Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ 1-0


Διαβάζω στην Βικιπαίδεια:
“Η μελέτη της ελληνικής γλώσσας μέσα από τις πηγές που επιβιώνουν στην προφορική εκφορά της γλώσσας και τα γραπτά τεκμήρια, μας επιτρέπει να διατρέξουμε την εξελικτική πορεία της γλώσσας, να εντοπίσουμε την ινδοευρωπαϊκή της καταγωγή, τους αρχαϊσμούς, τα προελληνικά δάνεια και να επισημάνουμε την εμφάνισή της κατά τη μυκηναϊκή εποχή”.
Όλα αρχίζουν από την...Ινδοευρώπη!!!!
Προσπάθησα λοιπόν κι εγώ ως καλός και ευκολόπιστος άνθρωπος να εργαστώ σκληρά για να εξετάσουμε μαζί αυτό: “Να εντοπίσουμε την ινδοευρωπαϊκή της καταγωγή"!!!!
Ποια είναι αυτή η..Χώρα;
Η.. Ινδοευρώπη και δεν την γνωρίζω, ούτε κανένας χάρτης την έχει;
Που την είδατε;;;;;
Ποιοι οι κάτοικοί της;
Από κει δηλαδή που "κατάγεται" τάχα η Γλώσσα μας και μεις οι ίδιοι!!!
Επειδή βαρέθηκα να ακούω ανοησίες, τόσο από τις Βικιπαίδειες των σκοπιμοτήτων, όσο και από καλοθελητές που αναπαράγουν το ψεύδος (είτε εκουσίως, είτε ακούσια), όλα θα αρχίσουν να ΛΑΜΠΟΥΝ, όταν ΝΟΗΣΟΥΜΕ τούτο:
Η Ελληνική Γλώσσα γεννήθηκε στον γεωγραφικό χώρο της σημερινής Ελλάδος και παραλίων της Μεσογείου, Μικράς Ασίας, Εγγύς Ανατολής, Αιγύπτου, Σικελίας και Νοτίου Ιταλίας μέχρι των στηλών του Γιβραλτάρ, για να μην είπω και βορειότερον.
Μιλήθηκε, γράφηκε, τραγουδήθηκε από ΕΛΛΗΝΕΣ τους φυσικούς και αυτόχθονες κατοίκους της Ελλάδος και των Νήσων της Μεσογαίας, από αρχαιοτάτων χρόνων, η δε Ιστορία της ανάγεται και μετράται σε χιλιετηρίδες και δεκάδες χιλιετηρίδων.
Ουδεμία σχέσις και ανάμειξις με "φοινικικά αλφάβητα" και άλλες ινδοευρωπαϊκές εφευρέσεις, ότι τάχα, ό,τι ελληνικόν (γλώσα και καταγωγή) το δανειστήκαμε εξ ανατολών!
Όταν άρχισαν να διασπείρονται αυτές οι ύποπτες και τρισάθλιες θεωρίες συνωμοσίας και σκοτεινών συμφερόντων, η Πατρίδα και τα λιγοστά φωτισμένα τέκνα μας ήταν υπό τον Τουρκικό ζυγό και δεν μπορούσε να υπερασπίσει τα δίκαιά της!
Σήμερον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!
Η ΕΛΛΑΣ ανέκτησε και ανασκεύασε όλη την ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!!
Είμεθα ΈΛΛΗΝΕΣ γηγενείς, αυτόχθονες κάτοικοι των νήσων της Μεσογαίας και παραλίων της Χερσονήσου του Αίμου, από τότε που η Μεσογαία ήταν μεγάλη ξηρά και Χώρα των Αρχελλήνων, Πελασγών και Ετεοκρητών, γέννημα και ανάθρεμμα τούτης της Άγιας Γης, πριν ακόμη εκραγεί το Ηφαίστειο της Σαντορίνης, όταν ήταν ακόμη Πέλαγος η Λίμνη της Θετταλίας, (όταν η λέξις Θετταλία γράφονταν ακόμη με Σαμπί), πριν τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος και εν τη γενέσει του έπους του Ησίοδου.
Τα λέγω αυτά εν συντομία, διότι όποιος θέλει να εργαστεί θα εύρει την πάσαν αλήθεια και επιτέλους να παύσει πάραυτα η διαστρέβλωσις αυτής της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αλήθειας και να αποκατασταθεί άμεσα το ελλείπον κενό της Ιστορίας των κατοίκων του ελληνικού χωροχρόνου.
5/06/2017
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα