Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Stealthing: H νέα, επικίνδυνη μόδα στο σεξ

stealthingromanou22.jpg

Μία νέα μόδα σε σχέση με το σεξ έχει αναδυθεί το τελευταίο διάστημα στο Διαδίκτυο, ή τουλάχιστον μέσω αυτού έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Πρόκειται για το stealthing.
Το «stealthing» είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη συνουσία, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας.
Κι ενώ στην αρχή ξεκίνησε ως ανδρικό... κατόρθωμα, με πολλούς άνδρες να κομπάζουν στο Ίντερνετ που το κατάφεραν, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το σεξ χωρίς προφυλάξεις, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου, που τη θέτει σε κίνδυνο εγκυμοσύνης και σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων ισοδυναμεί με σεξουαλική επίθεση! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ποινικού δικαστηρίου στην Ελβετία, το οποίο απεφάνθη ότι αν η χρήση προφυλακτικού στο σεξ είναι «αναμενόμενη αλλά αν δεν εφαρμοστεί», τότε νομικά η πράξη της συνουσίας μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλική επίθεση.


Σύμφωνα με την Alexandra Brodsky, δικηγόρο στο Εθνικό Κέντρο Δικαιωμάτων των Γυναικών της Αγγλίας, οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του stealthing έχουν υποστεί “καταφανή παραβίαση”, αφού με τη μοντέρνα πρακτική ο σύντροφός τους τις έθεσε σε “μεγάλο κίνδυνο υγείας”. Εκτός από το ψυχολογικό τραύμα της σεξουαλικής επίθεσης, οι γυναίκες έμειναν έκθετες σε ασθένειες, λοιμώξεις και πιθανή εγκυμοσύνη.

Δυστυχώς όμως, ακόμη και σήμερα, πολλές γυναίκες διστάζουν να καταγγείλουν τα περιστατικά stealthing ως σεξουαλικές επιθέσεις.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα