητήσετε αυτό που έχετε ανάγκη, δεν φοβάστε να πείτε ναι ή να πείτε όχι.

Φανταστείτε ότι ζείτε δίχως την αγωνία της κρί­σης των άλλων. Δεν προσαρμόζετε πια τη συμπερι­φορά σας σύμφωνα με το τι πιθανόν να πιστεύουν οι άλλοι για σας. Δεν αισθάνεστε πια υπεύθυνοι για τις γνώμες των άλλων. Δεν νιώθετε την ανάγκη να ελέγ­ξετε κανέναν, ούτε κανείς ελέγχει εσάς.

Φανταστείτε ότι ζείτε δίχως να κρίνετε τους αν­θρώπους γύρω σας. Μπορείτε εύκολα να συγχωρή­σετε και να ξεχάσετε τις κρίσεις που κάνατε στο παρελθόν. Δεν αισθάνεστε πια την ανάγκη να έχετε δίκιο, ούτε την ανάγκη να αποδεικνύετε ότι οι άλλοι κάνουν λάθος. Σέβεστε τον εαυτό σας και τους άλ­λους και, σε αντάλλαγμα, σας σέβονται κι εκείνοι.

Φανταστείτε ότι ζείτε αγαπώντας ακόμα κι όταν δεν σας αγαπούν. Δεν σας τρομάζει πια η απόρριψη και δεν νιώθετε την ανάγκη της αποδοχής. Μπορεί­τε να πείτε «σ' αγαπώ» χωρίς ντροπή και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μπορείτε να προχω­ρήσετε μπροστά με την καρδιά ορθάνοιχτη, δίχως να φοβάστε μήπως πληγωθείτε.


Frozen Fantasy - Anna/Kristoff (FF/Frozen Mashup) by SteveGibson


Φανταστείτε ότι ζείτε χωρίς να φοβάστε να δια­κινδυνεύσετε ή να εξερευνήσετε τη ζωή. Δεν έχετε την αγωνία της απώλειας. Δεν φοβάστε να ζείτε μέ­σα στον κόσμο και δεν φοβάστε να πεθάνετε.

Φανταστείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι. Αγαπάτε το σώμα σας ακριβώς όπως εί­ναι και το ίδιο αγαπάτε και τα συναισθήματά σας. Ξέρετε ότι είστε τέλειος/α ακριβώς όπως είστε.

Ο λόγος για τον οποίο σας ζητώ να φανταστείτε όλα αυτά τα πράγματα είναι γιατί είναι όλα απολύ­τως δυνατά!

Είστε σε θέση να ζήσετε σε μια κα­τάσταση χάριτος, σε κατάσταση ευδαιμονίας, στο όνειρο του παραδείσου.

Για να βιώσετε, όμως, ένα τέτοιο όνειρο, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τη σύστασή του.

Μονάχα η αγάπη έχει τη δύναμη να σας φέρει σε αυτή την κατάσταση της ευδαιμονίας. Το να βρίσκε­ται σε αυτήν κανείς είναι σαν να είναι ερωτευμένος. Όταν είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε ευδαίμονες.

Πετάμε στα σύννεφα. Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη όπου κι αν πάμε. Είναι πέρα για πέρα εφικτό να ζει κανείς έτσι αδιάκοπα. Είναι εφικτό, επειδή υπάρ­χουν άνθρωποι που το έχουν πετύχει και δεν είναι διαφορετικοί από σας. Ζουν μέσα στη μακαριότητα, επειδή έχουν αλλάξει τις συμβάσεις τους και βλέπουν ένα αλλιώτικο όνειρο.

Μόλις διαπιστώσετε τι σημαίνει να βιώνετε μια κατάσταση ευδαιμονίας, θα ενθουσιαστείτε. Θα ξέ­ρετε πια ότι ο παράδεισος επί της γης είναι εφικτός — ότι μπορεί αληθινά να υπάρξει. Από τη στιγμή που θα το γνωρίσετε αυτό, από τη στιγμή που θα κα­ταλάβετε ότι μπορείτε να παραμείνετε σε αυτό τον παράδεισο, από σας εξαρτάται να το πράξετε.

Πριν από δυο χιλιάδες χρόνια, ο Ιησούς μίλησε για τη βα­σιλεία των ουρανών, για τη βασιλεία της αγάπης, αλ­λά οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι να τον ακούσουν. «Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς», έλεγαν. «Η δική μου καρδιά είναι άδεια. Δεν νιώθω την αγάπη στην οποία αναφέρεσαι, ούτε τη γαλήνη που εσύ ισχυρί­ζεσαι ότι έχεις». Εσείς δεν χρειάζεται να το πείτε αυτό.

Φανταστείτε μόνο ότι το χριστιανικό μήνυμα της αγάπης είναι μέσα στις δυνατότητές σας και θα ανακαλύψετε ότι σας ανήκει.

Ο κόσμος είναι ωραίος, θαυμαστός. Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ εύκολη όταν έχετε κάνει την αγάπη τρόπο ζωής. Μπορείτε να αγαπάτε διαρκώς. Είναι στο χέρι σας. Ίσως να μην έχετε φανερούς λόγους να αγαπήσετε, αγαπώντας, όμως, θα νιώσετε σίγουρα ευτυχισμένοι. Η αγάπη είναι μια πράξη που παράγει ευτυχία. Η αγάπη θα σας χαρίσει εσωτερική γαλήνη. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα πράγματα.

Έχετε τη δύναμη να τα βλέπετε όλα υπό το πρί­σμα της αγάπης. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμ­βάνεστε ότι η αγάπη υπάρχει παντού γύρω σας. Όταν ζείτε έτσι, διαλύεται η ομίχλη μέσα στο μυαλό.

Το μιτότε(ψευδαίσθηση)εξαφανίζεται μια για πάντα. Αυτό αναζη­τεί ο άνθρωπος αιώνες τώρα. Χιλιάδες χρόνια ψά­χνουμε την ευτυχία. Η ευτυχία είναι ο χαμένος μας παράδεισος. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ κι αυτή η διεργασία αποτελεί μέρος της εξέ­λιξης του ανθρώπινου νου. Αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για έναν τρόπο ζωής απόλυτα εφικτό.

Ο Μωυσής τον ονόμασε Γη της Επαγγελίας, ο Βού­δας τον αποκάλεσε Νιρβάνα, ο Ιησούς Παράδεισο. Οι Τολτέκοι τον λένε Νέο Όνειρο.

Δυστυχώς, η ταυτότητά σας είναι αναμεμιγμένη στο όνειρο του πλανήτη. Όλα τα πιστεύω και οι συμβάσεις σας βρίσκονται εκεί, μέσα στην ομίχλη.  

Νιώθετε την πα­ρουσία του παράσιτου κι έχετε την εντύπωση ότι το παράσιτο είστε εσείς. Αυτό σας δυσκολεύει να απα­γκιστρωθείτε — να διώξετε το παράσιτο και να δη­μιουργήσετε τον απαιτούμενο χώρο για να βιώσετε την αγάπη.

Είστε εθισμένοι στον Κριτή και το Θύμα. Ο πόνος σάς κάνει να νιώθετε ασφαλείς, επειδή τον γνωρίζετε τόσο καλά.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποφέρε­τε. Υποφέρετε μόνο και μόνο επειδή εσείς το έχετε επιλέξει. Αν κοιτάξετε τη ζωή σας, θα βρείτε πολλές δικαιολογίες για να υποφέρετε, αλλά κανέναν καλό λόγο. Το ίδιο ισχύει και για την ευτυχία. Ο μόνος λό­γος για τον οποίο είστε ευτυχισμένοι είναι επειδή εσείς το επιλέξατε. Η ευτυχία είναι επιλογή — το ίδιο και ο πόνος.

'Ισως να μην μπορούμε να γλιτώσουμε από το πε­πρωμένο των θνητών, έχουμε όμως μια επιλογή: είτε να υποφέρουμε το πεπρωμένο μας είτε να απολαύ­σουμε το πεπρωμένο μας. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον πόνο και την ευτυχία. Ανάμεσα στην κόλαση και τον παράδεισο. Εγώ επιλέγω να ζω στον παράδεισο. Εσείς;


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα