Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΝΕΙ RESTART ME TO ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΙ….

18280792_1884994658421596_184514786_n
Κάθε ζευγάρι έχει το δικό του σεξουαλικό κώδικα, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ερωτική/σεξουαλική πράξη, η οποία μπορεί να… ξεσηκώσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Αναλυτικότερα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο Λαφαγιέτ στις ΗΠΑ, απέδειξε ότι η προκαταρκτική πράξη πριν το που σέξ εμπνέει ερωτικά άνδρες και γυναίκες είναι τα καυτά φιλιά.

Και αυτό γιατί οι ειδικοί ανέφεραν ότι ένα βαθιά ερωτικό φιλί έχει την ιδιότητα να προκαλεί ερωτικές… εκρήξεις, αφού κατά τη διάρκεια του απελευθερώνονται διάφορες χημικές ουσίες που ευθύνονται για την ερωτική ερωτική διάθεση, αλλά και πληρότητα.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως προέκυψε από την μελέτη, ότι κατά τη διάρκεια των ερωτικών φιλιών ανταλλάσσονται μέσω του σάλιου οι γνωστές σε όλους φερομόνες, ή αλλιώς ορμόνες της ευτυχίας.

Την ίδια στιγμή ο εγκέφαλος νιώθει τέτοια πληρότητα, ώστε απελευθερώνει δυο ορμόνες:


την ωκυτοκίνη, που είναι γνωστή και σαν “ορμόνη της αγάπης” και
την κορτιζόλη, η οποία ρυθμίζει τα επίπεδα του άγχους στον οργανισμό

Μάλιστα, όταν τα ζευγάρια ανταλλάσσουν ερωτικά φιλιά, τότε πολύ συχνά περνούν από το μυαλό ευχάριστες σκέψεις, ενώ αυξάνεται το αίσθημα της εφορίας και της ανακούφισης. 

Στην πραγματικότητα αναφέρουν οι ειδικοί είναι σαν να πατάμε ένα κουμπί και ο εγκέφαλος αμέσως κάνει restart προετοιμάζοντας το έδαφος για… το τι θα ακολουθήσει!

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο, ότι το φιλί στο στόμα, όπως έχουν δείξει σχετικές μελέτες, θωρακίζει ακόμα και το ανοσοποιητικό σύστημα από τις διάφορες ιώσεις.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα